Кредитна біржа WebMoney

  1. Кредитна біржа WebMoney Кредитна біржа WebMoney - інтернет-майданчик для користувачів цієї платіжної...
  2. Кому може бути корисна біржа кредитів WebMoney
  3. Як заробити на біржі кредитів WebMoney

Кредитна біржа WebMoney

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Кредитна біржа WebMoney - інтернет-майданчик для користувачів цієї платіжної системи, яка дозволяє один одному кредити під певний відсоток. Простіше кажучи, це майданчик, де користувачі можуть кредитувати один одного в приватному порядку.

Особливості біржі, як відбувається кредитування

Перш за все, учасник системи, який бажає вийти на кредитну біржу, повинен мати атестат не нижче початкового Перш за все, учасник системи, який бажає вийти на кредитну біржу, повинен мати атестат не нижче початкового. А для позичальника надається обов'язково вимога - наявність персонального атестата WebMoney, який означає, що ця людина пройшла підтвердження особи в центрі атестації WebMoney. Як це працює? На кредитної біржі користувач може розмістити свою пропозицію про видачу кредиту або заявку на його отримання. позичальник знаходить відповідного кредитора і бере на себе боргові зобов'язання. Або, навпаки, кредитор знаходить того, кому він готовий надати займ . Дуже важливо погасити кредит в строк, інакше аккаунт і всі кошти на ньому автоматично блокуються.

Сама біржа кредитів WebMoney ніяких комісійних за свою роботу не бере, але при цьому і не страхує користувачів від ризику шахрайства. Так що вибір надійних позичальників - прерогатива виключно самого кредитора. Ще одна особливість роботи цієї біржі - колективні кредити. Позичальник може потребувати досить велику суму, яку кредитор повністю не може або не хоче (з міркувань безпеки, наприклад) видавати. Тоді інший кредитор може позичити відсутню частину коштів. Тільки тоді, коли набереться повна сума, заявка на видачу кредиту буде виконана.

Кому може бути корисна біржа кредитів WebMoney

Перш за все, самим позичальникам. Бувають такі ситуації, коли людина потребує короткостроковому позиці. А деякі користувачі системи можуть мати вельми солідний стаж позик, хороші відгуки і взагалі бути «ексклюзивним» і перевіреним клієнтом. Такий статус хороший для тих, хто сам займається бізнесом (зазвичай в інтернеті) і потребує великої і швидкому обороті коштів, який і надає йому кредитна біржа.

Як заробити на біржі кредитів WebMoney

Маючи в своєму розпорядженні вільні кошти, можна видавати кредити іншим користувачам, причому під той відсоток, який здається вам оптимальним Маючи в своєму розпорядженні вільні кошти, можна видавати кредити іншим користувачам, причому під той відсоток, який здається вам оптимальним. Іншими словами, все залежить тільки від вас. Але згадуючи про численні шахраїв, потрібно бути обережним, уважно вивчити інформацію про потенційного позичальника, проаналізувати його кредитну історію, баланс, можливі відгуки і дотримуватися кількох правил. Перш за все, для видачі кредитів найкраще користуватися власними коштами, а не запозиченими. Починати видавати кредити найкраще з невеликих сум, щоб придивитися до позичальників, сформувати свою стратегію кредитування. Хорошим варіантом стане самостійний пошук позичальників, тобто вже розміщених заявок. Шанс того, що звернувся до вас самостійно - шахрай, - зростає. Не варто видавати кредит тим, хто займає кошти постійно, причому із завидною періодичністю і постійно зростаючими сумами. Цілком можливо, це шахрай-пірамідобудівниками або такий, який закриває старі кредити новими, а потім в один момент просто зникає. Якщо ви бачите, що позичальник раптом різко збільшив свою активність по отриманню кредитів, найкраще повернути свій депозит, втративши відсотки. Серед основних тактик кредитування виділяються такі: безліч маленьких позик з невеликими відсотками і кілька більших. У першому випадку, підвищується шанс заробітку, однак існує велика небезпека потрапити на шахраїв, які як раз і вважають за краще брати «з миру по нитці», примудряючись навіть використовувати підставні сертифікати. У другому випадку краще ретельно вивчити профайл позичальника і вибрати найбільш надійного. Ризик втратити кошти (і можливо, більші, ніж в першому випадку), звичайно, залишається, але знижується. Практика позик на кредитній біржі WebMoney досить поширена. Багато хто використовує її для свого бізнесу. Одні будують свій бізнес безпосередньо на кредитуванні, інші - використовують кредити для обороту грошових коштів у власній справі.

Як це працює?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online