Коханий з Місяцем В ТЕРЕЗАХ

  1. Як дізнатися коханого з Місяцем в Терезах
  2. Як полонити коханого з Місяцем в Терезах
  3. Життя з коханим з Місяцем в Терезах
  4. Як утримати коханого з Місяцем в Терезах
  5. Сонячні знаки коханих з Місяцем в Терезах

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Улюблений з Місяцем в Терезах - один з найбільш привабливих персонажів у всьому зодіаку. І особливо підкуповує в них те, що вони дійсно докладають всіх зусиль, щоб знайти ідеальні взаємини, які могли б прикрасити їх життя. Вони пристрасно мріють про партнера на духовному і емоційному рівнях, з яким можна було б не тільки радіти життю, але і переносити її труднощі і неприємності.

Для місячних Терезів в партнерстві можливість ділитися своїми думками і почуттями - найголовніше в житті. А в той же час, чисто зовні вони можуть здаватися мало не зайве товариськими, представницькими і дипломатичними, щоб піклуватися про що-небудь, крім власної вигоди, - все це становить невід'ємну частину їх особистості. Однак, важко не погодитися з тим, що вони дуже гідні люди.

Немає ніякого сумніву, що свого коханого (або кохану) - місячні Ваги - ви з задоволенням продемонструєте і батькам, і родичам, і друзям. І якщо навіть вам доведеться пережити чимало тривожних хвилин через нерішучість місячних Терезів, що зважують всі за і проти, вирішуючи, чи зможете ви бути спорідненими душами, з цим можна погодитися.

Проте, вам доведеться приготуватися вичікувати досить довгий час, поки ваш коханий з Місяцем в Терезах не прийде врешті-решт до висновку, що ви - хороший партнер. Але, оскільки ви вже знаєте, що люди, у яких Місяць у Терезах, відрізняються нерішучістю, це вас не здивує, хоч і буде іноді дратувати. І дійсно, є щось протиприродне в тому, що людина, так завзято прагне знайти справжню любов і відроджуються її нарешті в людині, ідеальному з усіх боків, не наважується ні на що певне, ця нерішучість місячних Терезів змушує задуматися, що ж дійсно відбувається в їх мозку.

Дуже скоро ви переконаєтеся в тому, що ваш коханий (або кохана) - місячні Ваги - в тій же мірі схиблені на досконало, як Діви, тому що, займаючись пошуками вічної любові у своїй оригінальній весовской манері, вони мають на увазі людину на рівні їх розуміння краси і гарного смаку. Улюблений - місячні Ваги ніколи не примириться з кимось або з чимось, хто або що може здатися виходять далеко за межі доброго смаку. Настільки ж вибагливий, як Діва, але при цьому такий же ніжний і романтичний, як Риби, ваш коханий (або кохана) місячні Ваги може виявитися більш міцним горішком, ніж це могло здатися на перший погляд!

Досить скоро ви переконаєтеся також в тому, що місячні Ваги можуть бути настільки ж легковажними і кокетливими, як інший повітряний знак - Близнюки, тим самим виявляючи свою непослідовність, бо в цей же час вони будуть відчувати властиві їм глибоко вкорінене бажання знайти ідеального партнера - рідну душу.

Але оскільки Ваги асоціюються з будинком шлюбу і партнерства, треба думати, що місячні Ваги дійсно відчувають бажання розділити своє життя з кимось, але по своїй непослідовності можуть діяти кілька нетипово, поки не зустрінуть гідного партнера. Але коли вони знаходять свою ідеальну любов, а разом з тим, знаходять нарешті рівновагу, раз і назавжди вирішивши, що любов існує, то стають самими люблячими, ніжними коханими, яких можна побажати.

Як дізнатися коханого з Місяцем в Терезах

Ви можете не зловити мрійливого погляду цих очей, і горезвісна ямочка на підборідді може бути відсутнім, але вже приголомшливого чарівності Терезів ви не зможете не відчути. Романтичність і м'якість людей, народжених під цим знаком, притягують до них невидимим магнітом, їм просто неможливо опиратися. Якимось шостим почуттям ви відразу зрозумієте, що ваш коханий - місячні Ваги - вважає ідеального партнера своїм найбільшим благом в житті.

Місячні Ваги обов'язково проводять багато часу біля дзеркала і присвячують масу зусиль для того, щоб виглядати якомога краще. І справа навіть не в тому, що на одяг місячні Терези здатні витратити досить багато грошей, хоча прискіпливий людина обов'язково розгляне в їх зовнішності екстравагантність, особливо коли вони зацікавлені в тому, щоб сподобатися! Їм властива також дивовижна здатність ховати свій справжній вік. Місячні Ваги цілком можуть виявитися на кілька років старше, ніж ви думаєте.

Далеко не завжди місячні Ваги звертають на себе увагу своїм зовнішнім виглядом, що дозволяє безпомилково виділити їх з натовпу відразу ж. Вони можуть не звертати на себе уваги спостерігача, але в їх спокійній невибагливою манері поводитися завжди прослизає чарівність, навіяне Місяцем, так що вам не важко буде зрозуміти, що перед вами - місячні Терези.

Як полонити коханого з Місяцем в Терезах

Найважливіше пам'ятати, що місячні Ваги, поза всяким сумнівом, завжди перебувають у стані внутрішнього пошуку партнера, з яким вони могли б щасливо прожити життя.

Безумовно, люди цього місячного знака найкраще проявляють себе в партнерстві, тому, якщо ви хочете завоювати серце вашого обранця, то відразу налаштуйтеся на серйозні наміри, а не на випадковий флірт. Я зовсім не хочу цим сказати, що місячні Терези не отримають задоволення від легкого, ні до чого не зобов'язує флірту, зовсім навпаки, вони люблять пококетувати. Проте, їм потрібна тверда впевненість, що ви не напевно граєте їхніми почуттями.

Ніколи не влаштовуйте гучних сцен або істерик ні на людях, ні наодинці! Миролюбної спокійної натурі Терезів зовсім далекі галасливі з'ясування стосунків. Намагайтеся притримати свій критичний запал, не судіть нікого, тому що ви можете опинитися неправі або несправедливі в очах місячних Терезів, і не ламайте собі голову над тим, чи підходите ви один одному чи ні, тому що всі сумніви і коливання візьмуть на себе місячні Ваги : їх нерішучості вистачить на двох!

Не слід також забувати про те, що місячні Ваги обох статей люблять, коли їм віддають належне, коли їх хвалять. На прихильність вони відповідають прихильністю, і взагалі вони - одні з найромантичніших і милих людей серед місячних знаків зодіаку. Ви досягнете своєї мети, якщо зможете довести коханому в Місяцем в Терезах, що ви будете ідеальним партнером, лояльним і надійним другом, теплим і розумним товаришем.

Життя з коханим з Місяцем в Терезах

По всій видимості, спільне життя з коханим з Місяцем в Терезах буде чудовою. Та й як же може бути інакше, якщо ваш партнер - чарівний дипломатична людина з чутливою душею, яка прагне тільки до щасливого життя і любові!

Ви можете пережити масу прекрасних моментів разом, і проблеми виникнуть тільки тоді (якщо, звичайно, так трапиться), коли цієї люблячої романтичною душі доведеться швидко або навіть миттєво приймати рішення. Урівноваження чашок терезів - ціле мистецтво, і, спостерігаючи на дозвіллі, як це роблять місячні Ваги, ви можете прийти до висновку, що в їх розпорядженні є якісь невідомі вам вантажі, які завжди схиляють ваги в одну сторону, і ніколи не дозволяють домогтися рівноваги.

Що ж, у кожного можуть бути перепади настрою, і ваш коханий - місячні Ваги - зовсім не та людина, у якого трапляються страшні депресії або напади нудьги, коли він похмуро сидить в кутку. Принадність життя поруч з таким партнером в тому, що вони можуть бачити красу і щастя в дуже багатьох речах і здатні поділитися ними з оточуючими.

Життя поруч з місячними Терезами може бути блаженно теплою і комфортною, і обстановка вашого спільного дому як би вбере в себе ауру світу, спокою і гармонії, які настільки важливі для вашого коханого.

Дуже скоро ви переконаєтеся в незвичайній щедрості людини, яка народилася під цим місячним знаком; крім того, місячні Ваги дуже сентиментальні і люблять обдаровувати улюблених з приводу різних річниць.

Місячні Ваги, і чоловіки і жінки, дуже чуттєві і звабливі: не забувайте про те, що цим знаком управляє богиня любові! Улюблений - місячні Ваги - дуже уважний до ваших бажань і потреб і ви цілком можете розраховувати на повну гармонію з ним на фізичному, ментальному і духовному рівнях.

Місячні Терези не уникають суспільства представників протилежної статі, але якщо це спочатку турбує вас, потім ви швидко заспокоюється, тому що розумієте, що заради скороминущого флірту ваш партнер не буде наражати на небезпеку ваші відносини.

Постарайтеся назавжди зберегти ті ваші якості, які здобули вам любов коханого з Місяцем в Терезах, і ви будете довго насолоджуватися життям удвох.

Як утримати коханого з Місяцем в Терезах

потрібно:

· Показувати вашому коханому, що ви мрієте про мирну і спокійного життя;

· Дати йому зрозуміти, що ви можете бути відданим другом, а не тільки ніжним коханим;

· Цікавитися мистецтвом;

· Всіляко демонструвати розуміння і рішучість;

· Завжди виглядати якомога привабливіше;

· Якомога частіше говорити вашому коханому компліменти, особливо, якщо вони заслужені.

Не слід:

· Підвищувати голос і сперечатися, якщо без цього можна обійтися;

· Звинувачувати вашого коханого в ліні;

· Жартувати про те, що він не може прийняти рішення, навіть якщо це і справді так;

· Дозволяти вашому коханому засумніватися в тому, що ви - родинна йому душа;

· Бути неакуратним в одязі;

· Забувати про те, що ваш коханий сповідує принцип «все ділити навпіл».

Сонячні знаки коханих з Місяцем в Терезах

Особистість вашого коханого з Місяцем в Терезах може проявлятися по-різному в залежності від положення Сонця в його (або її) гороскопі.

Сонце в Овні / Місяць у Терезах. Цей улюблений являє собою дивне поєднання зовнішньої запалу з внутрішньої м'якістю і чутливістю, що особливо проявляється, якщо йому вдалося зустріти того, з ким би він міг розділити життя і любов.

Сонце в Тельці / Місяць у Терезах. Оскільки і сонячним і місячним знаком управляє Венера, ця людина буде справжнім романтиком з підвищеною чуттєвістю, але іноді і впертий, і нерішучий одночасно.

Сонце в Близнюках / Місяць у Терезах. У цьому людині поєднуються розум, що дозволяє йому стимулювати вас інтелектуально, і ніжний романтизм, що робить його однією з найбільш привабливих особистостей, яких ви можете коли б то не було зустріти!

Сонце в Раку / Місяць у Терезах. Таке поєднання породжує характерне прагнення до миру і гармонії в ідеальній сімейній атмосфері. Єдині недоліки, кілька затьмарюють цю ідилію, - властива Раку мінливість настрою і нерішучість Терезів.

Сонце у Леві / Місяць у Терезах. Вельми життєрадісна людина, його екстравагантні вчинки поєднуються з романтичними настроями.

Сонце в Діві / Місяць у Терезах. Сонце в Діві робить місячні Ваги перестрахувальником, які прагнуть до досконалості: вони повинні напевно переконатися в тому, що знайшли ідеального партнера для себе.

Сонце в Терезах / Місяць у Терезах. Ця людина або ідеально збалансований, або, навпаки, нездатний на який-небудь вчинок, тому що абсолютно не в змозі прийняти рішення. Але в будь-якому з цих випадків місячні Ваги будуть абсолютно чарівні.

Сонце в Скорпіоні / Місяць у Терезах. Занурений в глибоке напружене роздум, пристрасний коханий, він володіє магнетично притягує індивідуальністю, якій ви не в змозі противитися, навіть якщо він вас трохи лякає.

Сонце в Стрільці / Місяць у Терезах. Людина широких поглядів з вільним мисленням, при цьому дивовижний оптиміст; його можна назвати героєм вашої мрії.

Сонце в Козерозі / Місяць у Терезах. Для цієї людини не існує проблеми нерішучості. Дуже практичний характер, обдарований такою силою ніжності, яка не дозволить вам залишити його, якщо він вирішив, що ви - споріднена душа.

Сонце у Водолії / Місяць у Терезах. Цього коханого дуже важко утримати в рамках постійних любовних взаємин, оскільки Водолій і Терези - повітряні знаки, не схильні обтяжувати себе умовностями, якщо вступають в якісь відносини з протилежною статтю.

Сонце в Рибах / Місяць у Терезах. Здавалося б, важко знайти більш привабливого, ніжного, турботливого і відданого коханого. На жаль, і на цьому «сонце» є плями: ця людина дуже непрактичний. Тому всю турботу про насущні справи вам доведеться взяти на себе.






BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online