Інеса Плескачевского:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Секс добре продається Секс добре продається. Для нього не існує кордонів, сезонності та іншої нісенітниці. Реклама йому не потрібна, хоча сам він може бути відмінною рекламою. Виробники, які хочуть зачепити потенційних споживачів за живе (іноді - за саме живе), обіцяють, що, купивши той чи інший продукт, вони стануть ... ні, не розумніше, ерудований або інтеллектуальнєє (кому це треба в наше практичне час?) , а сексуальніше. Ну а раз сексуальніше, значить - привабливіше. Чи стануть бажаними в будь-якій компанії. Ну і хіба після такого промивання мізків пошкодуєш грошей на дезодорант, парфуми або автомобіль? Багато чоловіків, як мені здається, впевнені, що саме сексуальне в них - як раз автомобіль. І - тс-сс! - ні слова про те, що дехто намагається компенсувати своїм великим авто. Ні, ми зараз не про фізіологію. Про що? Про рекламу, звичайно.


Читала декілька матеріалів, що думають, що з сексом у чехів явно не в порядку Читала декілька матеріалів, що думають, що з сексом у чехів явно не в порядку. Що тривалий і активне споживання пива чоловічим населенням (хоча жінки в Чехії до пива теж небайдужі) позначається на ... скажімо так - деяких фізіологічних процесах. Причому так позначається, що до жінок чеські чоловіки досить рано втрачають інтерес. Не вірю. От не вірю - і все. У сенсі - не вірю, що справа в пиві. Тому що інші дослідники говорять про те, що вздовж чесько-німецької та чесько-австрійського кордону процвітає проституція. Люблять поважні німецькі та австрійські бюргери приїхати в славні чеські містечка випити пива, заправити автомобіль і ... розважитися з місцевими дівчатами. Дівчата стоять уздовж трас (особисто бачила) - чекають клієнтів. Так до чого тут пиво, нібито негативно впливає на чеських чоловіків? А на німецьких з австрійськими воно що, не діє? Ні, якщо чоловіки тут не надто хочуть, то навряд чи справа в пиві. Та й взагалі я в цьому - небажання - сильно сумніваюся. Тому що з сотень плакатів дивляться на мене напівголі красуні, але, ясна річ, не мені призначені їхні принади. Хоча і для мене пару красенів знайдеться.


Не тільки я помічаю велику кількість оголеного тіла на чеських вулицях. Недержавна організація Nesehnuti третій рік проводить антіконкурс «сексистські порося» на саму сексистську рекламу - ту, яка експлуатує жіноче, занадто жіноче ... Довідка: сексизм - світогляд, при якому стверджується нерівне становище і різні права підлог, але частіше під сексизмом розуміється дискримінація жінок .


Ось, наприклад, юні дівчата, виглядають так, як ніби зібралися на кастинг порнофільму, облизують алюмінієву заготовку явно фаллического виду. Напис на плакаті: «Я люблю алюміній». Це рекламний постер фірми, що займається виготовленням і установкою вікон, дверей і фасадів. Ось натякає на японку (обличчя не видно, вид ззаду, але спідниця у кімоно коротка по най-най) реклама «Чеських авіаліній»: «Тепер літаємо в Азію 7 раз в тиждень!» Що пропонують робити чеським туристам в Азії - очевидно. Але неймовірно, з урахуванням рясного домашнього пропозиції. Компанія нерухомості говорить, що «розмір має значення» (здогадуєтеся, що на плакаті? Правильно, але принади прикриті), і оголошує про ціни на одно-, дво- і трикімнатну квартири. Відома марка презервативів експлуатує образ тікає від насильника юної особи (напис: «Курси менеджменту ризиків, осінній семестр», чи означає це, що кожна прогулюються ввечері в парку студентка повинна носити з собою презервативи?). Напівголі дівчата продають все - пили, пиво, кухні, шафи, ванни і сходи. Організатори конкурсу кажуть, що роздягнені дівчата не переконають лісника купити хорошу бензопилу. Як би не були чоловіки цієї славної професії одержимі сексом (якщо вони їм взагалі одержимі), вони все ж поцікавляться технічними характеристиками. Причому не дівчат, а бензопили. Ось це і є сексизм в рекламі: коли оголення використовується не по суті питання, а виключно для залучення уваги. О, жінка з бензопилою - це так сексуально ...


А може, це матеріал з рубрики «Їх звичаї»? Або коли мова заходить про рекламу, то годиться все, за що платять? ..


Організатори конкурсу, які відстежують ситуацію також в сусідніх Словаччині та Австрії, кажуть, що в Чехії ситуація гірша. І думають: це тому, що чехи більш стурбовані сексом, або тому, що вони нерелігійні (Чехія - одна з найбільш невіруючих країн світу), а значить, не обтяжені мораллю? Будемо тепер думати разом ...

www.pleska.info

Радянська Білорусія №231 (24368). Субота, 7 грудня 2013 року.

Помітили помилку? Будь ласка, виділіть її та натисніть Ctrl + Enter

Кому це треба в наше практичне час?
Ну і хіба після такого промивання мізків пошкодуєш грошей на дезодорант, парфуми або автомобіль?
Про що?
Так до чого тут пиво, нібито негативно впливає на чеських чоловіків?
А на німецьких з австрійськими воно що, не діє?
Здогадуєтеся, що на плакаті?
Напис: «Курси менеджменту ризиків, осінній семестр», чи означає це, що кожна прогулюються ввечері в парку студентка повинна носити з собою презервативи?
А може, це матеріал з рубрики «Їх звичаї»?
Або коли мова заходить про рекламу, то годиться все, за що платять?
І думають: це тому, що чехи більш стурбовані сексом, або тому, що вони нерелігійні (Чехія - одна з найбільш невіруючих країн світу), а значить, не обтяжені мораллю?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online