Магічна сила слова «спасибі»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Дата публікації 15 серпня 2018. Опубліковано в життя

життя

Таке просте слово «спасибі» таїть в собі цілу магію. Часто людина його вимовляє? Напевно, так, але вкладає він в це слово свою щиру подяку? Це питання кожен повинен задати сам собі і чесно на нього відповісти. Люди не замислюються над тим, вдячні вони простим речам у своєму житті. А дуже даремно. Слово «спасибі», сказане щиро, відправляє у всесвіт запит на притягання ще більших подій, за які можна подякувати.

Практично кожна людина ніж -то незадоволений, і практично кожен не помічає буденних речей, за які можна подякувати. По-справжньому щасливий той, хто вдячний не тільки тоді, в його житті сталося радісна подія, а кожну хвилину. Але найчастіше, люди витрачають всю свою енергію на порівняння наявних у них благ, з тим, що мають інші, на злі судження, на плітки, на заздрість і на осуд вчинків інших. Все це теж відправляє у всесвіт сигнали, але ті, які притягують в їхнє життя нові приводи для заздрості і злості. А потім дивуються і не розуміють, чому у них в житті настала чорна смуга і відносини не налагоджуються. Тому що людина отримує те, що просить, ті сигнали, які він відправляє у всесвіт, то йому і повертається. Виходить замкнуте коло. Але з цього кола можна вибратися і зробити це дуже просто. Потрібно зупинитися на хвилину, припинити потік негативних думок у своїй голові і налаштуватися на позитив.

Зробити це можна за допомогою простої подяки. Завжди є привід бути вдячним. Людина щоранку виходить зі своєї квартири, спускається в метро і їде на свою роботу. Що може бути буденніше. Та ще й часто незадоволений великий чергою за квитком або пробкою на дорозі. Але якщо задуматися, хто встав набагато раніше нього, і помив під'їзд, в якому та людина живе і тепер він чистий. Хто то вийшов на вулицю з мітлою і прибрав листя з тротуарів, щоб тій людині було комфортно йти і він не забруднив одяг. Хто-то керує поїздом в підземці і везе його і інших пасажирів на роботу. Хіба всі ці люди не заслуговують простого слова «спасибі»? однозначно заслуговують. Нехай воно буде сказано не вголос і не в обличчя, головне подумки подякувати того двірника, машиніста, водія або заправника, які роблять життя кращим і чистішим.

Почавши ранок з подяки, весь день будуть траплятися події, які будуть радувати і за які буде хотітися дякувати. Потрібно відкрити очі і подумки подякувати за новий день, за своє здоров'я, за можливість поїхати на роботу і заробити грошей. Дякувати треба за все і всіх.

Життя людини зміниться, як за помахом чарівної палички, якщо він змінить низький тон злості на високий і світлий, подяки. Якщо є проблеми зі здоров'ям, потрібно дякувати за відмінне самопочуття, якщо проблеми на роботі, дякувати за можливість навчитися на своїх помилках, проблеми з грошима, дякувати за те, що сьогодні є в гаманці.

Силу подяки не можна переоцінити. Слово «спасибі», сказане від щирого серця, несе в собі потужну енергію позитиву і добра, здатну виліковувати від всіх хвороб і налагоджувати життя на краще.

Світлана, www.vitamarg.com

Часто людина його вимовляє?
Напевно, так, але вкладає він в це слово свою щиру подяку?
Хіба всі ці люди не заслуговують простого слова «спасибі»?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online