Що таке BL і TL в Webmoney і як дізнатися ці параметри?

  1. Що таке BL в Webmoney?
  2. Як дізнатися свій BL Webmoney?
  3. Що таке TL в Webmoney?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Привіт друзі Привіт друзі. У цій статті я хочу розповісти вам про двох дуже важливих параметрах найбільш поширеною платіжної системи Webmoney. З одним з них, швидше за все ви вже знайомі, але ось про другий мало хто знає. Для початку давайте розглянемо з вами такий параметр як BL в Webmoney і розглянемо саму процедуру - як дізнатися свій BL в Webmoney.

Що таке BL в Webmoney?

Сам термін BL розшифровується як бізнес рівень або Business Level. Саме він як один з параметрів визначає ступінь довіри до вас і характеризує вашу ділову активність в мережі. Неважливо чим ви займаєтеся в Інтернеті, якщо з вами захочуть мати якусь справу, то в першу чергу будуть дивитися саме на ваш BL. Формула розрахунку бізнес рівня нікому не відома (ну звичайно крім розробників), але завдяки певним параметрам ми можемо підвищити цей рівень.

Давайте розглянемо більш детально ці самі параметри:

- Суми операцій і їх кількість. Тут я хочу зробити пояснення: чим більше операцій ви проводите зі своїми кореспондентами, тим швидше зростає ваш BL. Операції включають в себе перекази як в одну сторону, так і в другу.

- Тривалість використання свого Wmid.

І останній важливий параметр, який ви повинні завжди пам'ятати, це наявність або відсутність претензій з боку самої системи. Саме системи, а не скажімо, наприклад, претензії користувачів і т.д. Якщо ситуація склалася таким чином, що Webmoney заблокували ваш Wmid і подальша ваша робота в ньому не можлива, ваш Bl просто обнуляється.

BL в Webmoney не залежить від атестата користувача, і однаково росте як у формального так і у персонального володаря атестата . Що ще цікаво, чим частіше ви робите переклади, отримуєте їх, тобто ведете активну діяльність, тим швидше зростатиме ваш бізнес рівень. І навпаки, якщо ви тривалий час не користуєтеся гаманцем, він може впасти на пару пунктів.

Сама величина BL може мати значення від 0 до 10000 одиниць.

Як дізнатися свій BL Webmoney?

Для того, щоб дізнатися свій BL Webmoney досить запустити Webmoney Keeper Classic і в самому верху вікна, що з'явилося буде це значення.

Для того, щоб дізнатися свій BL Webmoney досить запустити Webmoney Keeper Classic і в самому верху вікна, що з'явилося буде це значення

Якщо ж вам хочеться дізнатися BL будь-якого іншого Wmid, або тоді коли у вас не встановлено ПО Webmoney Keeper Classic, необхідно перейти за наступним посиланням і вікні написати цікавить Wmid (він складається з 12 цифр). Після чого натиснути кнопку Знайти і в кінцевому підсумку з'явиться вікно з результатом.

Після чого натиснути кнопку Знайти і в кінцевому підсумку з'явиться вікно з результатом

Хочу вас попередити, не намагайтеся накрутити свій BL в Webmoney. Можливо, у вас і вийде підняти свій рівень на пару десятків одиниць, але воно того, не варто, повірте мені.

Що таке TL в Webmoney?

Якщо з BL все вже зрозуміло, то такий параметр як TL в Webmoney багатьом вебмайстрам просто ніхто не знає. TL або Trust Level, позначає рівень довіри і у більшості (в тому числі і у мене) його значення дорівнює 0. Давайте подивимося, що говорить сама система Webmoney.

Давайте подивимося, що говорить сама система Webmoney

Щоб стало зрозуміліше, я поясню своїми словами.

Ліміт довіри - це величина (WMZ) яку саме для вас відкрив довіритель під певний відсоток на певний час. Ви можете в будь-який момент зняти цю саму величину, за умови, що ця сума є на гаманці у довірителя.

Параметр TL вказує на те число яке ви може зняти в даний момент. Наприклад, якщо цей показник у вас дорівнює 100, то ви можете зняти приблизно від 50 до 95 $ у свого довірителя. Сума залежить від терміну, на який ви берете кредит і відсотків по ньому.

Друзі, з лімітом довіри варто дуже обережно обходиться, і відкривати його тільки тим людям, в яких ви впевнені на 101%.

На сайті http://debt.wmtransfer.com кореспонденти відкривають ці самі ліміти довіри.

На цьому у мене все, сподіваюся, що дана інформація стане вам корисною. До нової зустрічі.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(4

голоси, в середньому: 5 з 5)

Що таке BL в Webmoney?
Як дізнатися свій BL Webmoney?
Що таке TL в Webmoney?
Що таке BL в Webmoney?
Як дізнатися свій BL Webmoney?
Що таке TL в Webmoney?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online