Аліса Крилова продовжує зустрічатися з Маратом Башаровим?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Схоже на те, що роман заміжньої «Місіс Росії» Аліси Крилової з російським актором Маратом Башаровим триває. Після того, як про зв'язок красуні дізнався її чоловік, Аліса обіцяла йому кинути актора для того, щоб зберегти сім'ю. Однак зробити це виявилося не так-то просто.

Крилова продовжує відвідувати практично всі спектаклі, в яких задіяний її коханий. У залі Аліса намагається залишитися непоміченою, але від всюдисущих папараці сховатися їй не вдається.

Аліса Крилова і Марат Башаров
Аліса Крилова і Марат Башаров. Фото: potok.ua.

В оточенні актора розповідають про те, що Марат намір супроводжувати Крилову в Лос-Анджелес, де Аліса братиме участь в міжнародному конкурсі «Місіс світу».

З чуток Алісу Крилову запросили рекламувати бізнес-туризм в Пітері - готелі та мотелі . Чи дала свою згоду «Місіс Росії» поки невідомо.

Варто відзначити, конкурс «Місіс світу» проводиться вже близько 15 років. Однак Крилова є першою представницею Росії, яка буде боротися за цей титул.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online