заставні авто

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

1. Чи буде вважатися шахрайством, якщо продати заставний авто на запчастини? За автокредиту було скоєно 7 платежів.

1.1. Так, в повне таке можливо.

Так, в повне таке можливо

2. З приводу заставного автомобіля. Ми придбали Авто, а виявилося що вона була в заставі. Через 3 роки ми про це дізналися. Тепер бігаємо по судах був перший суд, потім ми подали ПОЗОВ в крайової Краснодарський суд. Тепер суд пройшов в крайовому але нас там не було все одно не в нашу користь буде. Куди можна ще подати сказали до Президії або ще якийсь. Куди саме можна ще подавати позов що б простягнути час і потім начебто можна викупити у судового пристава.

2.1. Потрібно подавати касаційну скаргу до президії Краснодарського крайового суду. Шанси є, якщо все зробити правильно.

3. Чи можу я продати заставний автомобіль, якщо заставодавець банк і кредит не авто, ПТС на руках у мене і продовжувати виплату кредиту, коли сума боргу, що залишився 1/4 від суми кредиту?

3.1. добрий день
Насправді в рамках законодавства, предметом застави можливо розпорядиться тільки з дозволу заставоутримувача (Банк). Власне заставу на автомобіль і встановлено, для того, що б власник не зміг розпорядитися ним і в разі порушення умов кредиту, заставодержатель отримав відшкодування шляхом звернення стягнення на предмет застави.

3.2. Заставний автомобіль знаходиться в реєстрі застав рухомого майна. І при продажу ви повинні будете вказати, що авто знаходиться в обтяження у третьої особи. Покупців не буде.

4. Боржник, фізична особа, приховує заставне авто, приставам заявив, що у нього авто викрали ще в 2003 році, але заяву про викрадення не подавав, тому що йому було ніколи. Швидше за все авто він здав на розбір. Що робити в даній ситуації кредитору?

4.1. Доброго дня!
Подайте скаргу на бездіяльність судового пристава. Це його завдання знайти майно.

5. Як дізнатися дату занесення інформації до реєстру про заставне авто? Дата яка стоїть на порталі податкової: це дата занесення інфо до реєстру або дата коли поставили на машину заставу.

5.1. Інформацію видає нотаріус.
12.2) за видачу виписки з реєстру повідомлень про заставу рухомого майна - 40 рублів за кожну сторінку виписки в межах першої - десятої сторінок включно, 20 рублів за кожну сторінку виписки починаючи з одинадцятої сторінок;
Податкова тут ні до чого.

2) за видачу виписки з реєстру повідомлень про заставу рухомого майна - 40 рублів за кожну сторінку виписки в межах першої - десятої сторінок включно, 20 рублів за кожну сторінку виписки починаючи з одинадцятої сторінок;   Податкова тут ні до чого

6. Хочу обміняти заставне авто на інше авто, ПТС оригінал на руках!

6.1. Всі дії з предметом застави можна здійснювати тільки за згодою заставодержателя.

7. Хочу купити авто, але за даними ФЕД нотар палати авто є заставним, а в за даними нац бюро кредитних історій авто не знаходиться в заставі. Якщо він заставний чому ПТС на руках, і чи можна купувати такий автомобіль?

7.1. Можливо його забули прибрати з реєстру нотаріусів, якщо ПТС оригінал це добре, якщо дублікат це погано. Попросіть у продавця довідку з банку про те, що кредит закритий, банк претензій не має, зробіть собі копію, краще нотаріальну і зберігайте на всякий випадок з машиною, потім з продажем теж можуть бути проблеми і у вас, стане в нагоді.

8. По суду рішення про вилучення заставного авто, так як не сплачено кредит. Рішення передали приставам, соответсвенно вони мають право накласти арешт і вилучити на торги, але мені дзвонить юрист банку і просить надати їм авто на стоянку для реалізації. Чи має право юрист вимагати авто якщо вже є рішення по суду.

8.1. Якщо ви віддали ІЛ приставам, то вони і будуть вже повинні працювати з банком.

9. Виконавчі документи знаходяться у приставів на вилучення заставного авто. Але суд в рішенні вказав номер ПТС з помилкою. Тепер такі ж дані і у пристава. Чи можуть пристави забрати авто, якщо у них в матеріалах така помилка? Дякуємо.

9.1. Ольга, формально не можуть вилучити. Для цього їм треба звернутися до судді за роз'ясненням рішення суду.
З повагою.

10. Придбала тс в 2017 р Машина виявилася заставної, до свого жаль на момент покупки не знала про реєстр застав. Позичальник перестав оплачувати кредит і банк звернувся до суду з позовом про звернення стягнення на заставлене майно. У кредитному договорі є відомості про Созаємщиков, але банк вимоги з виплати до нього не пред'являти, чи законно це? чи можу я наполягати на відмові в позові на увазі не звернення банку до Созаємщиков або в будь-якому випадку розпрощаюсь з автомобілем?

10.1. Якщо є предмет застави, то взагалі ніяких проблем.

11. Пристави наклали арешт на авто за рішенням суду (воно виявилося заставним). Яким я володів 2 роки і продав його пів року назад. Рішення суду прийшло на ім'я того хто заклав авто і на моє ім'я тому я останній власник (стоїть на обліку на мені). як мені бути в цій ситуації? Авто продано, у мене його немає і як мені бути з рішенням суду на моє ім'я?

11.1. Добрий вечір, Денис.
Необхідно ознайомитися з рішенням суду.
Суду необхідно надати докази того, що ви не є власником.

12. Є рішення про стягнення заставного авто з мене, який я придбала у посередника. Виконавчі документи передали приставам. Як не віддати їм авто, чи є які-небудь законні дії? Дякуємо.

12.1. Тільки оскарження рішення суду про задоволення вимог банку. Інших варіантів немає.

12.2. Добрий день, потрібно дивитися рішення і виходячи з цього шукати шляхи виходу з ситуації, що склалася.

13. Пристави забрали заставне авто за рішенням суду але при цьому жодного документа про вилучення автомобіля не надали, а ми були в такому стані що відразу не зрозуміли взяти акт вилучення автомобіля, прізвище пристава не запам'ятали, що нам тепер робити підкажіть.

13.1. що нам тепер робити підкажіть.
Знайти свого пристава і отримати у нього протокол вилучення.

14. Хочу продати авто юр особі (автосалону), воно кредитне. ПТС на руках. У реєстрі заставних авто не числиться. Покупець (автосалон) зобов'язується перевести залишок боргу за кредитом на мій рахунок в цьому банку. У банки дозволу не брала на продаж. Чи є банку різниця хто поповнив мій рахунок для погашення кредиту? Чи можуть вони не зарахувати на рахунок гроші для списання боргу, якщо побачать що перерахувала гроші організація? Виходить що продаю кредитне авто, але при цьому погашаю борг (заява на погашення написано)

14.1. Читайте договір, можливе лише за згодою банку.

14.2. Банку все одно хто погашає кредит, але машина в заставі у банку, відповідно, швидше за все договором передбачено отримання попередньої згоди від банку на здійснення угоди. При зміні власника право застави не втрачається, тому банк нічого не програє. Хіба що тільки відсотки у зв'язку з достроковим погашенням.

15. Якщо у мене складена заставна розписка (мною взяті гроші у знайомих під заставу мого авто), чи можуть судові пристави заарештувати це авто по інших боргах?

15.1. Добрий вечір! Ні, не можуть. Тільки якщо виникнуть борги перед заставодержателем.

16. Купила заставне Авто, суди програла, тому що машину вже була в нотаріальному реєстрі до мого придбання. Якщо я її не віддам за рішенням суду? Адже не я у них кредит брала.

16.1. Машину виставлять в розшук і вилучать при зупинці співробітником ДІБДР.

16.2. Якщо є рішення суду у вас її пристави заарештують і примусово заберуть. Яка різниця брали ви у них кредит чи ні? Машина вам не належить, знаходиться вона у вас не може.

16.3. Ви дуже наївні Чи не віддасте самі Прийдуть пристави і вилучать у вас авто.

17. Було взято в кредит авто. Скупчився борг, банк подав до суду. Банку заборонив суд забирати заставне авто через арешту авто у кримінальній справі, кредитний договір за рішенням суду д. Б. розірваний, борг по кредиту стягнути. Чи є це підставою прибрати запис з реєстру застав авто? І як зняти запис тепер?

17.1. Добридень!
Для припинення застави на підставі рішення суду необхідно, щоб в резолютивній частині цього рішення було вказано на припинення застави.

18. Продав заставне в банку авто, що може за це бути? І чи можу я при цьому заявити себе банкрутом якщо у мене офіційна зарплата 11000 а платити треба по 20000 в місяць?

18.1. Ви можете звернутися в Арбітражний суд із заявою про визнання себе неспроможним (банкрутом) за умови, що сума Ваших боргових зобов'язань буде дорівнює 500 000 руб. и більше.

18.2. Подати заяву про банкрутство сам по собі цей факт не заважає. Але ці дії можуть бути розцінені як недобросовісні і стати підставою для відмови в погашенні заборгованості за результатами банкротних процедури. Консультуйтеся особисто, з урахуванням всіх обставин. Арбітражний / фінансовий керуючий Віталій Снитко.

19. Автокредит. Заставне авто. Забрали машину, через те, що не платили. Минуло 11 міс, машину не реалізували. Є ВП. Як повернути авто?

19.1. Здрастуйте, Олено.
Повернути авто можна тільки заплативши за кредитом.
Незрозуміло, що означає є ВП. Якщо Ви маєте на увазі реєстрацію індивідуальним підприємцем, то цей статус тут ролі не грає.

20. Чи не плачу кредит, машина заставна, можуть забрати без рішення суду?

20.1. Цілком можуть забрати і без суду якщо про таку можливість прописано в вашому договорі.

Цілком можуть забрати і без суду якщо про таку можливість прописано в вашому договорі

21. 3 роки тому продав заставний авто, останні 4 місяці не платив кредит у зв'язку з втратою роботи, банк подав до суду на нового власника. Що мені загрожує? Якщо заберуть авто у нового власника, я повинен буду банку і йому? І наскільки ймовірним є що її заберуть? І як взагалі краще мені діяти? Кредит платити не відмовляюся, але всю суму відразу ніяк не зможу.

21.1. Привіт Анна! Банк не забиратиме авто, а просто виставлять на продаж, так як воно в заставі у Банку. Після продажу, якщо сума від продажу закриє Ваш борг. Те Вам закриють кредит, а якщо немає, то будете платити. І новий власник теж пред'явить до Вас позов, якщо Ви йому не повернете гроші.

21.2. Привіт Анна! Законна допомогу боржникам у врегулюванні і реструктуризації заборгованості перед банками, мікрофінансовими організаціями, колекторами на всій території РФ! Звертайтеся, допоможемо! З найкращими побажаннями, Євген.

22. Заставне авто було продано третій особі. Коли пристави прийшли, щоб вилучити його на користь банку від авто залишився тільки кузов. Як тепер покарають третя особа? Або позичальника, який його продав?

22.1. Відповідно до ст. 351 ГК РФ Заставодержатель має право вимагати дострокового виконання зобов'язань, забезпечених заставою та відшкодування завданих йому збитків.

23. Арештували і продали заставне авто. Продаж була не на публічних торгах а на комісійних засадах тобто з нарушеніяміюгод судилися і виграли перший суд (торги визнали недійсними і договір купівлі продажу скасували. Але Росмайна. Пристави і новий власник подали апеляцію і верховний суд Чувашії скасував рішення першого суду тобто я програла що робити. апеляції від 08,08,2018,

23.1. Доброго дня, Ірино. У вас є можливість звернутися до суду (Верховний суд Чув. Респ.) З касаційною скаргою, потім з касаційною скаргою до Верховного Суду РФ, далі з наглядовою скаргою До Верховного суду РФ (заступнику голови / голови ВС РФ)

24. 4 роки тому ріобрела автомобіль, він виявився заставним, вимога банку вилучити авто для погашення заборгованості. Питання: якщо я погашу заборгованість, що утворилася своїми силами чи можу розраховувати на те, що банк надасть мені документи про відсутність заборгованості?! .. або ці документи будуть спрямовані тільки тому, на кого був оформлений кредит?! .. як мені себе убезпечити ?! ..

24.1. Хто брав гроші під заставу автомобіля, той і повинен з банком вирішити питання. Власник не маючи документів на транспорт, так як він і були в банку Не міг продати автомобіль законним шляхом А якщо ви взяли не за законним шляхом Тепер будуть розборки. Ваш покупець повинен мати справу з банком. І все надати він вам.

24.2. Ви можете погасити заборгованість, але це все одно потрібно робити від імені боржника, а не від вашого імені.
А взагалі, навіщо така дорога машина. Вам простіше повернути авто і зажадати гроші у продавця.

24.3. Добрий час доби Ксенія! Питання можна і по іншому вирішити.

25. Чи можу я продати заставне авто у банку, якщо ПТС оригінал на руках. Продати та закрити заборгованість частково і надати інше авто?

25.1. Можете, якщо банк буде на це згоден.

25.2. Доброго дня! Продаж авто в такому випадку можливе лише за згодою банку!

26. Взяв гроші під заставу авто в заставної компанії, якщо немає оплат, чи можуть машину забрати без суду.

26.1. В даному випадку питання про конфіскацію майна в рахунок погашення боргу може вирішуватися виключно в судовому порядку. Та й то не факт, що автомобіль буде підлягати арешту з наступним її продажем.

26.2. Ні. ГК РФ
Стаття 349. Порядок звернення стягнення на заставлене майно
1. Звернення стягнення на заставлене майно здійснюється за рішенням суду, якщо угодою заставодавця і заставодержателя не передбачений позасудовий порядок звернення стягнення на заставлене майно.
Якщо угодою сторін передбачено позасудовий порядок звернення стягнення на заставлене майно, заставодержатель має право пред'явити до суду вимога про звернення стягнення на заставлене майно. В цьому випадку додаткові витрати, пов'язані із зверненням стягнення на заставлене майно в судовому порядку, покладаються на заставодержателя, якщо він не доведе, що звернення стягнення на предмет застави або реалізація предмета застави відповідно до угоди про позасудовий порядок звернення стягнення не були здійснені в зв'язку з діями заставодавця або третіх осіб.
2. Задоволення вимоги заставодержателя за рахунок заставленого майна без звернення до суду (в позасудовому порядку) допускається на підставі угоди заставодавця з заставоутримувачем, якщо інше не передбачено законом.

27. Якщо я продам кредитний (заставний) авто я порушу закон?

27.1. Доброго дня,
Ви порушите підписаний з банком договір застави автомобіля, згідно якого, автомобіль не буде продане, поки кредит не погашений.
Бажаю Вам удачі і всіх благ!

1. Чи буде вважатися шахрайством, якщо продати заставний авто на запчастини?
3. Чи можу я продати заставний автомобіль, якщо заставодавець банк і кредит не авто, ПТС на руках у мене і продовжувати виплату кредиту, коли сума боргу, що залишився 1/4 від суми кредиту?
Що робити в даній ситуації кредитору?
5. Як дізнатися дату занесення інформації до реєстру про заставне авто?
Якщо він заставний чому ПТС на руках, і чи можна купувати такий автомобіль?
Чи можуть пристави забрати авто, якщо у них в матеріалах така помилка?
У кредитному договорі є відомості про Созаємщиков, але банк вимоги з виплати до нього не пред'являти, чи законно це?
И можу я наполягати на відмові в позові на увазі не звернення банку до Созаємщиков або в будь-якому випадку розпрощаюсь з автомобілем?
К мені бути в цій ситуації?
Авто продано, у мене його немає і як мені бути з рішенням суду на моє ім'я?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online