QIWI Visa Card - реальний спосіб оформити карту для PayPal за 5 хвилин

  1. Гаманець QIWI Wallet і банківські карти VISA
  2. Реєстрація в системі QIWI Wallet і отримання реквізитів картки QVC
  3. Операції з картами в системі QIWI Wallet

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Для здійснення покупок на eBay і в інших зарубіжних інтернет-магазинах обов'язково потрібна банківська карта однієї з міжнародних платіжних систем. Дуже невелика кількість інтернет-магазинів готові прийняти оплату через російські платіжні системи, в основному це китайські торгові майданчики. А ось європейські продавці іноді готові прийняти в якості оплати банківським переказом. Однак найшвидшим і безпечним способом оплати покупок в більшості інтернет-магазинів і на eBay є оплата через платіжну систему PayPal. А для оплати через PayPal абсолютно обов'язково мати банківську карту системи VISA, MasterCard або Maestro. Найпростішим способом отримання карти VISA для оплати покупок через PayPal є електронний гаманець Visa QIWI Wallet. І таку карту Ви зможете отримати і прив'язати до PayPal вже через 5 хвилин після того як прочитаєте цю статтю або навіть в процесі її прочитання.

Короткий зміст статті:

  1. Електронний гаманець QIWI Wallet і банківські карти VISA ;
  2. Реєстрація гаманця в системі QIWI Wallet ;
  3. Отримання реквізитів банківської карти QIWI Visa Card та інші операції з картами .

Гаманець QIWI Wallet і банківські карти VISA

Об'дінённая система моментальних платежів ОСМП (пам'ятаєте таку?) З'явилася на зорі появи масового ринку мобільного зв'язку в 2004 році. Пізніше відбулося злиття з e-port, а на ринок виведений бренд QIWI. Згодом платіжні термінали та система QIWI стали настільки універсальним способом оплати і переказів грошей на території Росії, що система стала називатися VISA QIWI Wallet (Гаманець QIWI).

У 2010 році під брендом QIWI представлена передплачену віртуальну платіжну карту QIWI Visa Virtual. Отримавши таку передплачену карту (заздалегідь доповнену на необхідну суму) будь-який клієнт може оплатити кілька покупок в інтернеті, а невикористаний залишок після закінчення терміну дії картки (3 місяці) повертається назад на гаманець користувача. В принципі це зручно, але це не та карта, з якої можна довго безтурботно робити покупки, тому в статті "Вибір банківської карти для оплати покупок через PayPal "Карта QIWI Visa Virtual отримала не саму приємну оцінку.

З огляду на всі недоліки карти QIWI Visa Virtual, команда QIWI представила для використання і інші більш вдалі карткові продукти. В даний час клієнтам доступні 3 види банківських карт. Це вже відома QIWI Visa Virtual та два нових види карт VISA QIWI Visa Card і QIWI Visa Plastic. У таблиці наведені основні характеристики банківських карт від платіжної системи Visa QIWI Wallet.

QIWI Visa Virtual (QVV) QIWI Visa Card (QVC) QIWI Visa Plastic (QVP)

Тип карти

Віртуальна передплачений банківська карта системи VISA

Віртуальна банківська карта системи VISA, рахунок якої пов'язаний з рахунком в акаунті QIWI Wallet користувача

Реальна, пластикова банківська картка системи VISA, рахунок якої пов'язаний з рахунком в акаунті QIWI Wallet користувача

Термін дії

2 місяці

2 роки

1 рік

Час виготовлення карти і видачі реквізитів

моментально

моментально

Доставляється до клієнта Поштою Росії, кур'єром; можливе придбання в точках продажів QIWI

Вартість випуску й обслуговування карти

Купується на суму передбачуваної покупки + 2,5% від вартості (але не менше 25 рублів або не менше 1 $ при купівлі картки в доларах США).

БЕЗКОШТОВНО

Випуск - від 100 до 425 рублів (включаючи вартість доставки Поштою Росії або кур'єром СПСР-Експрес), можливе безкоштовне отримання. Обслуговування - БЕЗКОШТОВНО

Мета оформлення карти

зручно здійснювати разові покупки і підносити карту в якості подарунка

зручно використовувати для постійних покупок і поповнювати, поповнюючи рахунок QIWI Wallet

зручно розплачуватися в реальних магазинах, де не приймають віртуальні картки

можливість поповнення

немає

ТАК

ТАК

Ліміти Витратний ліміт рублевої карти становить 30 000 рублів, для доларової карти - 1000 $ на весь період дії карти Ліміт рублевої карти становить 1000 $ (еквівалент в рублях) при здійсненні покупок в сторону іноземних інтернет-магазинів, Для покупок в російських інтернере-магазинах лімітів НІ Ліміт видачі готівки: не більше 40 000 рублів за останні 30 днів
Ліміт по платежах: 600 000 рублів в тиждень

Можливість мати кілька карт одним користувачем

ТАК

немає

ТАК

комісії

2,5%

см. умови випуску карти

Комісія при покупках в російський магазинах - 0%;
при покупках в зарубіжних магазинах в рублях - 2,5% від суми покупки

Комісія при покупках в російських магазинах - 0%;
при покупках в зарубіжних магазинах в рублях - 2,5% від суми покупки

Комісія за зняття готівки в банкоматі - 2% + 50 рублів

Як видно з таблиці, карта QIWI Visa Card (скорочено QVC) практично нічим не відрізняється від реальної пластикової карти QIWI Visa Plastic (скорочено QVP), тому якщо Ви не плануєте виводити гроші готівкою з системи QIWI Wallet або робити покупки в офлайн-магазинах, то карта QVC буде ідеальним варіантом для оплати покупок через PayPal. При необхідності здійснення покупок в звичайних магазинах або при потребі в покупках в іноземних інтернет-магазинах на суму понад 1000 $ необхідно замовити карту QIWI Visa Plastic це можна зробити безкоштовно, для цього необхідно набрати обсяг міжнародних покупок більш 500 $ (рублевий еквівалент) або перевищити ліміт в 1000 $ разовим платежем. У цій статті ви дізнаєтеся як отримати банківську карту QVC за 5 хвилин!

Реєстрація в системі QIWI Wallet і отримання реквізитів картки QVC

Якщо зайти на сайт системи Visa QIWI Wallet то можна побачити слоган "Реєстрація за хвилину". Дійсно реєстрація в системі Visa QIWI Wallet займе у Вас не більше однієї хвилини, решту часу знадобиться Вам для того, щоб дочекатися SMS повідомлення з частиною реквізитів автоматично видається банківської карти QIWI Visa Card.

Не будемо втрачати час почнемо реєстрацію в системі Visa QIWI Wallet. Зайдіть на сайт qiwi.ru і біля напису Реєстрація за хвилину введіть номер свого мобільного телефону і натисніть кнопку Зареєструватися.

ru і біля напису Реєстрація за хвилину введіть номер свого мобільного телефону і натисніть кнопку Зареєструватися

На другому етапі реєстрації необхідно, перевірити введений номер телефону (поле буде заповнено автоматично) ввести цифровий код і погодитися з умовами надання послуг - встановіть перемикач "галочка" біля напису Я згоден з умовами оферти. Після цих нескладних дій натисніть кнопку Зареєструватися ...

Після цих нескладних дій натисніть кнопку Зареєструватися

На третьому етапі реєстрації необхідно придумати і двічі ввести пароль, виберіть термін дії основного пароля в системі Visa QIWI Wallet. Я вибрав термін дії пароля 6 місяців, якщо Ви збираєтеся оперувати великими обсягами коштів, то в цілях безпеки для захисту облікового запису можна вибрати більш короткий відрізок часу для зміни пароля, наприклад 2 тижні або 1 місяць. На минулому етапі реєстрації Вам був висланий SMS-пароль для підтвердження реєстрації його необхідно ввести в останнє поле форми і натиснути кнопку Підтвердити

На минулому етапі реєстрації Вам був висланий SMS-пароль для підтвердження реєстрації його необхідно ввести в останнє поле форми і натиснути кнопку Підтвердити

На цьому процедура реєстрації завершена, Ви будете перенаправлені на сторінку авторизації, де необхідно ввести номер телефону, який використовували при реєстрації і введений на попередньому етапі реєстрації основний пароль системи Visa QIWI Wallet.

На цьому процедура реєстрації завершена, Ви будете перенаправлені на сторінку авторизації, де необхідно ввести номер телефону, який використовували при реєстрації і введений на попередньому етапі реєстрації основний пароль системи Visa QIWI Wallet

Операції з картами в системі QIWI Wallet

Після того як Ви успішно зайшли в систему Visa QIWI Wallet, ваш профіль буде вважатися активованої і на номер Вашого мобільного телефону буде відправлено SMS повідомлення з серединою номера банківської картки QIWI Visa Card і захисний CVC код карти. Частину реквізитів картки можна переглянути в особистому кабінеті QIWI Wallet. Для цього відкрийте і авторизуйтесь на сайті Visa QIWI Wallet і в правій колонці зі списком різних банківських карт, виберіть посилання QIWI Visa Card, якщо для вашого облікового запису карта вже випущена, то її назва буде замінено частково прихованим номером карти.

Перейшовши за посиланням Ви зможете переглянути відсутню інформацію про Вашу карті QVC - перші і останні 4 цифри номера карти, дату закінчення терміну дії картки і найменування банку випустив карту.

Якщо протягом тривалого часу Вам не надходило SMS з частиною реквізитів картки, на даній сторінці можна повторно запросити отримання реквізитів, використовуйте посиланням Вислати реквізити. Реквізити будуть відправлені Вам за допомогою SMS на номер, який Ви вказали при реєстрації.

Якщо отримана карта з яких-небудь параметрами Вас не влаштовує або закінчується термін її дії, Ви можете перевипустити карту, для цього скористайтеся посиланням перевипустити QVC і підтвердіть перевипуск карти.

Якщо реквізити Вашої картки QVC були скомпрометовані, а нова карта Вам не потрібно, то обслуговування цієї карти можна припинити: натисніть посилання Закрити QVC і підтвердіть своє бажання закрити карту.

Коли реквізити Вашої картки QIWI Visa Card будуть у Вас, Ви зможете легко прив'язати і підтвердити її в системі PayPal. Код перевірки, що відправляється PayPal при підтвердженні карти, Ви зможете знайти на цій же сторінці, використовуйте посилання Звіти.

Я думаю, що не обдурив Вас. Реєстрація в системі Visa QIWI Wallet і отримання реквізитів картки дійсно займе не більше 5 хвилин. Карта QVC це найпростіший спосіб отримати карту для оплати своїх покупок через PayPal, а поповнити свій гаманець і відповідно рахунок прив'язаною QVC можна без комісій в будь-якому з безлічі терміналів QIWI, електронними грошима різних систем, банківським переказом, за допомогою відправки SMS повідомлень і безліччю інших способів. Операції з іншими типами карт від QIWI виконуються так само просто і в тому ж інтуїтивно зрозумілому інтерфейсі користувача.

Вам сподобалася стаття про простої реєстрації в системі Visa QIWI Wallet і отриманні віртуальної карти з можливостями пластику !? Розкажіть друзям в соціальних мережах, можливо вона їм теж сподобається або допоможе зробити першу покупку на eBay! Хочете бути в курсі останніх новин аукціону eBay і всього що з ним пов'язано, тоді підписуйтесь на нові статті сайту через Email , Це безкоштовно і не завдасть Вам ні краплі незручностей. До нових зустрічей на хвилях Ru-eBayer.Ru

Ви довіряєте Пошті Росії?

Це буде Вам цікаво:

Пам'ятаєте таку?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online