Як отримати атестат WebMoney: покупка і перевірка

  1. Які бувають атестати і яка між ними різниця
  2. Формальний атестат WebMoney (відео)
  3. Персональний атестат WebMoney (відео)
  4. Як отримати атестат WebMoney

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Платіжні електронні системи, про які раніше мало хто знав, стали частиною повсякденного життя Платіжні електронні системи, про які раніше мало хто знав, стали частиною повсякденного життя. Сьогодні на ринку представлена ​​величезна кількість різних сервісів і опцій, ними користуються мільйони людей. Одна з найпопулярніших систем - WebMoney. Вона дозволяє проводити транзакцій в різній валюті, комісія при цьому мінімальна. Давайте ж розглянемо, як отримати атестат WebMoney.

Незважаючи на те, що система функціонує вже досить давно, багато людей не знають багатьох тонкощів її роботи. Сьогодні ми поговоримо про те, що таке атестат WebMoney, які вони бувають і частково торкнемося питання як отримати такий документ.

Зміст статті

Які бувають атестати і яка між ними різниця

Атестат - особливий документ, як правило, віртуальний, що ідентифікує користувача в платіжній системі. Види документів:

Читайте також

  1. Перший вид - документ псевдоніма. Його отримують всі користувачі, які тільки зареєструвалися в системі. Такий атестат повністю безкоштовний, вводиться ім'я, прізвище та місце проживання. Дані ніким не перевіряються, тому список платіжних операцій, які можна проводити з таким документом сильно обмежений, наприклад, не можна виводити гроші на банківські карти, оплачувати покупку, маючи тільки такий атестат теж неможливо.
  2. Другий вид - формальний. Функціональні можливості у гаманця з таким документом уже набагато ширше. Можна, можливо виводити гроші з банківських карт , Вводити їх через системи поштового переказу або термінали. Деякі магазини дозволяють оплачувати покупки при наявності тільки формального свідоцтва. Для його отримання необхідно заповнити анкету в центрі атестації. Один важливий момент - анкету необхідно заповнювати дуже уважно, якщо неправильно ввести інформацію в одне з полів, можливі проблеми при виведенні коштів в майбутньому.

Формальний атестат WebMoney (відео)

  1. Початковий. Істини заради варто сказати, що особливої ​​різниці між документами WebMoney другого і третього типу немає. Цей вид свідоцтва вже не анонімний. Початковий документ дає такі можливості: виводити гроші з великими лімітами , Використовувати кредитний гаманець (правда, відразу після реєстрації, такої опції немає), залишати записи в блозі системи і завантажувати свій сайт в Megastock.
  2. Персональне свідоцтво видається тільки тим учасникам, які повністю підтвердили дані про себе. Перевірка атестатів WebMoney такого типу можлива тільки після заповнення анкети. Можливості у персонального документа ширше, ніж у попередніх трьох. У людини, що використовує персональний тип, з'являється шанс стати консультантом системи, відкрити обмінний пункт, завантажувати свої сайти в будь-категорії Mega Stock, використовувати кредитну біржу , Створювати автомати Capitaller і безліч іншого. Користувач персонального типу отримує також і право брати участь в програмі і самостійно видавати початкові атестати. Отримання такого документа - платне.

Персональний атестат WebMoney (відео)

  1. Атестат продавця. Видається користувачам системи, які використовують WebMoney для здійснення різних платіжних операцій на своїх сайтах. Право отримати такий документ мають тільки власники персонального свідоцтва і тільки ті, хто завантажив свою сторінку в каталог Megastock.
  2. Свідоцтво розробника. Його отримують люди, що займаються впровадженням функціональних можливостей WebMoney на інших сторінках або працюють над поліпшенням технології сервісу електронних платежів.

Всі інші типи по суті є лише підвидами шести попередніх.

Читайте також

Як отримати атестат WebMoney

Багато користувачів, зареєструвавшись в системі, не розуміють, як отримати атестат WebMoney. Зробити це дуже просто при заявці на початковий і формальний типи документів. З другим треба буде ввести дані зі свого паспорта, банківської карти і завантажити їх скановані копії. Через деякий час свідоцтво буде видано. Багато користувачів, зареєструвавшись в системі, не розуміють, як отримати атестат WebMoney

У випадку з початковим, доведеться шукати спеціального реєстратора, авторизованого системою, або подавати заявку на сайті і перераховувати гроші за такий документ безпосередньо. Решта видів видаються тільки при виконанні ряду умов і володінні свідченням не нижче початкового.

Як отримати атестат WebMoney: Відео

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online