Путівник по Лобні, Московська область. Історія міста, пам'ятки та інші цікаві місця на MsMap.ru

  1. Цікаві місця в Лобні
Пошук по каталогу фірм Додати місце

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Лобня - місто, розташоване на просторах Московської області з населенням понад 84 000 чоловік. У XV столітті на місці нинішнього міста Лобня розташовувалося село Кіово, а що свідчать виявлені істориками літописні нотатки.

Після недовго періоду запустіння, село перейшло у володіння боярина Богдана Матвійовича Хитрова, за указом якого тут була збудована дерев'яна церква Спаса-Нерукотворного. З цієї причини в назві місцевості відбулися зміни, воно було перейменовано в Спаське-Кіово. Наступний власник цих земель повторив цю споруду в камені. Пізніше, вже в XIX столітті, поблизу цієї місцевості купцем Кузьмою Крестовніковим було організовано ткацьке виробництво.

Саме місто виникло як пристанційний селище в 1920 році. Через півстоліття населений пункт набуває статусу міста.

Зараз в Лобні успішно розвивається промисловість: функціонують будівельні комбінати, наявні підприємства електропромисловість сектора, представлені заводи, що виробляють продукти харчування, посуд, одяг та іграшки.

З визначних пам'яток відомий найбільший аеропорт країни Шереметьєво, знаходиться в околицях Лобні. Тут же розташований природний заказник «Озеро Кіово», а також шедевр інженерної думки - перша гіперболоїдна водонапірна вежа - творіння ученого-конструктора В. Г. Шухова.

Населення: 77 000 чоловік

Цікаві місця в Лобні

Сортування за рейтингом / імені Сортування за рейтингом /   імені

Садиба Марфино є старовинним пам'ятником російської архітектури вісімнадцятого-дев'ятнадцятого століть. Унікальний палацово-парковий ансамбль створювався ...

Бутік-готель знаходиться на території парку. Просторі номери прикрашені мармуром і гранітом. До послуг гостей тераса, ресторан і безкоштовний Wi-Fi в місцях загального користування.

До послуг гостей тераса, ресторан і безкоштовний Wi-Fi в місцях загального користування

Готель Iceberg House знаходиться поруч з аеропортом Шереметьєво. До послуг гостей безкоштовний Wi-Fi і безкоштовна парковка. Гості можуть відвідувати сауну і скористатися безкоштовним трансфером до аеропорту.

Адреса:

Солнечногорский р-н, Село Носово, вулиця Нова 1А Солнечногорский р-н, Село Носово, вулиця Нова 1А

Готель «Липень» розташована в місті Лобня, в 10 хвилинах ходьби від спортивного комплексу і в 5 хвилинах їзди від таких промислових підприємств, як Tetra-Pak, Pepsi-Cola і Metro-Profil.

Готель "Лут" знаходиться в 7 хвилинах їзди від московського міжнародного аеропорту "Шереметьєво". До послуг гостей сауна, кондиціонер і безкоштовний Wi-Fi.

До послуг гостей сауна, кондиціонер і безкоштовний Wi-Fi

Гостьовий будинок «Екодомік Лобня» знаходиться в 5 хвилинах їзди від міжнародного аеропорту Шереметьєво. Підключений безкоштовний Wi-Fi.

Адреса:

вул. Фізкультурна 12 під'їзд 6 вул

Апартаменти «КакДома-СВО Катюшки», в яких допускається розміщення тваринами, розташовані в Лобні, в 30 км від Москви і в 13 км від Хімок. До послуг гостей балкон. У цих апартаментах працює безкоштовний Wi-Fi.

Готель «Инсити» розташований в місті Лобня, в 30 км від Москви і в 14 км від міста Химки. До послуг гостей безкоштовний Wi-Fi. У числі зручностей номерів телевізор з плоским екраном, тостер і кавоварка.

У числі зручностей номерів телевізор з плоским екраном, тостер і кавоварка

Апартаменти «На Авіаційній, 5» розташовані в місті Лобня, в 31 км від Москви. Допускається розміщення з домашніми тваринами. Відстань до міста Химки становить 14 км. На всій території надається безкоштовний Wi-Fi.

На всій території надається безкоштовний Wi-Fi

Апартаменти «Калина» з власною кухнею розташовані в Лобні. Апартаменти обладнані телевізором. Є кухня з мікрохвильовою піччю і плитою, а також власна ванна кімната з ванною і феном. Надається безкоштовна громадська автостоянка.

Надається безкоштовна громадська автостоянка

Апартаменти з власною кухнею KakDoma-SVO розташовані в місті Лобня, в 13 км від міжнародного аеропорту Шереметьєво. Надається безкоштовний Wi-Fi.

Надається безкоштовний Wi-Fi

Комплекс апартаментів-студіо KakDoma-SVO розташований в місті Лобня, в 31 км від Москви. До міста Химки - 14 км. До послуг гостей безкоштовний Wi-Fi на всій території.

Об'єкти в Лобні по групам

Розповісти друзям

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online