Скільки коштує купити квартиру в історичному центрі Одеси?

  1. Ціни на однокімнатні квартири
  2. Двокімнатні квартири в історичному центрі
  3. Ціни на трикімнатні квартири
  4. Ціни на чотирикімнатні квартири

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Скільки коштує купити квартиру в історичному центрі Одеси?

Історичним центром називають частину міста, з якої, власне і починалася Одеса. Тут розташовані найвідоміші архітектурні та культурні пам'ятки, які щорічно прагнуть побачити мільйони туристів. Жити в такому районі престижно, а, відповідно, дорого. При цьому житлові будинки в історичному центрі - це переважно старі споруди.

Ціни на однокімнатні квартири

Купити однокімнатну квартиру в історичному центрі Одеси можна за 69,4 тис. дол. або ж в середньому - 1485 дол. за 1 кв. м. При цьому діапазон цін досить великий - від 16 до 300 тис. дол.

За 16 тис. Дол. можна, можливо придбати квартиру-студію з ремонтом і меблями площею 12 кв. м. на вул. Малій Арнаутській. 1 кв. м. такої квартири коштує 1333 дол.

Далі ціни стартують з 20 тис. Дол. У проміжку від 20 до 90 тис. Дол. житло пропонується переважно в будинках старого житлового фонду. Від 90 тис. Дол. коштують квартири в новобудовах, яких в історичному центрі не так вже й багато.

Залежно від стану житлового об'єкта, можна знайти досить привабливі пропозиції по співвідношенню ціна-площа. Так, наприклад, на продаж виставлена ​​квартира площею 38,6 кв. м. на вул. Осипова за 25 тис. Дол. Об'єкт вимагає капітального ремонту, але об'єкти площею понад 35 кв. м. в історичному центрі коштують від 33 тис. дол. і вище. А за квартиру з ремонтом доведеться віддати не менше 42 тис. Дол.

Найдорожча однокімнатна квартира з ремонтом в історичному центрі площею 34 кв. м. і меблями на вул. Шмідта виставлена ​​на продаж за 300 тис. Дол.

Двокімнатні квартири в історичному центрі

Ціни на двокімнатні квартири в історичній частині міста стартують від 29,5 тис. дол. Можна придбати об'єкт площею 43 кв. м. без ремонту в будинку старого житлового фонду на вул. Заславського. Об'єкти з такою площею ближче до «серця» району - на вул. Канатній, Успенської, Єврейської - коштують від 37 тис. Дол. або ж від 717 дол. за 1 кв. м.

«Двушки» в нових будинках коштують від 90 тис. Дол. Ціни на об'єкти площею більше 60 кв. м. в новобудовах стартують з 125 тис. дол. Наприклад, квартира площею 75 кв. м. з ремонтом і меблями на вул. Базарній коштує 155 тис. Дол.

Середня вартість двокімнатних квартир в історичній частині міста становить 84,05 тис. Дол. Ціна 1 кв. м. в середньому дорівнює 1361 дол. Максимально Найдорожча пропозиція - 300 тис. Дол. Ця квартира з ремонтом площею 105 кв. м. розташована в новобудові на вул. Грецької.

Ціни на трикімнатні квартири

Діапазон цін на трикімнатні квартири становить від 33 до 260 тис. дол. Середня ціна 1 кв. м. становить 1266 дол. А в цілому медіана цін на квартири дорівнює 123,4 тис. Дол.

У будинках старого житлового фонду квартири коштують від 33 до 150 тис. дол. За 33 тис. Можна купити об'єкт площею 34 кв. м. в житловому стані на вул. Малій Арнаутській. Об'єкти з більшою площею, відповідно, коштують дорожче. Наприклад, квартира площею 52 кв. м. на вул. Рішельєвській варто вже 45 тис. Дол., 81 кв.м. на вул. Елисаветинской - 81,5 тис. Дол. Такі об'єкти потребують ремонту. Ціни на квартири з капітальним ремонтом значно вище. Наприклад, 78,7 кв. м. на вул. Жуковського обійдуться в 105 тис. Дол.

Досить оголошень про продаж трикімнатні квартир в сталінках . Об'єкти коштують від 55 до 130 тис. Дол. в залежності від площі і житлового стану.

Квартири в новобудовах стартують від 165 тис. Дол. Площа трикімнатних квартир у таких будинках перевищує 100 кв. м. Середня вартість «трійок» в новобудовах становить 200 тис. дол., або 1647 дол. за 1 кв.м.

Ціни на чотирикімнатні квартири

чотирикімнатні квартири в історичному центрі можна купити від 51 тис. дол. Площа об'єкта на останньому поверсі будинку з черепашника складе 70 кв. м., при цьому ціна 1 кв. м. буде дорівнює 729 дол. Пропозицій про продаж квартир в будинках з черепашника досить багато. Верхня межа цін становить 200 тис. Дол.

Квартири в будинках старого фонду з площею не менше 75 кв. м. можна придбати від 57 тис. дол. Ціни на об'єкти з ремонтом площею більше 200 кв. м. стартують з 400 тис. дол.

Чотирикімнатних квартир в новобудовах мало. На Sterium є всього два об'єкти площею 240 кв. м. і 160 кв. м. вартістю 320 тис. дол. і 970 тис. дол. відповідно.

В цілому, середня ціна на чотирикімнатні квартири в історичному центрі Одеси становить 176,9 тис. Дол. Ціна 1 кв. м. - 1 251 дол.

Хочете подивитися пропозиції з продажу квартир в конктерной частини міста? Скористайтеся пошуком по виділеній області на карті .

Хочете подивитися пропозиції з продажу квартир в конктерной частини міста?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online