У ЖК "Современник" відкрили продажу квартир в першій черзі будівництва

Проект "Современник" - новий міський квартал комфортного проживання.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У новому житловому кварталі "Современник", що зводиться надійною компанією-забудовником "Стройтек", розташованому на кордоні районів Піонерського і Втузгородка (в межах вулиць Блюхера, Раєвського та Студентської), вже приймають перших покупців.

Відкрито продажу квартир в першій черзі будівництва - будинку по вул. Раєвського, що складається з трьох секцій (20, 20 і 18 поверхів). Введення в експлуатацію першого будинку ЖК «Современник» запланований на четвертий квартал 2017 року. Мінімальна вартість житла в комплексі складає 2 098 800 руб.

Проект "Современник" - новий міський квартал комфортного проживання, в якому створюється особлива міське середовище. Тут буде реалізована нова концепція житлового будівництва: потреби, бажання, стиль життя майбутніх мешканців стають визначальними при створенні комплексу.

У житлових будинках передбачена якісна обробка квартир "під ключ", дизайнерська обробка місць загального користування.

У комплексі враховано все, що цінують жителі міста. Це продумані і різноманітні планування, колясочні, підземний паркінг і відкрита автопарковка, світлі і зелені внутрішні двори, паркова зона з ігровими та спортивними майданчиками, велосипедні доріжки, дитячий сад, магазини.

Дизайнерська обробка місць загального користування.

На вибір майбутніх жителів представлено безліч ергономічних планувань квартир-студій, однокімнатних квартир, "двійок" і "трійок". У плані будинку - невеликі однокімнатні з кухнями-нішами і, навпаки, "однушки" поліпшеного планування з просторими обідніми зонами і вітальнями, зручні по розташуванню "троячки", кімнати яких виходять на різні сторони, а також двокімнатні з великими лоджіями і кухнями.

Площі квартир в першій черзі житлового кварталу "Современник":

Студії: від 32 до 38 кв. м.
1-кімнатні: від 43 до 54 кв. м.
2-кімнатні: від 59 до 72 кв. м.
3-кімнатні: від 90 до 92 кв. м.

Розташування комплексу - дуже вдале. Район житлового кварталу характеризується розвиненою соціальною і транспортною інфраструктурою. Поруч зупинки трамваїв, тролейбусів і автобусів, престижні гімназії, центр культури і спорткомплекс з плавальним басейном "Урал", Уральський федеральний університет, Дендрарій, ТК "Современник" і безліч дитячих садків і шкіл. У п'ятнадцяти хвилинах ходьби - лісопарк і берег Шарташ, де можна кататися на велосипедах, човнах, рибалити і купатися, або просто гуляти. При цьому віддаленість від центру міста мінімальна.

Всього в кварталі буде побудовано близько 250 тисяч квадратних метрів житла комфорт-класу в будинках висотою від 4 до 28 поверхів. При цьому забудовник створить комфортну і безпечне середовище для проживання і дозвілля: з цією метою "Стройтек" уклав контракт на розробку концепції і підготовку майстер-плану забудови з голландською компанією KCAP, що має серйозний досвід перетворення "агресивної" міського середовища в сучасні, зручні для життя людей житлові масиви. Свій варіант планування готує і сам "Стройтек". План забудови буде остаточно затверджений до кінця 2016 року.

- Новий мікрорайон по концепції, архітектурних та інженерних рішень, організації обслуговування буде відповідати своїй назві, - зазначає директор центру продажів ГК "Стройтек" Сергій Покровський.

Ціни на старті продажів дуже привабливі class = "_">. Вартість квартири-студії починається від 2,09 млн руб, однокімнатної квартири - від 2,58 млн руб, двокімнатної - від 3,6 млн рублів, трикімнатної - від 5,28 млн руб.

Покупцям буде доступна іпотека в Ощадбанку, Газпромбанку, ВТБ24, САІЖК та інших провідних банках країни. Крім того, у забудовника діє програма по "заліку вторинного житла" з компенсацією вартості послуг "Єдиного вікна" Центру продажів ГК "Стройтек" по його реалізації. class = "_">

Покупцям квартир в першому будинку забудовник має намір надати преференції при подальшому поліпшенні житлових умов в "Современнике".

Реалізація квартир здійснюється за договорами участі в пайовому будівництві згідно 214 ФЗ. Відповідальність забудовника застрахована. Діє програма іпотечного кредитування з державною підтримкою. class = "_">

Центр продажів ГК "Стройтек" class = "_">
Єкатеринбург, вул. Сурикова, 53
тел. +7 (343) 385-95-95
www.stroytek-dom.ru

Компанія "Стройтек" протягом 25 років реалізує значущі для Єкатеринбурга масштабні проекти, вносячи серйозний внесок в більшість найважливіших міських будівництв, таких як мікрорайон Академічний, аквапарк "Лімпопо", станції метро "Ботанічна" і "Чкаловська", безліч торгових центрів, автосалонів, шкіл, дитячих садків, лікарень.

Серед власних житлових проектів компанії-забудовника "Стройтек", вже реалізованих в Єкатеринбурзі, - ЖК "Атлант" (1 і 2 черги) на Ельмаше, ЖК "Іволга" і ЖК "Новела" на Широкій Річці, ЖК "Полісся-2" ( секції 23.3-23.5) між УНЦ і Академічним, окремі житлові будинки в різних районах Єкатеринбурга. На даний момент будуються третя черга ЖК "Атлант" і ЖК "Полісся-2" (секції 23.6-23.7).

Група компаній "Стройтек", створена в 1991 році, сьогодні - потужний будівельний холдинг з власними ресурсами і виробництвом, що створює комфортне середовище проживання для жителів Єкатеринбурга.

Фото: "Стройтек".

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online