Стас Михайлов визнав свою позашлюбну дочку

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

(Казань, 2 червня, «Татар-інформ»). На позашлюбних дітей російського шоу-бізнесу нині попит. Буквально вчора стало відомо, що співак Олександр Медведєв , Відомий широкому загалу під (Казань, 2 червня, «Татар-інформ») псевдонімом Шура, раптово знайшов відразу двох позашлюбних дітей - близнюків Данила і Анжеліку. Його дітям вже 8 років.
Інший, не менш популярний співак, Стас Михайлов Зараз дуже популярний. Однак, як будь-яка публічна людина, він неохоче ділиться своїм особистим життям.
Відомо, що у співака троє дітей від різних жінок. І якщо про сина Микиту і молодшу дочку Іванну він хоч іноді розповідає, то поява середньої, Даші, - біла пляма в біографії Михайлова . Мама Даші Наталія Зотова - уродженка 30тисячна Аткарского під Саратовом.

Наташа після школи поїхала в Москву. Працювала бек-вокалісткою у Юрія Антонова, в оркестрі Олега Лундстрема, потім почала сольну кар'єру. Здавалося, до слави зовсім трохи, але в 2005-му вона народила від Михайлова.

Пара познайомилася в ресторані, де співала Наталія. Стали працювати в парі, зав'язався роман. Вони прожили в цивільному шлюбі близько двох років. Наташа була шалено закохана, на цьому тлі розцвіла і кар'єра: її стали частіше кликати на фестивалі, сольні виступи. І тут вона завагітніла. Як тільки Стас про це дізнався, вони розлучилися.

За словами близьких, Михайлов не хотів дитини За словами близьких, Михайлов не хотів дитини. Це і стало причиною розриву. Наташа залишилася одна в столиці і з малюком під серцем. Добре рідні допомогли: з пологового будинку забрали, грошей зайняли. Мама Наталі дуже болісно пережила цю історію. А про не відбувся зятя навіть згадувати не хоче.

Наталя за рахунок гонорарів швидко піднялася на ноги. Народила, вийшла заміж, купила «двушку» в столиці, розплатилася з боргами.

А через кілька років десь із минулого з'явився Стас. Друзі все частіше говорили А через кілька років десь із минулого з'явився Стас , Що дочка - його копія, ось і прийшов подивитися. Наталя не стала йому заважати. І, за словами близьких, зараз Даша прекрасно спілкується з татом і часто гостює у батьків Стаса в Сочі. Бабуся з дідусем також відзначають разючу подібність дівчинки з батьком.

Сама Зотова не любить, коли їй зайвий раз нагадують про Михайлова. «Так, він зараз дуже популярний, всім цікава його особисте життя. І я цікава тільки в зв'язку зі Стасом Михайловим. Моя творчість мало кого хвилює. Але я не з тих жінок, що вивалюють брудну білизну на загальний огляд, - пояснює "КП" Наталя свою відмову розмовляти про співака. - У мене чудова сім'я. Даша росте, вона вже вміє читати, скоро в школу піде. Але таке відчуття, що ми живемо втрьох - я, чоловік і Стас Михайлов. Стільки років пройшло, а мене все про Стаса запитують. Досить вже ворушити минуле ».

У співака Шури з'явилися позашлюбні діти-близнюки (фото)
Собчак публічно розридалася, згадуючи батька (фото)

Більше цікавого в стрічці медіа сервер - додайте «Татар-інформ» в обрані джерела.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online