Відпочинок в Новопетрівці, ціни 2019, Новопетрівка бази відпочинку, приватний сектор

  1. Географічне розташування
  2. Новопетрівка - житло, ціни 2019
  3. пляжі Новопетрівки
  4. Новопетрівка - інфраструктура
  5. Новопетрівка - пам'ятки
  6. Як доїхати в Новопетрівці

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Новопетрівка - це курортне село на узбережжі Азовського моря . Відпочинок в Новопетрівці тихий і розмірений, кращий у батьків з дітьми. Найближчим великим містом є Бердянськ .

Новопетрівка - відпочинок, який не можна назвати масовим. Влітку тут немає величезного напливу відпочиваючих, як в сусідньому Бердянську, а також нічних клубів, парків розваг та інших джерел шуму. Тому Новопетрівка підійде для поїздки на море з дітьми.



Недорого здається житло на Азовському морі в приватному секторі біля Бердянська! Садиба зеленого туризму ... читати далі
Вілла «Кетрін» пропонує відпочинок у селі Новопетрівка Бердянського району. Пляж - в 3 хвилинах ходьби ... читати далі

Географічне розташування

Новопетрівка відноситься до Бердянського району Запорізької області. На відстані 14 км від неї розташований Бердянськ. На півночі село межує з Старопетрівка, а на сході з селом Куликівське. Це курортна зона, повітря якої є сумішшю степових ароматів і морського бризу.

Відпочинок в Новопетрівці - це тепла морська вода і комфортний клімат, оптимальний для оздоровлення дітей. Клімат села схожий з іншими курортами Азовського моря. До середини травня тут встановлюється тепла і суха погода, яка зберігається до кінця вересня. В цей же час відкривається купальний сезон. До середини літа температура морської води може зростати до + 30 ° C!

Новопетрівка - житло, ціни 2019

Новопетрівка поступово розвивається як курортна зона. По суті це звичайне азовське село з виходом до моря. Житло в Новопетрівці - це приватний сектор, міні-готелі, гостьові будинки, пансіонати, садиби зеленого туризму тощо Для відпочинку можна зняти кімнати в приватному секторі або окремі будиночок. Фешенебельні готелі в Новопетрівці, як, наприклад, в Туреччині, шукати немає сенсу - їх немає. Те ж саме можна сказати і про бази відпочинку в Новопетрівці. Звичайно, якщо добре пошукати, можна знайти в селі Новопетрівка міні-готелі з басейном і непогано облаштованій територією. Однак примхливому туристу, розпещеному закордонним сервісом, місцеве житло навряд чи підійде.

Умови проживання та ціни в селі Новопетрівка різні. Діє єдине правило, як і на будь-якому іншому морському курорті: чим ближче до моря, тим дорожче. Крім того, в липні і серпні номера і кімнати в Новопетрівці стоять вище, ніж в червні і вересня. В середньому ціни розподіляються наступним чином: приватний сектор здає кімнати від 60-150 грн. за проживання однієї людини в добу. За ці гроші приїжджих чекає кімната з найпростішими умовами, які включають набір меблів. Зручності (душ і туалет), які зазвичай розташовуються у дворі, доведеться ділити з іншими відпочиваючими. Нерідко господарі дозволяють паркуватися у дворі або біля двору, а також користуватися спільною кухнею і мангалом. Ці моменти краще уточнювати перед заселенням. За житло з санвузлом та душовою кабіною в номері, сучасними меблями і технікою ціни стартують від 150-300 грн. з людини.

пляжі Новопетрівки

Пляжі Новопетрівки займають близько двох кілометрів берегової лінії. Особливістю пляжної зони є відкрите море і круті обриви, висота яких може досягати декількох метрів .. Наявність глиняних круч дозволяють провести аналогію з іншим приморським селом під назвою Степанівка Перша . Через обривистій місцевості неможливо безпосередньо вийти на Азовське море. Тому для спуску на центральний пляж потрібно скористатися сходами. Винятком є ​​південно-західна частина села з рівнинною місцевістю.

Пляжі Новопетрівки покриті піском із дрібною черепашкою. Вхід безкоштовний. Відсутність великого потоку туристів дозволяє місцевим жителям підтримувати порядок і вчасно прибирати сміття. Однак пляжі не обладнані для відпочинку в звичному розумінні. Лежаки, навіси і парасольки від сонця тут відсутні. Все необхідне потрібно приносити з собою. Море в Новопетрівці не можна назвати надто дрібним, як, наприклад, в Азовської Ялті. Але глибина поблизу берега прийнятна для плавання дітей.

Новопетрівка - інфраструктура

Інфраструктура Новопетрівки включає ринок, кілька магазинів, кафе, аптеку, лікарню, автобусну зупинку. На пляжі можна покататися на банані, плюшки або надувний гірці. Якщо ж туристам захочеться урізноманітнити свій відпочинок в Новопетрівці, доведеться їхати до Бердянська, де є аквапарк, дельфінарій, набережна з атракціонами, нічні клуби, жива музика і т.д.

Новопетрівка - пам'ятки

З визначних пам'яток селища можна відзначити:

1. Петровську фортецю. Зведена наприкінці XVIII століття, морська фортеця служила обороною на кордоні Російської імперії.

2. Церква Георгія Побідоносця. Була побудована ще в IX столітті.

3. Кінно-спортивний центр. У клубі навчають основам верхової їзди, а також проводять лікування дітей з ДЦП.

Як доїхати в Новопетрівці

Новопетрівка має гарне автобусне сполучення з Бердянському. У самому селі залізничної станції немає, є тільки автовокзал. Тому найпростіше спочатку доїхати до Бердянська на автобусі або на поїзді, а потім сісти на автобус до Новопетрівки або на таксі.

Влітку також здійснюються прямі рейси з обласних міст України. Це приватні автобуси і маршрутки в Новопетрівці.

Географічні координати: 46 ° 49'36 "пн. ш. 36 ° 53'40 "в. д.

Новопетрівка на мапі Запорізької області

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online