Талліннська Школа Менеджерів

  • Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

    NEW! Я досить давно зацікавився тематикою військової справи (так як бачив в ньому дуже багато спільного з адмініструванням "в побуті" та на виробництві), особливо підходами Китаю і Японії, Чжуге Лян, напевно, для мене одна з найцікавіших особистостей в історії взагалі, а "Мистецтво війни" Сунь-Цзи мало не під подушкою тримаю. Дуже сильно порадувало те, що не я один прийшов до таких висновків, коли в книжковому придбав Вашу "Технологія життя: книга для героїв", після чого її на полиці доповнили "Полководець", "Русские уроки японських коанов" і "Мистецтво управлінської боротьби" , з часом, думаю, на ній будуть всі Ваші книги. І пізніше, коли буде зручна можливість - обов'язково відвідаю і семінари.
    Читаючи Ваші книги, особливо "Технологія життя: книга для героїв", а від них просто віє Стратагема, даосизмом і китайським військовим справою, складно не помітити що це дуже хороші адаптації китайських досягнень для російських людей. Тому я впевнений, що Ви відмінно розбираєтеся в синології щодо того "що працює на результат".
    ...
    Всього найкращого!

    Ростислав Коваль

  • Шановний Володимире Костянтиновичу!
    До Вашої чудової книги "Технологія життя: книга для героїв" я прочитав кілька книг авторитетних особистостей і намагався застосовувати отримані знання в житті, не зовсім виходило (в результаті порожнє).
    Мені порадили Вашу книгу і дійсно, вона дивним чином вплинула на мене і життя моє стало змінюватися. Більш того вона виявилася для мене тим ключем, яка розкриває книги інших авторів, в т.ч. класичної літератури. Періодично перечитую або прослуховую її.
    Велике спасибі, бажаю здоров'я і успіхів Вам!

    Манап ЕСПА Тараз, Казахстан

  • Твір Корнійчук Валерії 6 «В» класу на тему «Які три книги я взяла б у подорож?»

    Скоро ми з мамою поїдемо на Байкал їхати нам три дні, щоб мені було чим зайнятися під час довгої дороги, я хочу взяти з собою кілька книжок. Але кожна книга, що стоїть у мене в шафі, мені близька і дорога, як вірний друг, яку ж взяти?
    ...
    Другою книгою, яку я візьму з собою на прочитання в поїзді, буде та, яку я вивчила від кірки до кірки, книга мого вчителя Володимира Тарасова, людини, який навіть не знаючи про моє існування, сильно змінив моє життя. До речі кажучи, їжу я на Байкал саме в його табір, який організовує одна з його учениць - Лариса Давидова, для дітей 12-17 років. «Технологія Життя книга для героїв» одна з безлічі чудових книг Володимира Костянтиновича. Думаю знову перечитавши її, я знайду ще одну перлину, що не помітила раніше, адже ми змінюємося кожен день, і змінюється наше сприйняття і знову, і знову ми можемо знаходити щось нове в повсякденних речах.
    ...
    Пунктуація і орфографія автора збережені

    Валерія Корнійчук

  • Талліннська школа менеджерів і Володимир Костянтинович - великі вчителі в моєму житті, я по справжньому щасливий, що коли то випадково зустрів книгу "Книга для героїв"!
    Спасибі вам!

    Олексій Кірпіщіков, Курган


  • "Технологія життя: книга для героїв" - моя улюблена. Радий дізнатися, що майстер написав ще кілька книг. Хотів би купити ще один екземпляр цієї книги ... "

    Цховребов Ю.В., Москва


  • Шановний Володимире Костянтиновичу! Ваша книга "Технологія життя: книга для героїв" допомогла мені вижити і відбутися в житті як особистість. Рік тому, очоливши інформаційно-аналітичну газету "Ділове середовище", я, на свій страх і ризик, опублікувала деякі розділи з Вашої книги (найменування і авторство вказано в газеті відповідно до Закону про ЗМІ). Публікації отримали широкий відгук. Керівники деяких банків, фірм і підприємств звертаються до Вас з проханням провести для них семінар

    Каніболоцька Е., головний редактор, газета "Ділове середовище"

  • Шановний Володимире!
    Ваша книга "Книга для героїв" була для мене дуже корисною, дозвольте вам подякувати. Я господар невеликої торгової фірми і для мене питання управління персоналом мають практичне застосування. Бажаю Вам успіхів у Вашій роботі. З повагою,

    Гончаров К.

  • Доброго дня!
    Сподіваюся, цей лист потрапить безпосередньо до людини, який написав книги "Технологія життя. Книга для героїв", "Персонал-технологія" і ін. (В. Тарасову).
    Про Вас і про Вашу книзі я дізнався від Вашого учня. Я вчився у нього деякий час. Ваше вчення змінило мою особисту філософію, моє життя. "Технологія життя" є тепер моєю настільною книгою.

    Олег Воропаєв, менеджер, Тольятті

  • Шановний Володимире Костянтиновичу!
    Ваша книга Принципи життя зробила на мене великий вплив. Хочу подякувати вам за цей подарунок мислячим людям. Завдяки вашій праці я усвідомив свій Шлях. Деякий час назад одна справжня нитка ідея осяяла моє життя, в корені змінила поведінку. Для себе я визначив зміни відбулися зі мною як набуття імунітету - імунітету до всіх життєвим колотнеч, в тому сенсі що ніякі обставини не виб'ють з мене дуру і не відвернуть від наміченого. Виявляється подібне існує тисячі років і ім'я йому Шлях.

    Маді А. Мауленов, Алмати

  • Володимир Тарасов чудовий тренер і письменник. Я вже читав інші книги і тут не роздумував. Зачитувався цією книгою. Її принцип наступний: Японські коани (дзен історії довгою менше 1ої сторінки) розкриваються автором. Він говорить про те як застосовувати це в житті, в дружбі, у відносинах з близькими і колегами. Все належить на наш менталітет. Наприклад переповнена чашка чаю. Затерті до дірок історія. Але вона розкрита таким чином, що особисто я зрозумів як мені тепер спілкуватися з потенційними клієнтами, щоб показати що їм потрібен консалтинг. Книга цікава, повчальна.

    Сергій Іванов, Новоросійськ

  • Маленькі дзен-історії в книзі Володимира Тарасова "Російські уроки японських коанов" розглянуті автором надзвичайно глибоко. Ніколи б самій не додуматися так поміркувати. Дуже корисно для розвитку навичок аналізу ситуації. Крім цього в книзі безліч просто цікавої, пізнавальної інформації. Читається дуже легко.

    Олена

  • Володимир Костянтинович, вітаю!
    Прочитав Вашу книгу «Русские уроки японських коанов». І звичайно ж, як Ви і рекомендували, я величезним задоволенням розібрав останній коан. З моменту як почав його розбирати, пройшло близько місяця і, дійсно, тепер «ні додати, ні відняти» мені більше зараз нечего.Іменно тому направляю його зараз Вам.
    Книгу, я так розумію, Ви написали ще в 2008 році, тому не знаю чи діє так би мовити Ваша акція - «прочитай книгу, розбери останній коан і отримай відповідь від автора», але було б дуже цікаво дізнатися Вашу думку про результат моєї роботи. Тим більше було б цікаво почитати Ваш варіант, щоб заодно розширити і свою картину світу.
    У будь-якому випадку, хочу сказати Вам спасибі за такі книги. Взагалі, в даний час не просто знайти щось дійсно варте. «Полководець», «Русские уроки японських коанов» і «Книга для героїв» справили на мене неймовірне враження. «Книга для героїв», яку я прочитав першої, справила на мене такий ефект, що паралельно, я навіть кинув палити відразу після її прочитання. Зараз на черзі «Мистецтво управлінської боротьби». Але починати її не хочу, поки не закрию для себе поточне питання з Коан.
    Ще раз спасибі і якщо буде можливість, обов'язково відвідаю котрусь із Ваших програм!
    З повагою,

    Роман Кочетков

  • Шановний Володимире Костянтиновичу!
    Ваші роздуми в книзі "Русские уроки японських коанов" на тему російськості і шляхи, характер, долю і особливості рис як менеджерів, так і співробітників в компаніях, а так само безпосередньо самі Коани, і Ваші коментарі, дуже сильно розширили мої горизонти і бачення ситуації як в країні, так і в компаніях, і є чітке розуміння того, де я наступаю на одні й ті ж граблі.
    Я бажаю Вам від серця процвітання, довголіття, миру! І нехай один раз Ваші труди включать в освітню програму в школах, і не тільки, я маю скромний оптимізм, що це відбудеться, тому що Ваші книги змінюють картину світу, без зовнішньої агресії, тиску, а як - то м'яко, мудро, глибоко, природно . Процвітання і розвитку Вашої школі менеджменту, що в Таллінні.
    З повагою,

    Олександр Астанин, Єкатеринбург

  • Привіт, Володимир Костянтинович.
    Величезне спасибі Вам за Ваш труд! Не так давно я познайомився з Вашими книгами "Мистецтво управлінської боротьби" і "Російські уроки Японських коанов". Вони дуже сильно мене зачепили. Я, як би, трохи заглянув в Вашу картину світу, яка досить близька мені по духу. Дуже глибокі думки, які проникають прямо в свідомість !!!
    А все почалося з Вашого відео на youtube, яке я подивився вже більше 10 разів. І не дивлячись, на гадану простоту викладу, знову і знову бачу в ньому щось нове! А це ознака справжнього мистецтва!
    З повагою,

    Павло Лабуренко, Іркутськ

  • Привіт, Володимир Костянтинович.
    Величезне спасибі Вам за Ваш труд! Не так давно я познайомився з Вашими книгами "Мистецтво управлінської боротьби" і "Російські уроки Японських коанов". Вони дуже сильно мене зачепили. Я, як би, трохи заглянув в Вашу картину світу, яка досить близька мені по духу. Дуже глибокі думки, які проникають прямо в свідомість !!!
    А все почалося з Вашого відео на youtube, яке я подивився вже більше 10 разів. І не дивлячись, на гадану простоту викладу, знову і знову бачу в ньому щось нове! А це ознака справжнього мистецтва!
    З повагою,

    Павло Лабуренко, Іркутськ

  • Людські стосунки неможливі без управління і боротьби. Хто ким керує - дружина чоловіком або чоловік дружиною, батьки дітьми або навпаки, вчитель учнями або ... Відносини між підприємцями і державою, між партнерами по бізнесу, між начальниками і підлеглими не обходяться без управлінської боротьби. Чим меншою мірою людина володіє мистецтвом її ведення, тим частіше він виявляється в неї залученим. Книга Володимира Тарасова присвячена методам і техніці успішного перехоплення і утримання управління, вона не тільки вчить перемагати, а й допомагає кваліфіковано уникати боротьби там, де це не потрібно і навіть шкідливо для обох, сторін, а саме так найчастіше і трапляється.
    Для початку скажу кілька слів про автора. Володимир Тарасов - керівник Талліннської школи менеджерів, автор книг з менеджменту, розробник ряду унікальних бізнес-курсів, семінарів, тренінгів, ділових ігор, в тому числі технології «Управлінського поєдинку». Я познайомилася з цим мудрим і чарівною людиною кілька років тому, в перший приїзд Володимира Костянтиновича в Єкатеринбург. А останнім часом мала щасливу нагоду працювати в його команді під час проведення авторських бізнес-таборів, бути свідком ефективності та унікальності того, що він робить. Книгу «Мистецтво управлінської боротьби» називають економічним бестселером.
    Перша глава присвячена картині світу. За Тарасову, це одне з фундаментальних понять.
    Ми всі рухаємося по лабіринту життя. Якби мати можливість поглянути на лабіринт зверху, ми б побачили, де можна пройти, а де тупики. Але ми ходимо по землі і знаходимося всередині лабіринту, отже, можемо тільки припускати, як він улаштований. Наша картина світу - це наше уявлення про лабіринті життя. Вона включає в себе і наше уявлення про картинах світу інших людей з їх уявленням про нашій картині світу. Діючи або не діючи, людина неминуче потрапляє з однієї ситуації в іншу, із сьогодення в майбутнє. Майбутня картина світу завжди є в сьогоденні. Міра адекватності або, скоріше, неадекватності нашої картини світу - зіткнення з несподіваним. Якщо воно відбувається, значить, наша картина світу в чомусь не збіглася з дійсністю.
    Автор допомагає побудувати адекватну картину світу. Для цього важливо вміти розрізняти тверде і пусте. Тверде - це те, на що можна спертися і не провалитися при цьому, пусте - то, на що спертися можна. Розрізнення твердого та порожнього - найвище мистецтво. Щоб їм опанувати, потрібно розглядати деталі і подробиці, формувати ставлення до дрібниць, прогнозувати поведінку інших, вміти вловлювати тонкі сигнали, в тому числі і власного тіла.
    Приклад з книги: «Є багато дорослих людей, які щиро вважають, що 98% і 100% - це одне і те ж. Що виконати роботу на 98% і на 100% - одне і те ж. Але перестрибнути прірву на 98% і на 100% - це не одне і те ж ».
    Читач не тільки вчиться аналізувати і будувати адекватну картину світу, а й управляти іншими людьми через зміну їх уявлень про життя. «Не намагайтеся продавити людини крізь стіну в його свідомості, краще поміняйте йому картину світу», - пише Тарасов.
    Глава друга - «Структура поведінки». Це друге фундаментальне Тарасівське поняття. Щоб прийняти управлінське рішення, треба мати чітке уявлення про ситуацію - тієї частини картини світу, в якій доведеться діяти. Ситуація характеризується учасниками, їх поведінкою і соціальними очікуваннями, зразками поведінки, динамічними стереотипами, рольовим поведінкою. «Соціальні очікування - та частина нашої картини світу, яка передбачає дії інших людей в сьогоденні і майбутньому». Якщо сторони зацікавлені допомогти один одному мати адекватні соціальні очікування - це ситуація співпраці. Протилежний варіант - обидві сторони зацікавлені у відсутності в іншої сторони адекватних соціальних очікувань - ситуація боротьби. Управлінська боротьба - завжди боротьба за привласнення і утримання ролей, бажаних для людини в тій чи іншій ситуації. Чим багатше досвід рольової поведінки, розуміння рольового розподілу між партнерами, тим адекватніше картина світу, тим легше встановлювати відносини співпраці з людьми різного складу, різного життєвого і професійного досвіду, різної ментальності. Але якщо все-таки доводиться боротися, то необхідно володіти управлінськими прийомами.
    Третя глава книги так і називається: «Управлінські прийоми і Стратагеми». Вона присвячена опису управлінських поєдинків. Участь в них дає можливість відпрацювати особисту технологію поведінки в складних управлінських і життєвих ситуаціях.
    Я заздрю ​​тим, хто буде читати книгу вперше. У ній стільки образного, несподіваного, на перший погляд навіть розважального, а насправді містить тисячолітню людську мудрість. Давньокитайське військове мистецтво, світовий досвід технологій і менеджменту, розуміння російської ментальності, життєвий і управлінський досвід автора - складові цієї унікальної книги.
    Ну ось тепер і ви «позбавлені права на незнання» про те, що є така книга, є така людина і є можливість у нього вчитися. ... ▼

    Анна Вольфрамовна Краснова, Єкатеринбург

  • Прочитавши книгу Володимира Тарасова "Мистецтво управлінської боротьби", я зрозумів, що дуже хочу пройти навчання викладеним там технологіям. Мене приємно вразили простота викладу матеріалу і його дохідливість.

    Погоріла Д., Москва


  • У нашій компанії існує хороша традиція нагороджувати менеджерів управлінської ланки мудрими книгами, що допомагають в саморозвитку і самореалізації. Вважаю, що книга Володимира Тарасова "Мистецтво управлінської боротьби" є найкращим подарунком успішному менеджеру. Прошу вислати на нашу адресу ...

    Порфільев А.В., Україна


  • Шановний Володимире Костянтиновичу!
    Прочитав Вашу книгу "Мистецтво управлінської боротьби" - я в захваті! За освітою я менеджер, але такого нас не вчили. Велике спасибі. Хотілося б закріпити отримані теоретичні знання на практиці, а також ознайомитися з іншими Вашими книгами. Як це можна зробити?

    Пироженко О., Помічник Депутата ГД РФ Шишлова А.В.


  • Привіт Володимир Костянтинович!
    Мені абсолютно випадково потрапила в руки Ваша книга "Мистецтво управлінської боротьби". Унікальна книга! Корисна абсолютно всім! Нічого подібного читати не доводилося! Перефразовуючи Вас, хочу сказати: "Я дуже радий, що книга ця потрапила мені в руки так вчасно!" У мене є одна маленька прохання. Підкажіть вихідні дані інших Ваших книг, виданих в Росії. Ще раз, велике спасибі за книгу. Всього Вам самого найкращого!

    Дмитро

  • Книга Володимира Тарасова "Мистецтво управлінської боротьби" - не просто вдале посібник з менеджменту - це блискучий аналіз природи людських відносин. У цьому питанні досвід Тарасова унікальний.

    Тіктінскій Е.С., генеральний директор інвестиційно-будівельної компанії, Віце-президент Асоціації Ріелтерів та Домобудівників, Санкт-Петербург

  • Про що "Полководець"? Читається книга легко, обсяг у неї не великий, прочитати можна за пів години, але зміст вислизає поки не прочитані останні сторінки.
    Іноді ми думаємо, що ми генії і стоїмо дуже багато. Не помічаючи і не розуміючи роботу, часом дуже жорстоку, яку ведуть наші наставники, вирощуючи з нас полководця.

    Беленко П., Москва

  • Книгу "Полководець" "проковтнула" відразу ж. Вона і управлінська, і філософська, написана чудовим лаконічним і метафоричним мовою.

    Чукин Л.

  • Бажано читати з іншими творами автора - "Мистецтво управлінської боротьби", "Технологія життя" і ін. Дуже доповнює. На відміну від зазначених книг, це художній твір, читається на одному диханні.

    Євгенія Меркулова

  • І таких вісь Глибока філософських думок в діалогах героїв повна книга. Напевно, Дійсно, по-Справжня зрозуміті и оцініті по достоїнству Цю прекрасну книгу можна только после прочитання других книг Володимира Тарасова. Я маю на увазі, перш за все, дві його знамениті книги "Технологію життя" і "Мистецтво управлінської боротьби". Не буде перебільшенням сказати, що книги цього автора змінили моє життя.

    Арнаутов Євген, Москва

  • Книга "Управлінська еліта. Як ми її відбираємо і готуємо" містить детальний опис декількох десятків сценаріїв найрізноманітніших ігор, тренінгів, методик відбору та підготовки менеджерів. Всі вони розроблені самим Тарасовим. Тут і «Переправа», і «Диверсант», і ...
    Упевнений, в багато ви самі вже встигли пограти. Невідомо, правда, в якій версії їх інтерпретував ваш тренер, зате в книзі все в авторському варіанті. По суті, книгу можна автоматично використовувати в роботі з навчання. Альо не тільки. Адже не завжди ж ми читаємо книгу рецептів виключно в процесі приготування їжі! Хорошу куховарську книгу приємно читати просто так, фантазуючи і філософствуючи. Так само і опис цих ігор - самі по собі вони вже інформація для роздумів. Однак, це ще не все. Книга розбавлена ​​главами, що містять досить цікаві спостереження автора про поведінку людей на роботі і в бізнесі, про розвиток його власних управлінських поглядів і філософії в цілому. А частина голів батьківських нагадують мемуари про перші кроки в управлінні, нові відкриття - вельми цікаво описано становлення людини, який тепер вчить інших. Деякі моменти просто неможливо читати без ностальгічною посмішки - приємно виявити, що і ти наступав на ті самі граблі.

    Олексій Боярський

  • У книзі дуже докладно, змістовно і цікаво описуються ділові ігри та тренінги, розроблені автором - Володимиром Костянтиновичем Тарасовим - і успішно використовуються ним і його учнями: ділові ігри "Перешикування", "Вертушка спілкування", "Диверсант", "Управління з будь-якої точки" і багато інших. Тренінги описані дуже образно і зрозуміло, що хочеться їх відразу застосовувати на практиці. Але щоб використовувати їх в підборі персоналу постійно і досягати намічених цілей, потрібні досвід і вправність. У цьому книга "Управлінська еліта" безперечно допомагає.

    Нігматовим Алена

  • Гарний посібник для керівників і HR-менеджерів. У Володимира Тарасова все книги цікаві і корисні.

    Могиленко Олена Василівна, Іваново

  • За родом своєї діяльності доводиться спілкуватися з керівниками і проводить різні навчальні заходи. І Володимир Тарасов тут дуже до речі, в цій книзі доступно і зрозуміло викладені різні кейси, вправи і теорія, які відмінно лягають на практику, тому рекомендую всім, хто навчає керівників, або сам управляє іншими людьми.

    Денис, Новосибірськ

  • Книга дуже практична. Поки читаєш книгу, ніби сам поринаєш і граєш ділові ігри. В деякі з ділових ігор можна грати в компанії друзів. Деякі можна розбирати як бізнес-кейси. Книгу рекомендую, а тим, хто знайомий з тренінгами Володимира Тарасова - дуже рекомендую.

    Віра

  • Книга супер. / ... / Перша частина досить чуттєво написана, друга, де описуються методики та ігри, вимагає певної уважності, вдумливості і уяви. У книзі іноді зустрічаються поради, яких не зустрічав в інших книгах автора.

    Євген Кулешов

  • Книга Володимира Тарасова "Персонал-технологія: добір і підготовка менеджерів" присвячена проблемам відбору та підготовки перспективних менеджерів; в ній міститься детальний опис декількох десятків ділових ігор, тренінгів, методик відбору та підготовки менеджерів, розроблених автором і не мають аналогів в Росії і за кордоном.
    Ця книга - не тільки найбільша колекція унікальних ділових ігор і тренінгів, а й хроніка багаторічної історії Талліннської школи менеджерів у викладі її засновника, відверта розповідь Володимир Тарасова про власний управлінському досвіді, про еволюцію його управлінських поглядів і становленні його "філософії життя" в стрімко мінливому світі.
    Ця книга - захоплююча історія людини, який підготував десятки тисяч менеджерів і присвятив своє життя вивченню і розробці соціальних технологій; квінтесенція досвіду автора як соціального технолога.

    Інгар

  • Дякую за створення даного матеріалу!
    Читав і інші ваші книги, але дана сподобалася чіткою структурою і відсутністю води! Написано доступно, тому читається швидко. У майбутньому хочеться бачити інші теми, оформлені подібним чином. Тобто свого роду концентрат в різних областях, який легко можна буде дістати з полиці і освіжити в пам'яті, не відчуваючи при цьому відторгнення властиве пошуку потрібної інформації з великої книги.

    Баширов Ринат

  • Авторський підхід до лідерства, все дуже ємко і практично. Глибоко і точно проаналізовані дії лідера і його оточення /.../ Для мене найкориснішими темами з книги виявилися розрізнення типів команд і внутрішня логіка еволюції команди. Вкрай цікава глава про ритуали, що закріплюють роль лідера.

    Олег, м Москва

  • Добрий день, Володимире Костянтиновичу.
    Дякую Вам за Ваші книги і можливість вчитися в Онлайн-школі. Для мене книга "Технологія лідерства" стала прекрасним доповненням до курсу "Персональне управлінське мистецтво". Книга відповіла мені на питання, за яким алгоритмом діяти, щоб захопити і, найголовніше, утримати лідируючу позицію в колективі; коли варто боротися за лідерство, а коли краще відступити, щоб відчувати себе спокійно і не відчувати зайвих негативних емоцій.
    Вразила структура книги: короткі глави і маркери, перенесення кожного розділу на нову сторінку. Таким чином не потрібно виписувати в зошит інформацію, вихоплюючи її з 100 абзаців.
    Книга мені відповіла не тільки на питання щодо роботи та бізнесу, але також щодо відносин в сім'ї. Довго не міг зрозуміти, з яких причин дружина постійно задає вирішувати для неї, на мій погляд, досить прості питання. Книгу, явно, варто перечитати не один і не два рази.
    Володимир Костянтинович, спасибі Вам величезне за те, що Ви робите, це сильно допомагає і підштовхує до дії.

    Щиро Ваш, Євген Устименко

    • Дуже цікава книга для розуміння ролей чоловіка та жінки в нашому житті! Багато почерпнув, багато про що продовжую думати!) Нічого подібного, при великій ясності викладу, не зустрічав! Власне книга про Щастя і чоловіків і жінок, про те, як його, хоча б, не упустити!)

      Олексій Биков

    • Багато нових прийомів. Друга частина неначе спеціально писалася для використання і перемоги в експрес-поєдинках. Залишилося освоїти і застосовувати) Третя частина про гендерну домінування виглядає, на мій погляд, трохи перебільшено. Не такі вже жінки - прагматичні і безжальні монстри переговорів, а чоловіки - хронічні пораженці, якщо немає головних важелів - кулака і грошей. При цьому з точки зору поділу ролей і послідовності кроків показано дуже чітко. Книга сподобалася, займе гідне місце серед інших книг Володимира Костянтиновича. Хто попереджений, той озброєний!

      Олексій Баврін

    • У книзі - 13 жіночих технологій підпорядкування чоловіки (насправді не тільки чоловіків і не тільки жінками, все може бути застосовано набагато ширше). Як же дивно було прочитати розгадку секретів того, що відбувається навколо тебе: чому поруч з деякими жінками чоловіки, яскраві до знайомства, абсолютно втрачають свою індивідуальність. Я спочатку задавалася питанням: "А для чого Володимир Костянтинович так крок за кроком розбирає кожну технологію, не для того ж, щоб ними користувалися підступні люди?" Відповідь проста: якщо ти детально розумієш як працює технологія, то можна припинити її дію, відіграти в будь-який момент. Та й самому йти від спокус використання прагматичної логіки.

      Ольга Грищенко

    • Друга частина для чоловіків обов'язкова до прочитання.
      Книга по суті розбита на дві частини. Багато про маніпуляції. Корисно для розширення картини світу.

      Костянтин 27 років

    • Нова книга від великого Вчителя. Особливо корисна чоловікам, які хочуть ефективно спілкуватися з жінками. Як завжди, глибоко і корисно.

      Цой Володимир, Ростов-на-Дону

    • Відмінна книга! Прочитав на одному диханні. Детально розібрані "гри в які грають жінки", при тому автор не нав'язує жодних шаблонів, а позначає проблеми. Рішення доведеться шукати самостійно і це величезний плюс, бо доведеться самому подумати.
      Якщо подрезюміровать, то для знайомих з творчістю В.К.Тарасова - mustread. Для сімейних пар - ознайомитися слід, щоб Ваші граблі могли потрапити на підготовлений грунт і удари пройшли б м'якше!

      Смирнов Олександр

    • Просто спасибі Вам!
      Володимир Костянтинович, Ваші книги прості, зрозумілі і реально працюють. Всім рекомендую. Дякую Вам за мудрість! Створіть про себе сторінку в Вікіпедії. Така стаття обов'язково повинна бути.

      Роман Тімеркаев

    • Шановний Володимире Костянтиновичу,
      Відразу хотів би висловити своє захоплення тією глибиною, якою володіють Ваші книги.
      Ваші посилання на східну філософію, кажуть про цікаве синтезі її і сучасного менеджменту.
      Можна сказати і по іншому: Закон карми-суть цієї філософії і Ваш коментар з приводу порожнього і твердого є відображенням цього ...
      З повагою,

      Михайло Гомелько

    • Відгук на статтю В.Тарасова "Вночі собі не збрешеш - тут змушений розбиратися". (Журнал "Бізнес і Життя", №44)
      Шановний Володимире Костянтиновичу!
      Прочитавши Вашу останню статтю, визнав за необхідне висловити Вам вдячність! За Вашу працю, який допомагає людям не тільки удосконалюватися в управлінському мистецтві, а й у цілому орієнтуватися в соціальному просторі.
      Дійсно, часто вдало розібравшись в якійсь ситуації використовуючи Ваші методи (нехай і не з високим рівнем майстерності) згадаєш Вас добрим словом, а ось додуматися до того, щоб просто написати Вам пару рядків - як то не доходить.
      Я б не назвав себе не вдячною людиною, адже в повсякденному житті щиро дякую вам людям, який в чомусь допомогли. Провідним обмеженням в моїй картині світу було відчуття незначущості моєї вдячності для Вас.
      З повагою,

      Олексій Ляхов, Самара

    • Шановний Володимире Костянтиновичу!
      Ваші роботи - реальна підтримка на моєму шляху в бізнесі. Ваша діяльність викликає повагу і подяку. Дякуємо!

      Курафеев А., Санкт-Петербург

    • Шановний Володимире Костянтиновичу!
      З величезною радістю отримав Ваші нові книги. Читаємо всією сім'єю. Спасибо большое за мудрість, яку ви приносите людям!

      Ваш вдячний учень Михайло Ставиське (Метью), Москва

    • Мистецтву не можна навчити, але його можна продемонструвати. Можна показати ідеал, до якого необхідно прагнути, можна розбудити в людині бажання вдосконалюватися і прагнути до ідеалу. А так же зрозуміти, що перли цінніший в намисто, а значить, ідеалу не можна досягти, будучи єдиним досконалістю, серед собі подібних. Необхідно впливати і вдосконалювати і оточуючих. Все це допомагає зрозуміти і цьому вчить В.К. Тарасов. Дякуємо!

      Штирлін М.А., Москва

    • Володимира Тарасова з повною підставою можна назвати нашим, російським Дейлом Карнегі

      Журнал "Кар'єра" №9, 1998.

    • Добре відомий принцип Талліннської школи менеджерів: управляти можна всім і в будь-якій ситуації, просто методи управління - різні

      Сергій Кирієнко, з інтерв'ю відомого російського керівника і політика, журнал "Експерт" №49 грудень 1998

  • Але кожна книга, що стоїть у мене в шафі, мені близька і дорога, як вірний друг, яку ж взяти?
    Як це можна зробити?
    Я спочатку задавалася питанням: "А для чого Володимир Костянтинович так крок за кроком розбирає кожну технологію, не для того ж, щоб ними користувалися підступні люди?
    BIKINIKA.com.ua
    Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

    We have 4 guests online