Ак Барс Банк - надійне фінансове плече для малого бізнесу

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Своєю діяльністю один з провідних гравців фінансового ринку Росії в черговий раз підтверджує, що стабільність - ознака майстерності. На рахунку банку понад 67 тисяч корпоративних клієнтів, і ця кількість зростає щомісяця. «Більш того, в цьому році рейтингове агентство« Експерт РА »присвоїло банку рейтинг ruA- стабільний».

«Більш того, в цьому році рейтингове агентство« Експерт РА »присвоїло банку рейтинг ruA- стабільний»

СЬОГОДНІ своїм клієнтам БАНК ГОТОВИЙ ЗАПРОПОНУВАТИ ШИРОКИЙ СПЕКТР БАНКІВСЬКИХ ПОСЛУГ НА ВСЕ ВИПАДКИ ЖИТТЯ


Варто зазначити, що фінансова організація не зупиняється на досягнутому і з року в рік удосконалює якість надання послуг і лінійку банківських продуктів, а також технології обслуговування своїх клієнтів. Велика увага в Ак Барс Банку приділяється розробці послуг для представників малого та мікро-бізнесу.

Підтримка на старті

Більшість банків відмовляються кредитувати підприємців-початківців. Ак Барс Банк більш лояльний в цьому питанні і індивідуально розглядає можливість надати кредит представнику малого бізнесу. Наприклад, банк готовий кредитувати нові напрямки вже існуючого бізнесу.

Позитивне рішення про кредитування може отримати і клієнт, який збирається купити франшизу. В даному випадку важливу роль відіграє рейтинг успішності франшизи і розмір потенційної виручки.

Що важливо, клієнт може скористатися і беззаставними позикою до 3 млн руб. (Або еквівалент у валюті), овердрафтом - до 33 млн руб. Для отримання більшої суми кредиту буде потрібно поручительство або забезпечення заставою. Але і тут банк йде назустріч своїм клієнтам: якщо застави недостатньо, співробітники допоможуть йому оформити поручительство організацій, що утворюють інфраструктуру підтримки суб'єктів малого бізнесу.

Є у банку і ексклюзивна пропозиція - « Ак Барс Контракт ». Він розроблений спеціально для учасників систем державних і комерційних закупівель в рамках 44-ФЗ або 223-ФЗ, під заставу прав вимоги виручки за контрактом. Максимальна сума кредиту по даному напрямку - 100 млн рублів.

Привабливі ставки по кредитах

Порадують споживачів банківських продуктів і процентні ставки по кредиту: овердрафти - від 12-14% річних, довгострокові кредити під хороший заставу також можуть видаватися під 12%. Ставка за строковим кредитом буде трохи вище - 16%.

Користується попитом у клієнтів Ак Барс Банку та порівняно новий продукт - комерційна іпотека з привабливою ставкою від 9,6% на термін до 10 років.

Постійні клієнти банку можуть розраховувати на перекладної овердрафт, наприклад, під обороти в іншому банку. А надавши додаткову інформацію про свій бізнес - отримати довгострокові кредити.

Profit -майданчик для бізнесу

Ак Барс Банк націлений не тільки на залучення нових клієнтів, але і на поліпшення співпраці з існуючими споживачами, безперервно працює над підвищенням зручності та якості обслуговування. Банк надає «в одному вікні» як банківські, так і небанківські продукти. На порталі банку Profit клієнти можуть користуватися партнерськими сервісами і послугами для бізнесу: хмарної бухгалтерією, онлайн-касами, юридичною підтримкою. Тут можна в режимі онлайн продавати майно, перевіряти контрагентів, відкривати розрахункові рахунки, шукати пропозиції експрес-доставки вантажів та кореспонденції тощо. Це значно спрощує вирішення фінансових питань тих, хто вибрав партнером Ак Барс Банк.

ПАТ "АК БАРС" БАНК
м Йошкар-Ола, вул.Успенська, д. 11
Операційний офіс "Йошкар-Олінскій №1"
Тел .: 8 (8362) 42-27-53

Генеральна ліцензія ЦБ РФ № 2590 від 12.08.2015 р

* Програми кредитування надаються ПАТ «АК БАРС» БАНК. З повними умовами з надання послуг Ви можете ознайомитися в офісах банку або на сайті akbars.ru .

Реклама.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online