Бородіна допомогла завагітніти Дарині Пинзарь з «Дому-2»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

(Казань, 2 лютого, «Татар-інформ»)

(Казань, 2 лютого, «Татар-інформ»). сімейна пара Сергія і Даші Пинзарь на "Домі-2" залишає після себе позитивні емоції. Даша Черних прийшла на проект "Дім 2" з гучною заявою: у неї ще жодного разу не було чоловіка. Але, незважаючи на імідж «білявої невинності», вона досить швидко взялася будувати відносини, однак перші її романи - з Рустамом Солнцевим і Андрієм Черкасовим - закінчилися невдачею. А потім дівчина звернула свою увагу на Сергія Пинзаря . Спочатку всі були переконані, що парочка тримається один за одного виключно зі страху вилетіти на голосуванні, але час показав, що почуття, що зв'язують Сергія і Дашу, справжнісінькі. 5 травня 2010 року діти одружилися, а 23 липня 2011 у них народився малюк , Якого назвали Артемом.

Артем став другим "реаліті-дитиною" на "Домі-2" - першим був Митя Кузін, який вже давно разом зі своєю мамою Ритою Агібалова покинув шоу. Зовсім скоро у Артема з'явиться братик або сестричка: Сергій і Даша оголосили, що стануть батьками вдруге ще в жовтні минулого року. Даша веде активний спосіб життя і відвідує басейн з сином.

Дарина зізналася , Що завагітніти їй допомогла Ксенія Бородіна.

«Вона стала такою зворушливою і милою, коли завагітніла. До того ж Сергій давно умовляв мене на другого малюка. «Тема дуже добре відреагував, він і сам весь час просив братика. Ми, можна сказати, виконали його замовлення. І я, якщо чесно, хотіла сина - після Темочка не уявляю себе мамою дівчинки! Звичайно, якби у нас була дочка, ми були б раді і їй! Головне, щоб дитинка був здоровеньким! ».

Пинзарь вже щосили готується до народження малюка: вибирає коляски, автомобільне крісло і ліжечко для малюка. Подібно багатьом знаменитостям, Даша вважала за краще стильну і функціональну круглу ліжечко, яка росте і змінюється разом з дитиною.

Марія Кожевнікова шокувала розповніла формами (фото)

Меладзе не пустив Брежнєву на «Євробачення» через її надмірну успішності (фото)

Більше цікавого в стрічці медіа сервер - додайте «Татар-інформ» в обрані джерела.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online