Як повернути 13 відсотків податку від зарплати. Як повернути прибутковий податок із зарплати. За відсотки по кредиту

  1. Способи повернення податку з зарплати в 2017 році
  2. Відрахування по витратах на індивідуальний інвестиційний рахунок
  3. Податкові відрахування на дитину
  4. Майновий податкове вирахування
  5. Соціальний відрахування на лікування
  6. Звітність про вашу початкової податкової декларації
  7. Документи для повернення податку з зарплати
  8. Відрахування на благодійність
  9. Майновий податкове вирахування
  10. Відрахування по витратах на індивідуальний інвестиційний рахунок
  11. Що робити з формою, коли у вас це є

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Як правило, питання про повернення ПДФО виникає при появі у такого працівника права на отримання соціального або майнового відрахування. Стандартні відрахування, до яких належать дитячі та недитячі відрахування, не вимагають від свого одержувача звернення до податкової інспекції, адже їх виплатою займається роботодавець.

Перед тим, як звернутися в податкову службу за наданням вирахування, варто ознайомитися з порядком проведення даної процедури, пов'язаної з безліччю нюансів.

Так що в цілому близько 17 відсотків доходу його домогосподарства припадало на податки, державні і федеральні. «Скоріше, існує розбіжність між його моральним обуренням у багатих, які також платять за те, що вони повинні, і його відмовою застосувати таке ж обурення до його власного доходу», - писав Д'Суза.

Наскільки ви повернетеся, залежить від багатьох факторів, в тому числі від числа ваших утриманців, вашого статусу подачі і вашого права на отримання кредитів або відрахувань. Єдиний розрахунок впевненості в тому, що ви отримаєте 100 відсотків своїх податків, якщо ви робите менше певної суми на рік, в залежності від вашого статусу подачі.

Способи повернення податку з зарплати в 2017 році

Податковим законодавством встановлюється два способи отримати належний податкове вирахування.

Для здійснення першого способу, потрібно подати в Податковий орган заяву та подати встановлений законодавством пакет документів. При позитивному рішенні, на банківський рахунок фізичної особи перераховується сума належного вирахування.

Це єдина категорія, для якої можна точно розрахувати відсоток вашого повернення. Він заснований виключно на ваш статус подачі і доходи та сумі в доларах, яку встановлює федеральний уряд. Кредит з податку на прибуток - це можливість отримати більше грошей, ніж ви заплатили податками. Якщо ваш дохід падає нижче певних сум для вашого статусу подачі, і у вас є кваліфікований дитина або самотні без дитини, ви можете мати право на цей непередбачений випадок. Кваліфікований дитина, як правило, є вашим прийомним, прийомним або біологічною дитиною, їхніми дітьми, вашими братами і сестрами, чи їхні діти - якщо діти молодше 19 років або молодше 24 років і йдуть в школу, які живуть з вами більше півроку.

Другий спосіб, як правило, використовується, при придбанні нерухомості з використанням засобів іпотечного кредитування . Даний спосіб повернути ПДФО полягає в отриманні податку по мету роботи. У податковій інспекції, розташованої місцем реєстрації, необхідно отримати повідомлення роботодавцю про отримання вирахування. До кінця року, при нарахуванні працівникові заробітної плати, з неї не буде обчислюватися відрахування.

Цей кредит становить від 3 до 13 відсотків вашого доходу в залежності від вашого статусу подачі і кількості утриманців. Податковий кредит для дітей також може збільшити ваш повернення коштів, навіть якщо ви не зобов'язані платити податки. Ви повинні були отримати дохід, щоб взяти кредит. Якщо ваш дохід перевищує кваліфікаційний дохід, ви повинні відповідно зменшити свій податковий кредит для дітей. Однак, якщо ви не отримуєте максимальний кредит, ви можете претендувати на додатковий кредитний податковий кредит, який може дозволити вам максимально вирішити.

Відрахування за оформлення договору на інвестиційне або накопичувальне страхування
Багато фізичні особи, що замислюються про те, як повернути податок на прибуток з зарплати працюючого, в першу чергу звертають свою увагу на те, з яким витрат можливо здійснити повернення ПДФО. Крім основних, досить відомих соціальних витрат, законодавством встановлюється можливість отримати податок за специфічні придбання.

Таблиці відображають податок, який ви зобов'язані своїм валовим доходом. Відсотки, утримувані, варіюються від 10 до 35 відсотків, в залежності від вашого доходу. Коли ви подаєте свої податки, будь-яке перевищення, яке було утримано, повертається вам в якості відшкодування. Податкові відрахування, на які ви маєте право, зменшуєте свій дохід, а потім зменшуєте суму податку, яку ви повинні. Ця переплата відбивається як повернення ваших податків.

Джулі Сегревз - незалежний письменник і фотограф. Вона написала для кількох громадських газет в Чикаго і створює власний блог. Сегрейв закінчив Університет Лойоли зі ступенем бакалавра в галузі соціології та неповнолітнім у кримінальній правосуддя.

З 2015 року в податкове законодавство були внесені істотні зміни, завдяки яким, у громадян з'явилася можливість отримання вирахування за укладення договору добровільного страхування свого життя, укладеного на строк не менше п'яти років. Отримати прибутковий податок із зарплати в 2017 році можливе за умови, що сплата внесків здійснювалася після січня 2015.

Ви б не думали, що перспектива отримати гроші від роботодавця буде нервовою. Але ці нервові колеги дуже сильно компенсують зацікавленим співробітникам, що вони отримають відшкодування зайвих внесків у розмірі 401 тис. Оскільки їх план не пройшов тест на дискримінацію. означає, що вони будуть мати більший прибутковим податком за поточний податковий рік.

Якщо працівникам з меншим винагородою дозволено економити більше коштів для виходу на пенсію, тоді керівникам дозволяється економити більше коштів для виходу на пенсію. Це положення забезпечується за допомогою «тестування без дискримінації». Недискримінаційне тестування приймає ставки відстрочки «високооплачуваних співробітників» і порівнює їх з працівниками з невиконаною компенсацією.

Отже, давайте ж розглянемо за що можна повернути прибутковий податок 13 відсотків з зарплати.

Відрахування по витратах на індивідуальний інвестиційний рахунок

Під таким рахунком мається на увазі спеціальний рахунок, що дає право своєму власникові на отримання певних податкових пільг . Відкриттям рахунку і його подальшим веденням займається брокерська або керуюча компанія, що здійснює свою діяльність на підставі договору на брокерське обслуговування. Відкриття такого рахунку може здійснити тільки фізична особа, яка є податковим резидентом.

Проводиться аналогічний тест на процентні ставки в річному обчисленні, але також включає зіставлення роботодавців і внески співробітників після сплати податків. Внески в безпечної гавані можуть приймати форму відповідності або недиференційованого розподілу прибутку. Безпечні гавані 401 внесків повинні бути на 100% надані в будь-який час з негайною приемлемостью для співробітників. Існують і інші адміністративні вимоги в безпечної гавані, такі як вимога, щоб роботодавець повідомляв всіх відповідних працівників про можливість брати участь в плані і обмежував роботодавця від припинення участі по будь-якої причини, крім як через позбавлення працездатності.

При відповіді на питання «Чи можна повернути податок із зарплати за відкриття інвестиційного рахунку?», Багато фахівців сходяться на думці на те, що мінімальний термін інвестування має становити три роки.
Отримання податкового вирахування може здійснюватися двома способами:

  • Щорічний відрахування в сумі всіх внесених на рахунок сум, але не більше встановленого законодавством ліміту.
  • При отриманні доходу за рахунками, фізична особа може не оплачувати податок за прибуток, отриманий на ІВС.

Наприклад, вклавши в перебігу року 100 тисяч рублів на ІВС, можна в наступному році отримати податкове вирахування на 13 тис. Рублів від держави. Максимум 52 тисячі рублів за кожен рік.

С. або Массачусетс звільнення і податок на медичне страхування Утримання державних і федеральних прибуткових податків . Виділені підказки наведені у вставці 8, і ви повинні додати їх до державної заробітній платі, щоб визначити загальну заробітну плату штату Массачусетс.

Державний податок на прибуток, який утримується у вставці 17, є сумою, яку роботодавці утримують від заробітної плати.

  • Ваше ім'я, адреса, поштовий індекс, номер соціального страхування .
  • Ваше ім'я, адреса і поштовий індекс вашого роботодавця або платника.
  • Ідентифікаційний номер.
  • Оцінка заробітної плати, компенсації і податків.
  • Грошові і безготівкові пільги.
  • Заплановані внески за надання допомоги і внески на медичне страхування.

Додайте їх до державної заробітній платі, щоб визначити загальну заробітну плату штату Массачусетс.

Податкові відрахування на дитину

Правом на отримання податкового вирахування на дитину має кожен з його батьків, опікунів, піклувальників, прийомних батьків.

Податковим законодавством встановлюється повернення, після досягнення якого, батьки або опікуни дитини втрачають своє право на отримання вирахування:

  • Після досягнення дитиною вісімнадцятирічного віку.
  • Після досягнення дитиною двадцяти чотирьох річного віку, якщо він проходить навчання на очній формі.

Розмір податкового відрахування на дітей регулюється законодавством.

Якщо прапорець «Пенсійний план» відзначений, ви були активним учасником будь-якого з наступних дій. Для державних службовців це поле вказує, що ви є членом-членом системи пенсійного забезпечення штату Співдружність штату Массачусетс. Метод після оподаткування застосовується для добровільного викупу пенсійних внесків. Достроковий вихід на пенсію - вихід на пенсію, який був віднято з вашого доходу на основі до оподаткування. Це буде включати всі внески в державні пенсійні плани, додаткові плани виходу на пенсію з вищої освіти і будь-які додаткові пенсійні виплати, сплачені протягом календарного року, включаючи відрахування у відставку. Премія за медичну страховку - Ваша загальна виплата страхових премій по медичному страхуванню, що виплачується на прибутку до основі. Ці платежі не були відняті на основі оподаткування, і тому внески не будуть обкладатися податком в наступні роки. Це одно вашої загальної валовий оплаті протягом календарного року мінус.


Це одно вашої загальної валовий оплаті протягом календарного року мінус

Майновий податкове вирахування

Майновий вирахування представлений трьома різними частинами і надається за видатками, відповідно до яких вираховується відсоток прибуткового податку з зарплати:

  • На будівництво нового будинку на території держави.
  • На покупку нерухомості.
  • На погашення відсотків, нарахованих за іпотечним кредитом.

На законодавчому рівні встановлюється максимальний розмір витрат на майно, з яких можливе отримання податкового вирахування - на даний момент він становить два мільйони рублів. При майнових витратах понад зазначену суму, фізична особа втрачає можливість на отримання вирахування.

Зовсім внески з надання допомоги в залежності від податків Податок з захистом від ануїтету Відстрочені внески на компенсацію і страхові внески на медичне страхування. Ця сума може відрізнятися від федеральної заробітної плати у вставці 1, оскільки Массачусетс не передбачає певних пенсійних планів із заробітної плати. Ця різниця обумовлена пенсійними внесками , Які виключаються з доходу для цілей федерального податку. При поданні податкової декларації штату Массачусетс використовуйте сума, зазначена для державної заробітної плати.

Соціальний відрахування на лікування

такий вид соціального відрахування а надається фізичній особі, який витратив свої власні кошти на:

  • Лікування.
  • Лікування чоловіка, батьків або неповнолітніх.
  • Медикаменти, призначені йому особисто, дружину, батькам або дитині, яка не досягла вісімнадцятирічного віку.
  • Внески за договором страхування життя на строк понад п'ять років.

Порядок надання податку за видатками на лікування або придбання медикаментів визначається податковим законодавством.

Звітність про вашу початкової податкової декларації

Якщо ви вводите нижчі суми в доларах, ваші відшкодування будуть відкладені для корекції. Для заробітної плати в Массачусетсі використовуйте кількість, вказане в полі. Зверніться в офіс відділу заробітної плати вашого відділу для. Якщо ви хочете уявити форму компенсації або виправлену податкову декларацію , Вкажіть заяву про виправлені доходи і податки або лист від вашого роботодавця, що підтверджує виправлену заробітну плату.

Ці відрахування є абсолютно законними і дозволені відповідно до Податковим кодексом США, але вони представляють морально незручну, якщо смачно, іронію: Демократичний соціаліст з Вермонта, людина, яка бушує проти високопоставлених осіб, які сплачують нижчу ефективну ставку податку, ніж працівники синіх комірців, врятував себе тисячі, використовуючи багато з трюків, які були б заборонені за його власним податковим планом.

Документи для повернення податку з зарплати

Замислюючись про повернення ПДФО, людина в першу чергу задається питанням, куди сплачується прибутковий податок із зарплати, адже саме звідти і необхідно отримати повернення. До податкового органу з собою потрібно взяти:

  • Довідку про доходи.
  • Документи, які є підтвердженням факту внесення оплати.
  • Документи-підстави, до яких відносяться: договір на навчання, договір на лікування, договір на придбання нерухомості і т.д.
  • Реквізити рахунку, на який згодом будуть перераховані грошові кошти.
  • Декларацію, в якій будуть висвітлені всі відомості про платника податків.

Розгляд декларації податковим інспектором здійснюється протягом трьох місяців. Далі, протягом одного місяця, на рахунок, зазначений в заяві, будуть перераховані кошти.

З усіма своїми докладними відрахуваннями оподатковуваний дохід Сандерса був значно нижче, ніж якби він прийняв стандартний вирахування . «Мільйонери і мільярдери», яких Сандерс так захоплюється, в середньому виплачували, в середньому, більш ніж в два рази більше своїх доходів в федеральних податках , чим він.

Відрахування на благодійність

У передвиборній кампанії стратегія оподаткування Сандерса проста: якщо ви можете заплатити більше, вам слід; відрахування не є виправданою причиною для багатої людини платити нижчу ефективну ставку, ніж той, хто заробляє менше. Його веб-сайт заявляє: Нам потрібна прогресивна система оподаткування в цій країні, яка заснована на платоспроможності.

October 22nd, 2012


Прибутковий податок - це гроші, котори ви віддаєте абірает держава з вашої офіційної зарплати. Наприклад, ви з роботодавцем домовилися про офіційну зарплату в 1000р. А за фактом отримали 870р. Ось ці 130Р (точніше 13%) були автоматично утримані для перерахування до податкового фонд Росії. І так кожен місяць з року в рік! В принципі, до цього швидко звикаєш і цей платіж здається нормальним, природним.
Отже, всі гроші, сплачені у вигляді податку державі можна пустити на благо собі і своїй сім'ї
Про яку суму йдеться: це ваша офіційна зарплата за рік, помножена на 0.13.
Підставою для повернення податку не може бути будь-який витрата, наприклад, покупка нового iPhone, або їжу.
Перелік підстав для повернення податку:

· Благодійність і пожертвування

Майновий податкове вирахування

З такою риторикою ви могли б подумати, що Сандерс не захоче брати все відрахування, які він міг би зробити. Проте він і його дружина зробили такі висновки. Майте на увазі, що Берні Сандерс дійсно не любить, коли люди перераховують свої відрахування, щоб тримати свої податки на низькому рівні.

Єдиним найбільшим висновком Сандерса було виплата відсотків по іпотечних кредитах. Сенатор не такий фанат цього утримання. Сьогодні Сандерс і його дружина володіють двома будинками. Сандерс, можливо, колись вважав, що відрахування був несправедливим піддавки багатим, але у нього, схоже, немає проблем, користуючись ним самим.

· Навчання

· Лікування

· Недержавне пенсійне забезпечення і добровільне пенсійне страхування

· Додаткові страхові внески на накопичувальну частину трудової пенсії

· Майновий податкове вирахування при придбанні майна

Звертаю увагу, що повертатися буде на вся сплачена за перерахованими пунктами сума, а 13% від неї.
Ось який приклад розрахунку призводить сайт nalog.ru: у 2010 році Іванов І.І. отримав оподатковуваний за ставкою 13% дохід (заробітна плата) в розмірі 100 000 рублів. В цьому ж році Іванов І.І. заплатив за своє навчання 30 000 рублів і вирішив заявити соціальний податкове вирахування по витратах, пов'язаних зі своїм навчанням. У податковій декларації він указавает всю суму своїх витрат на навчання - 30 000 рублів. Однак з бюджету йому буде повернена не вся ця сума, а відповідна їй сума сплаченого податку, тобто 30 000 * 13% = 3 900 рублів.

Відрахування по витратах на індивідуальний інвестиційний рахунок

Що Сандерс зробив, використовуючи кожен варіант і перевага, доступні відповідно до візантійським податковим кодексом, щоб звести до мінімуму його сплату податків, є звичайною практикою для багатьох американців. Але це також те, що роблять цілі його гніву. Ви можете сперечатися про те, чи є це жадібність, але не можна стверджувати, що це не лицемірство. Символ ліберальної чистоти не так чистий, як хотілося б світу.

Джим Гераті - старший політичний кореспондент Національного огляду. Примітка редактора: ця частина була змінена з моменту її первісної публікації. податкові форми можуть бути легше зрозуміти, якщо вони не були ідентифіковані числами і буквами, якби вони просто чітко заявили, що вони були на простому англійською мовою.

Від початку до кінця процес у мене тривав 6 місяців і було зроблено всього два візити до податкової. З них 1 місяць безрезультатною відправки документів через сайт держпослуг, 1 місяць не поспішного заповнення декларації та збору довідок, 3 місяці бере податкова на перевірку декларації, 1 місяць перерахування грошей.

Що потрібно зробити, щоб не платити або повернути собі вже сплачений податок? Для цього потрібно виконати кілька простих кроків. Перелік кроків залежить від того, за якими з дозволених приводів, ви збираєтеся повертати гроші. Я виділив такі сценарії:

Якщо ви є роботодавцем, ви повинні підготувати його для кожного зі своїх співробітників і надати копії в Управління соціального забезпечення. Так, Адміністрація соціального забезпечення. Як співробітник, вам необхідно повідомити про свою податкової декларації всю заробітну плату, яку ви заробили з вашої роботи або роботи протягом року. Ви можете зіткнутися з однією або декількома з цих загальних проблем.

Що робити з формою, коли у вас це є

Ваш номер соціального страхування може бути неправильним, ваше ім'я може бути помилково, або ваші зарплати і утримання можуть бути неточними. Якщо компанія все ще існує, ввічливо вимагайте копію. Переконайтеся, що у вас є певна інформація, коли ви телефонуєте: ім'я та повну адресу вашого роботодавця, його ідентифікаційний номер платника податків, якщо ви це знаєте, і його номер телефону. Ви також можете надати хоча б оцінку заробітної плати ви заробили, федеральний прибутковий податок, який було утримано, і дати, коли ви почали і закінчили роботу, якщо ви більше не працюєте там. Ви могли б знайти свою заробітну плату і федеральні податкові утримання на вашому останньому платежі за рік. Просто тримайте її разом з іншими податковими документами протягом як мінімум чотирьох років, якщо ви повторно подасте своє повернення. Скопіюйте копію 2 в свою державну податкову декларацію, якщо ви відправите її поштою.

  • Попросіть вашого роботодавця виправити це.
  • Це серйозна ситуація.
  • Це ваша офіційна ваша копія. 2.

Тут наводиться лінійне керівництво, починаючи з буквених блоків.

- Супер лайт. Можна використовувати в разі, якщо у вас є діти, ходити по оранизаций, збирати документи абсолютно не хочеться, і сума сплачених за рік податків для вас є несуттєвою. Тоді на мізерну частину можна збільшити щомісячну зарплату всього лише звернувшись до бухгалтерії за місцем роботи і попросивши включити податкове вирахування на дитину. В цьому випадку, додатково на місяць ви будете отримувати 200р на кожну дитину. Ну, або цим можна взагалі не займатися.

- Лайт. Якщо на ваше ім'я придбана квартира, будинок, ділянка землі, то можна знову таки обійтися тільки візитом в бухгалтерію своєї організації. Вам повернуть 260 000. Повертати будуть щомісяця, частинами і тривати це благо поки ваша офіційна з арплата за весь час з року звернення не досягне 2 млн.руб. Дану можливість, згідно податковим кодексом , Можна використовувати тільки один раз в поточній реінкарнації. Для тих, хто в шлюбі є тонкість, про це нижче.

Якщо нерухомість або ділянку землі купувалися в кредит, то не рекомендую йти цим шляхом. Оскільки всю суму сплаченого податку можна повернути на підставі витрат по сплаті відсотків за кредитом (кредит як правило великий і сума відсотків значно більше, ніж сплачений за рік податок). Майновим вирахуванням почати користуватися після виплати кредиту.

- Максимальний. ожно використовуват в разі, коли є и покупка нерухомості и медичні витрати и навчання и т.д. и місячна офіційна зарплата більше 20 т.р. Чому, коли є великий Майнове Відрахування , Який Повністю покріває Сплачені податки, краще використовуват и інші Підстави для повернення грошей? Например, офіційна зарплата 20 000р в місяць, або 240 000р на рік. З урахуванням цієї суми на протязі 8 років можна в повну обсязі повертаті сплачений податок (240 000р * 0.13 = 31 200р на рік) на підставі майнового Відрахування. Скільки ви будете повертаті грошей через 8 років? Значний менше и частина ваших же грошей буде залішатіся в державній Скарбниці. Висновок: нужно максимально продовжіті срок, коли ви повертаєте всі Сплачені податки. Як це зробити? Завжди використовувати всі можливі підстави. Т.ч. спочатку використовуються відрахування, не обмежені по загальній сумі, наприклад, платна здача аналізів, навчання з управління проектами, відсотки за Іпотечний кредит , і т.д. а потім відщипується шматок від великого кінцевого пирога - від компенсації за придбання нерухомості.

Сумарно документів зібрати потрібно більше, але сенс теж є.

Якщо на сім'ю по переліченим статтям витрат накопичилося більше, ніж сплачений податок, то декларацію на повернення податку може подати кожен з подружжя. При цьому, є тонкість. Майновим вирахуванням кожен може скористатися тільки один раз. Якщо майнове відрахування розділити між подружжям, то жоден з цих двох подружжя не зможе більше скористатися вирахуванням при придбанні іншої нерухомості. Тобто на кожного відрахування становить 360 т.р. або якщо кожен окремо ним користується (на різні об'єкти нерухомості), то ця сума більше. Тому, краще розділити відрахування в пропорції 0 і 100%. При наступній покупці вирахуванням скористається інший чоловік. Правда, в цьому випадку сума відрахування буде в 2 рази менше - 130 т.р.

- Для мільйонерів. quot; Мені пох.! "

Які конкретно потрібні документи:

Загальна:

Податкова декларація за формою N 3-ПДФО;
- довідка про доходи фізичної особи за формою N 2-ПДФО (з усіх місць роботи за рік);
- заява платника податків на повернення податку;

Реквізити банківського рахунку, на який повинен бути зарахований надміру сплачений податок (можуть бути вказані в заяві на повернення).

Вимоги до форм заяв в різних податкових можуть відрізнятися.

Купівля нерухомості або ділянки під будівництво або ремонт (поліпшення житлових умов).
- заяву про розподіл відрахувань між подружжям, якщо нерухомість оформлена в спільну власність. аспределеніе 0 і 100% визнається правомірним. (Роз'яснення)
- копія договору на придбання житла;
- копія свідоцтва про право власності або акта передачі квартири;
- копії платіжних документів, що підтверджують витрати платника податку (квитанції до прибуткових ордерів , Банківські виписки про перерахування копійчаних коштів , Розписки про отримання грошових коштів та ін.). (Роз'яснення Российской газете).

Якщо йти за сценарієм «Простий», то можна повернути гроші не на початку наступного року, а протягом поточного. Подоходний податок перестане відніматися із зарплати з моменту звернення до роботодавця. Перед зверненням до роботодавця в податковій потрібно отримати підтвердження про наявність права даного податкового відрахування. Перелік документів краще уточнити у вашій податкової.

Сюди ж входять відсотки по сплаті кредиту на придбання нерухомості або ділянки або витрати по рефінансуванню кредиту. Додатково потрібна довідка з банку про суму сплачених за рік податків.

Лікування себе і членів сім'ї чоловіка, діти до 18 років, батьки).

Договір з медичною організацією або його копію;
- платіжні документи або їх копії;
- довідку про оплату медичних послуг (форма від 25.07.2001 N 289 / БГ-3-04 / 256).
- копія документа, що підтверджує родинні стосунки : Свідоцтва про шлюб, свідоцтва про народження платника податків, свідоцтво про народження дитини.

nbsp; Витрати по стоматології враховуються тільки заявника. За членів сім'ї витрати на лікування зубів не враховуються Документи по стоматології повинні бути оформлені на ім'я особи, яка заявила про надання соціального відрахування! (Роз'яснення з цієї)

Довідки про оплату медичних послуг видає мед. установа. Для її отримання потрібні документи:
- чеки і квитанції про оплату і їх копії;
- копія ІПН;
- копія паспорта.

Навчання себе і членів сім'ї

Розмір відрахування на навчання дітей обмежений сумою 50 000р в рік.

документи:

Договір з освітньою установою на надання освітніх послуг;
- платіжні документи, що підтверджують понесені витрати (чеки контрольно-касової техніки, прибутково-касові ордери, платіжні доручення та ін.).
- якщо в договорі немає реквізитів ліцензії освітнього закладу - бажано додати копію такої ліцензії.

Важливо!, Зберігати чеки про оплату! Для отримання інших документів в мед.учрежденій або навчальному закладі потрібно сказати кодову фразу "мені документи в податкову." Вони все знають і через кілька днів зроблять що потрібно.

Для сценарію «Максимальний» при подачі заяви потрібно вказати в якому сумі по якому виду витрат слід повернути податок. Відповідно, майнове відрахування краще використовувати в найостаннішу чергу, коли всі інші підстави вичерпані.

програма ля заповнення 3-ПДФО. Здорово допомагає, перевіряє на наявність помилок.

Інші підстави: ругіе підстави (перерахування коштів в Пенсійний фонд , Придбання цінних паперів і т.д.) я в даній статті не наводжу тому використовуються, на мій погляд, рідко. Про них завжди можна Прочитати.

Коротко все. Якщо будуть питання - задавайте, готовий відповісти, підказати.
Так само діліться своїм досвідом - іншим теж буде корисно.

  • про податкових відрахуваннях на сайт nalog. ru
  • Податковий кодекс на Консультанті Податок на доходи фізичних осіб. (Багато букв).

При відповіді на питання «Чи можна повернути податок із зарплати за відкриття інвестиційного рахунку?
Що потрібно зробити, щоб не платити або повернути собі вже сплачений податок?
Скільки ви будете повертаті грошей через 8 років?
Як це зробити?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online