В Алмати оновлюється ще один автобусний маршрут

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Він пов'язує нижню і верхню частини міста.

В Алмати оновлюється ще один автобусний маршрут, повідомляє Zakon.kz з посиланням на прес-службу акімату міста.

В рамках реалізованої транспортної реформи триває оновлення рухомого складу та збільшення маршрутної мережі міста. В ході робочого об'їзду аким Алмати Бауиржан Байбеков оглянув нові автобуси, закуплені приватним перевізником для поновлення маршруту №141.

В ході робочого об'їзду аким Алмати Бауиржан Байбеков оглянув нові автобуси, закуплені приватним перевізником для поновлення маршруту №141

Маршрут буде обслуговуватися 12-метровими низькопідлоговими автобусами, які обладнані кондиціонерами, системою нахилу кузова і відповідають екологічному класу Євро-5.

Нові автобуси виїдуть на маршрут, який курсує між мкр. Айнабулак і автостанцією "Міст" вже 30 грудня поточного року. Всі водії маршруту одягнені в нову єдину форму. Зимовий варіант складається з брюк, сорочки з довгим рукавом, світшоти або пуловера, а також теплої куртки.

Всього в поточному році було запущено 479 нових автобусів, на наступний рік планується придбати ще близько 600 автобусів, при цьому більшу частину за рахунок позабюджетних коштів.

Раніше на лінії BRT з'явилися перші електронні табло на зупинках, куди виводиться актуальна інформація з номерами маршрутів і часом прибуття громадського транспорту на зупинний комплекс. Проект реалізується за рахунок позабюджетних коштів.


Більше новин в Telegram-каналі «Zakon.kz» . Підписуйся!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online