Heineken оголошує про призначення нового гендиректора в Росії

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

1150 переглядів

C 1 cентября 2018 року російський підрозділ голландської пивоварної компанії Heineken очолив Баудевайн Хаарсма.

На цій посаді Баудевайн змінив Етьєна Страйп, призначеного генеральним директором Heineken в Мексиці - одного з найбільших ринків у світі для компанії На цій посаді Баудевайн змінив Етьєна Страйп, призначеного генеральним директором Heineken в Мексиці - одного з найбільших ринків у світі для компанії.

Баудевайн прийшов в компанію стажистом більше 20 років тому. До призначення в Росію працював генеральним директором кластера «Східна і Західна Африка». За кілька років його керівництва операційні компанії даного регіону досягли двозначного зростання виручки і прибутковості.

«Знаючи Росію ще з 90-х років, коли я побував тут вперше, і трохи володіючи російською мовою, я дуже радий, що мені випала нагода повернутися в цю унікальну країну і очолити такий непростий для пивоварної галузі ринок. Моє основне завдання в новій ролі буде примножити успіхи компанії, досягнуті під керівництвом мого попередника, а саме продовжити розвивати портфель міжнародних преміальних брендів, зберігаючи при цьому частку компанії в масовому сегменті, в умовах скорочується багато років ринку і нестабільного бізнес-клімату. Упевнений, це буде непроста, але дуже цікава задача », - каже Баудевайн Хаарсма.

Раніше концерн Heineken NV оголосив про результати своєї діяльності за перше півріччя 2018 року. прибуток компанії підвищилася на 8,9% .

Retail.ru

Поділитися публікацією: Джерело: Retail.ru Підписуйтесь на наш канал в Telegram і Яндекс.Дзен , Щоб першим бути в курсі головних новин Retail.ru.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online