Як відновити електронний гаманець webmoney. Як відновити доступ до свого вебмані гаманця

  1. Як відновити пароль на Webmoney без телефону?
  2. Як відновити WebMoney:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Відновлення доступу досить таки непросте завдання, у другому випадку. Найпростіший варіант рішення, власне я так вчинив, і користуюся вже більше року, це авторизація через E-num Storage. Цей варіант підходить тільки для програми Keeper Classic . Для цього, біля рядка «місце зберігання ключа» вибираємо відповідний пункт. Натискаємо «Далі». На телефон прийде СМС з кодом, який потрібно ввести. Після цього, вводимо пароль і благополучно заходимо в свій кабінет. Таким чином доведеться авторізовиваться кожен раз. У день можна зайти 3 рази цим методом. Ну думаю це не викличе особливих проблем.

Тим, хто працює через Keeper Mini, легше всіх повернути доступ. Для початку заходимо за адресою my.webmoney.ru/pwdrecovery.aspx. На сайті робимо запит на відновлення. Після на телефон або емейл адресу прийде посилання для даної процедури.

Тепер про ті випадки, коли вищевикладене не може допомогти. Для програм Keeper Light і Keeper Classic. Процес складніше, але слідуючи моїм вказівкам, у Вас все вийде.

1. Першим кроком буде перехід за цією адресою key.wmtransfer.com/10/. Вибираємо відповідний для Вашої ситуації пункт. Далі потрібно буде вказати WMID.

2. А ось на другому кроці, потрібно буде вказати Ваші номер і серію паспорта, які вказані в профілі. Крім цього буде потрібно ввести дату народження.

Не просто так я говорив, що при реєстрації потрібно вказувати свої реальні дані Не просто так я говорив, що при реєстрації потрібно вказувати свої реальні дані. Ось одна з ситуацій, коли вигадана інформація призводить до проблем. Адже в цьому випадки, доведеться скласти і відправити запит на зміну особистої інформації. А для цього доведеться відвідати особисто офіс вебмані або, якщо немає такої можливості, відправити поштою, заздалегідь завіривши його нотаріально. Теж саме в разі втрати доступу або неправильного зазначення email адреси.

3. Повернемося до нашого заходу. Третій крок. Після введення особистих даних, на емейл буде відправлено лист, з посиланням, для подальших дій.

Після переходу по ній, буде запропоновано два варіанти, а точніше дві форми для відновлення доступу до webmoney на вибір.

Спрощена може використовуватися якщо:

  • Є відповідь на контрольне запитання (вказувався при реєстрації).
  • На рахунку немає великих сум грошей.
  • І звичайно ж є доступ до номера телефону.

І звичайно ж є доступ до номера телефону

Після заповнення форми:

Для Keeper Classic. На емейл прийде лист з файлом ключів, а на мобільний пароль до нього.
Для Keeper Light. На електронну пошту буде відправлено посилання для того, щоб згенерувати новий сертифікат, а на сторінці створення нового сертфііката потрібно ввести пароль, який буде у отриманому смс повідомленні.

Стандартна форма:

Їй доводиться скористатися з ряду факторів зазначених вище, що роблять неможливим використання спрощеної.

Як видно, потрібно вказати куди   більше інформації   , А крім цього, ще й відіслати скан паспорта Як видно, потрібно вказати куди більше інформації , А крім цього, ще й відіслати скан паспорта. Після цього, залишається тільки чекати перевірки. Якщо буде великий відсоток збігів між введеними даними, і тими які вказані в профілі вебмані, то скоріше за все Вам повернуть доступ. А якщо ні, то на зв'язок вийде їх співробітник, для отримання додаткової інформації .

Втрата доступу до якого-небудь профілю завжди неприємна, але одна справа, якщо забув пароль від аккаунта в соціальної мережі або на якому-небудь форумі і зовсім інша справа, коли не можеш увійти в електронний гаманець.

Мільйони людей користуються системою Вебмані і у багатьох виникають проблеми з забутим паролем.

як відновити пароль Webmoney ? Зробити це просто, якщо ви заздалегідь до цього підготувалися.

Бажано, використовувати кілька способів авторизації, так як в разі втрати даних для авторизації, доведеться ними користуватися. Якщо є доступ до прив'язаному номером телефону, то проблем взагалі не повинно виникнути.

Коли в гаманці включений вхід через SMS і є симкарта, використовувана при реєстрації, доведеться виконати пару простих дій. Для початку, заходите на спеціальну сторінку відновлення пароля, де ви побачите ось такий інтерфейс:


На пошту має прийти повідомлення, в якому буде вказано посилання для переходу на сторінку, де вводиться новий пароль:



Відображатися будуть ті варіанти, які ви підключали. Саме тому, краще заздалегідь про це подбати. Для прикладу було обрано SMS-підтвердження, після чого відкрилася сторінка, де потрібно ввести пароль (він відправлений по СМС):


Для прикладу було обрано SMS-підтвердження, після чого відкрилася сторінка, де потрібно ввести пароль (він відправлений по СМС):

Вводимо код підтвердження і натискаємо кнопку ОК. Ви автоматично ввійдете в гаманець і побачите там оповіщення про те, що пароль був успішно змінений:

Ви автоматично ввійдете в гаманець і побачите там оповіщення про те, що пароль був успішно змінений:

Як відновити пароль на Webmoney без телефону?

Якщо ви втратили телефон, то краще відновите симкарту. Зробити це можна протягом кількох годин (в залежності від того, як далеко ви живете від найближчої точки продажів).

Якщо цей варіант вам не підходить, доведеться пройти процедуру відновлення. Обов'язкова вимога - це наявність не нижче формального атестата.

Без входу в гаманець можна змінити номер телефону тільки одним способом - це відправивши заяву:


Детальну інформацію про зміну телефону прив'язаного до WMID ви знайдете на цій сторінці. Набагато простіше відновити номер, з якого проводилась реєстрація, ніж писати заяву, особисто відвідувати офіс Webmoney або ж завіряти його нотаріально, після чого відправляти поштою.

Система WebMoney надає можливість відновлення доступу до загубленим реквізитами своїх користувачів. Відновленню підлягають:

1. паролі на вхід в WM Keeper Classic.

2 файли ключей.kwm і контроль (доступ) до WM-ідентифікатором.

3. загублені і прострочені Light-сертифікати.

Розглянемо кожен випадок більш докладно.

Якщо ви забули пароль для входу в WM Keeper Classic, то для його відновлення необхідно відправити лист на E-mail [Email protected] , В якому необхідно вказати причину листи (забутий пароль), WM-ідентифікатор, ваші варіанти пароля, дані, які вводилися при реєстрації, а також вказати чи була проведена зміна пароля, і (або) файлу ключів. Ця інформація дозволить службі підтримки відновити пароль.

Процедура відновлення файлу ключів (для користувачів WM Keeper Classic) більш складна і складається з декількох етапів.

По-перше, для відновлення доступу необхідно зареєструвати новий, або використовувати інший (раніше зареєстрований) ідентифікатор, який буде використовуватися в якості контактного, при подачі заявки на відновлення контролю. На контактний WM-ідентифікатор буде надсилатися інформація про хід процедури відновлення контролю і її результати. Контактний WMID повинен мати атестат не нижче формального.

Потім, необхідно подати заявку на відновлення контролю (на сайті системи WebMoney). Кожній заявці присвоюється унікальний номер, за яким можна буде визначати її поточний статус на спеціальній сторінці сайту.

Після подачі заявки, потрібно надати в центр атестації заяву на відновлення контролю над WM-ідентифікатором і ксерокопію вагомих сторінок паспорта, виславши їх поштою. Заяву необхідно роздрукувати і завірити у нотаріуса підпис під ним.

Після отримання документів адміністратор Центру атестації вишле загублені ключі на E-mail.

Мета цієї процедури - встановити особу користувача, який бажає відновити контроль над своїм WMID, порівнявши надані їм дані з інформацією з його атестата.

Важливо підкреслити, що відновлення доступу до WM-ідентифікатором для власників атестата псевдоніма не проводиться, оскільки такий атестат не містить паспортних даних, це вірно і по відношенню до власників формальних атестатів, які не вірно вказали свої паспортні дані при заповненні анкети. В цьому випадку, необхідно провести атестацію нового WM-ідентифікатора і отримати початковий або персональний атестат, перш ніж відновлювати доступ до втрачених ключів. Якщо ж дані втраченого WMID наведені згідно з паспортом, достатньо формального атестата.

У разі, коли відновлюється контроль над WMID з формальним атестатом , Процедура відновлення ускладнюється, оскільки для перевірки даних потрібно більше часу. Заява на відновлення контролю в подібному випадку, містить кілька додаткових полів, в яких потрібно вказати з яких IP-адрес ви підключалися до WM-ідентифікатора, коли робили це востаннє, які були номери ваших гаманців, останні операції і баланс на момент втрати контролю, на перевірку цих даних йде час.

При відновленні контролю над WMID з початковим (і вище) атестатом ніякої додаткової інформації, крім паспортних даних, не буде потрібно. Ще одна перевага - атестований користувач отримує можливість не надавати заяву, а вислати по електронній пошті (на [Email protected] ) Тільки скан (електронну копію хорошої якості) значущих сторінок паспорта. Таким чином, при наявності початкового (і вище) атестата відновлення контролю виробляти простіше і швидше.

Центр атестації має право продовжити терміни відновлення контролю на свій розсуд, або передавати отримані документи в Арбітраж системи для подальшого розгляду, у випадках, коли достовірність наданих для відновлення контролю відомостей викликатиме у співробітників Центру атестації підозри, або при появі у WMID більше одного претендента.

Процедура відновлення контролю платна. Вартість відновлення визначається індивідуально для кожного WM-ідентифікатора (від 1 до 5 WMZ). Оплата здійснюється після і тільки в разі успішного завершення процедури.

У завершальній фазі відновлення контролю (перед початком генерації нового ключового файлу) все гаманці WM-ідентифікатора, над яким втрачений контроль, будуть автоматично заблоковані на виведення коштів з системи. Оплата і зняття встановленої блокування проводиться власником WM ідентифікатора самостійно після завершення процедури відновлення контролю (відповідна інструкція висилається по внутрішній WM-пошті).

При отриманні нового файлу ключів з метою безпеки рекомендується провести зміну ключів, пароля для входу в систему, а також назви файлу ключів. Зберігати файл необхідно в недоступному для сторонніх місці, а також зробити резервну копію на змінному носії.

У разі втрати персонального Light-сертифіката (для користувачів WM Keeper Light) необхідно поступити таким самим чином, що описані вище: зареєструвати новий WM-ідентифікатор, подати заявку, надати в центр атестації заяву на відновлення контролю над WM-ідентифікатором і ксерокопію вагомих сторінок паспорта . Після завершення процедури відновлення контролю користувачеві буде висланий URL сторінки для відновлення сертифіката і пароль для доступу до цієї сторінки.

Якщо персональний сертифікат прострочений, але не загублений, то процес відновлення більш простий. Необхідно надіслати електронною поштою з реєстраційного E-mail файл * .PFX із зазначенням пароля і WM-ідентифікатора. Якщо лист буде відправлений не з реєстраційного E-mail, то необхідно аргументувати причину його зміни і вказати пароль, заданий при реєстрації в системі. При наявності достатніх підстав на володіння WM-ідентифікатором, на реєстраційний E-mail буде висланий URL для відновлення сертифіката, і пароль до цього URL.

Будьте пильні, дотримуйтесь заходів безпеки, завжди зберігайте в надійному місці резервні копії ключів або сертифіката, не зберігайте незашифровані особисті дані на жорсткому диску (для версії Keeepr Classic необхідно зберігати ключі в недоступному місці на змінному носії (диску, дискеті, флешці), а для версії WebMoney Keeeper Light достатньо зберігати свій сертифікат у сховищі сертифікатів в неекспортіруемом режимі ).

Як відновити доступ до WebMoney? За останній тиждень дуже часто мені стали задавати це питання. Давайте розберемося.

Багато хто навіть не замислюються, які можуть бути наслідки при втраті ключів до кіперу або того ж пароля для входу.

Коли ми реєструємося в будь-якому сервісі, нам здається що ми назавжди запам'ятаємо свої дані. Дуже рідко хто згадає про те, що було б непогано ще й зберегти ці дані, наприклад в блокноті ....

Я використовую для збереження паролів менеджер LastPass а решта дані зберігаю в Evernote. До речі дуже, шкода що його не було пару - трійку років тому. Чи не довелося б вивчати цей приголомшливий сервіс методом тику. А скільки часу було просто втрачено (

Повернемося до наших ба ... гаманцях)

При реєстрації в системі WebMoney настійно рекомендую вказувати Ваші справжні дані, які Ви зможете підтвердити документами. Для жителів Росії це буде паспорт і ІПН.

Якщо Ви плануєте всерйоз і надовго працювати з системою WebMoney то ні в якому разі при реєстрації

Так само після реєстрації нам треба зробити кілька додаткових кроків, що б так би мовити спати спокійно.

  • Обов'язково записати свій WMID, email і пароль для входу.
  • Зберегти ключі на знімному носії (флешка, диск) і / або на будь-якому доступному сервісі. Наприклад Яндекс диск або Dropbox.
  • Обов'язково зберегти ключі в сервісі e-num!
  • Оформити формальний, підтверджений документами, атестат. Можна потім і вище, але спочатку і цього буде достатньо.
    (Нагадаю, що для жителів Росії досить завантажити фотографію Вашого паспорта зі сторінками ким виданий і фото, сторінку з останньої пропискою та ІПН.)
  • Якщо не підключилося автоматично - значить самостійно підключити смс підтвердження операцій в системі WebMoney.

Цих налаштувань цілком достатньо, що б спокійно працювати з платіжною системою WebMoney.

Як відновити WebMoney:

заходимо за посиланням і вибираємо що конкретно нам треба відновити. Розглянемо на приклад як відновити файл ключів для кіпер класика в системі WebMoney


Розглянемо на приклад як відновити файл ключів для кіпер класика в системі WebMoney

потім вказуємо або email, на який була зроблена реєстрація в системі. Або WMID? або телефон. Що то обов'язково у Вас має бути збережено. Після цього необхідно зайти в пошту і подати заявку на відновлення.



Потім нам знову треба перевірити пошту і клікнути по посиланню з листа


Потім нам знову треба перевірити пошту і клікнути по посиланню з листа

В сторінці система мені нагадує, що ключі до мого кіперу збережені в системі e-num і дає інструкцію як цим скористатися. Якщо у Вас ключі ще не введено e-num, то у Вас такого повідомлення не вийде. У будь-якому випадку просто натискаємо кнопку далі і система WebMoney пропонує нам спрощену схему відновлення доступу до ключів.

Зверніть увагу! Якщо у Вас немає доступу до телефону, вказаному при реєстрації, то Вам в такий спосіб не закінчити процедуру відновлення. Тиснете на кнопку "Ні, доступу немає" і Вас повинно перекинути на сторінку, з якої ми почали. Якщо немає, то треба просто знову пройти по посиланню і вибрати змінити № телефону.

Якщо у Вас є доступ до телефону - значить просто натискаємо кнопку "Так, доступ є"


Якщо у Вас є доступ до телефону - значить просто натискаємо кнопку Так, доступ є

потім Вам повинно прийти смс повідомлення з кодом підтвердження, який треба ввести на сторінці.

не видаляйте цей код! Це пароль для входу в кіпер і пароль для файлу ключів. Збережіть його!

Після цього відповідаємо на запропоновані питання і йдемо далі


Після цього відповідаємо на запропоновані питання і йдемо далі

І Файл ключів (kwm) для WM Keeper WinPro (Classic), а також файл сертифікатів (pfx або p12) для WM Keeper WebPro (Light), є одними з основних пунктів системи безпеки WebMoney Transfer, обеcпечівающіх доступ до вашого WMID. Якщо з яких-небудь причин Ви втратили доступ до гаманців WM Keeper WinPro (Classic) або WM Keeper WebPro (Light) і у вас немає цих файлів (або забутий пароль до них, або пароль на вхід в WM Keeper WinPro), вам пропонується пройти процедуру відновлення. ()

Алгоритм відновлення залежить від конкретної ситуації, тому дізнатися точно, що вам належить, ви зможете тільки приступивши безпосередньо до процедури. Тривалість процедури залежить в першу чергу від достовірності введених вами даних, від типу атестата і балансу гаманців WM-ідентифікатора, над яким втрачений контроль.

Якщо коротко, ваші дії повинні бути такі:

1 Зайдіть на сайт key.wmtransfer.com

2 Виконайте інструкції.

У більшості випадків відновлення проводиться "он-лайн" і завершується висилкою вам нового файлу ключів по електронній пошті, а пароля - на мобільний телефон . Однак ви повинні бути готові до того, що вас, можливо, попросять вислати нотаріально завірену заяву поштою (або надати його особисто в офіс центру атестації). .

Увага! Якщо у вас немає доступу до адресою електронної пошти , Вказаною в персональних даних відновлюваного WM-ідентифікатора, то відновити контроль ви зможете тільки при виконанні однієї з умов:

  1. Відновіть доступ до адреси електронної пошти на сайті поштової служби. Як правило, дана процедура безкоштовна і не забере багато часу.
  2. Якщо відновити доступ до адреси електронної пошти ви не можете (або не хочете), то вам необхідно надати до Центру атестації Заява на зміну адреси електронної пошти. Дана заява має бути надано особисто. З собою необхідно мати документ, що засвідчує особу. Якщо ви не можете надати заяву особисто, то завірте підпис на ньому у нотаріуса і надішліть заяву в Центр атестації поштою. Місцезнаходження компанії можете знайти на сайті passport.webmoney.ru
    Термін розгляду заяви - 10 робочих днів з моменту його отримання. Подивіться зразок заповнення заяви.

Будьте обережні зі своїми ключами (* .kwm, * .pfx), робіть резервні копії і зберігайте їх на надійних змінних носіях (наприклад на CD або на Flash-карті).


Як відновити пароль на Webmoney без телефону?
Як відновити доступ до WebMoney?
Або WMID?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online