ОДУ - Підвищення професійного рівня бухгалтерів (40-годинні курси)


Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Кожному працівнику бухгалтерії потрібно періодичне оновлення знань про сучасний стан нормативної бази та про варіанти вирішення існуючих проблем в бухгалтерському обліку, яке надається в ході курсів підвищення кваліфікації в УМЦ.

Члени ІПБ Росії зобов'язані щорічно, починаючи з року, наступного за роком отримання атестата ІПБ Росії, підвищувати свій професійний рівень в обсязі не менше 40 годин на рік.

Цілями системи постійного підвищення професійного рівня в рамках ІПБ Росії є:

  • підтримування та поліпшення членами ІПБ Росії рівня спеціальних знань і професійних навичок;
  • допомога членам ІПБ Росії в застосуванні нових методів бухгалтерського обліку і спеціальних дисциплін, в розумінні економічних процесів та оцінки їх впливу на клієнтів, роботодавців і на свою власну роботу, а також у виконанні своїх обов'язків відповідно до ставляться до них вимог;
  • надання зацікавленим особам (сторонам), суспільству в цілому розумної гарантії того, що професійні бухгалтери - члени ІПБ Росії мають спеціальними знаннями і навичками, необхідними для ведення бухгалтерського обліку та складання фінансової звітності.

Система підвищення професійного рівня ІПБ Росії орієнтована на професіоналів, які:

  • прагнуть підтримувати і підвищувати рівень своїх знань і навичок;
  • висувають високі вимоги до якості освітніх матеріалів і професіоналізму лекторів;
  • цінують свої час і гроші.

Положення про постійне підвищення професійного рівня ІПБ Росії передбачає різні способи отримання нових знань і навичок. Найпоширенішим є навчання на курсах за програмами підвищення професійного рівня, розробленим і затвердженим ІПБ Росії. Не менш популярною формою підвищення професійного рівня є участь в семінарах, конференціях і конгресах, що проводяться в системі ІПБ Росії провідними фахівцями в області бухгалтерського обліку, оподаткування та інших дисциплін.

В ІПБ Росії діє Єдина система програм підвищення професійного рівня . Вона постійно поповнюється новими програмами, раніше затверджені програми оновлюються в міру необхідності.

Фахівці, що підвищують свій професійний рівень в системі ІПБ Росії, завжди в курсі останніх професійних тенденцій, володіють найбільш точною і сучасною інформацією та вже знають, як вирішувати складні питання, коли інші тільки починають ставити їх перед собою.

Записатися на курси підвищення професійного рівня можна, звернувшись в УМЦ ОДУ.


Атестат на новий термін

В даний час термін дії атестатів ІПБ Росії - три роки. При належному дотриманні своїх обов'язків, зокрема, своєчасної і повної сплати членських внесків і підвищення професійного рівня, дійсний член ІПБ Росії вправі отримати атестат на новий термін.

Особливості отримання атестата на новий термін, форма заяви , Заяву необхідно подати до ТІПБ (при відсутності ТІПБ в регіоні - в ІПБ Росії).

Рішення про видачу атестата на новий термін і про продовження терміну подачі документів для отримання атестата на новий термін приймає Президентська рада ІПБ Росії.

Атестат на новий термін видається в ТІПБ, а при відсутності ТІПБ - в ІПБ Росії, за місцем реєстрації члена ІПБ Росії при пред'явленні документа, що посвідчує особу, або належно оформленого доручення.

ТІПБ Оренбурзької області - Некомерційне партнерство «Оренбурзька палата професійних бухгалтерів і аудиторів» розташоване за адресою:

460018, м Оренбург, пр. Перемоги, 13, ОГУ, каб. 1603 (1-й корпус, 6-й поверх).

Тел .: (35-32) 37-59-47.

Останнє оновлення: 06.07.2018
Відповідальний за інформацію: Горіна Ірина Миколаївна , Навчально-методичний центр з підготовки професійних бухгалтерів і аудиторів, директор (тел.37-59-47)
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online