Центр нерухомості Алекс

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ряд реальних і зрозумілих вигод від членства в професійному об'єднанні як для ріелторських компаній-членів АР ЮПН, так і для всіх їх клієнтів затвердив загальні збори асоціації.

Ряд реальних і зрозумілих вигод від членства в професійному об'єднанні як для ріелторських компаній-членів АР ЮПН, так і для всіх їх клієнтів затвердив загальні збори асоціації

На основі Асоціації ріелторів «Південна палата нерухомості» (АР «ЮПН») вирішено створити комерційну організацію по роботі з партнерами. За основу взята успішно працює модель колег з Казані. Суть організації полягає в тому, що вона буде виступати єдиним продавцем банківських, страхових послуг, а також житлових і комерційних новобудов. Єдиний продавець буде давати значно більший обсяг продажів послуг або новобудов, ніж будь-яка окремо взята компанія.

Єдиний продавець буде давати значно більший обсяг продажів послуг або новобудов, ніж будь-яка окремо взята компанія

Це дозволить банкам - за рахунок більшого обороту - відчутно знижувати іпотечні відсотки для клієнтів ЮПН нижче стандартних пропозицій. А страховики і девелопери - знову ж таки, за рахунок великого обороту - будуть давати більш високу комісію за проведені операції. Уже сьогодні на цю комерційну організацію реально зможуть працювати близько 1000 фахівців ріелторського бізнесу з Ростова-на-Дону і області. І вже зараз деякі банки надають клієнтам ЮПН певний дисконт по іпотеці.

І вже зараз деякі банки надають клієнтам ЮПН певний дисконт по іпотеці

Рішення створити комерційну організацію по роботі з партнерами прийнято на загальних зборах асоціації, що пройшов у Ростові-на-Дону 8 червня 2018 року за участю понад 30 власників бізнесу. До речі, до лав ЮПН і РГР прийнято 8 нових членів, а обов'язкову атестацію за останні місяці пройшли понад 40 осіб. Ряд компаній-членів АР ЮПН нагороджені почесними грамотами та сертифікатами.

Ряд компаній-членів АР ЮПН нагороджені почесними грамотами та сертифікатами

Крім того, вирішено, що керівники та власники ріелторських компаній, що входять в ЮПН пройдуть комплексне дистанційне навчання з основ бізнесу (цілі компанії, бізнес-процеси, оперативне управління та ін.). Це - показник зрілості власників і керівників компаній, які починають вдосконалювати бізнес з самовдосконалення. Наступний етап - створення єдиного зразка договору про надання ріелторських послуг для всіх компаній-членів асоціації.

Наступний етап - створення єдиного зразка договору про надання ріелторських послуг для всіх компаній-членів асоціації

- Ми вирішили створити чорний список ріелторських компаній, які не дотримуються стандарти роботи. Список буде закритий, тільки для членів АР ЮПН. Але компанії, що входять в цей список, дуже скоро відчують зменшення кількості спільних угод з компаніями, що входять в АР ЮПН. Загальні збори одноголосно вирішило зробити цей список закритим, а споживачам ріелторських послуг рекомендуємо звертатися в ріелторські компанії, що входять в Південну палату нерухомості, - прокоментував Голова правління ЮПН - директор компанії «Центр нерухомості« Алекс »Олександр Коночкін.

Загальні збори одноголосно вирішило зробити цей список закритим, а споживачам ріелторських послуг рекомендуємо звертатися в ріелторські компанії, що входять в Південну палату нерухомості, - прокоментував Голова правління ЮПН - директор компанії «Центр нерухомості« Алекс »Олександр Коночкін

Подібні публікації: « Дисконт на іпотеку від ВТБ і чорний список АН обговорювали на Раді АР ЮПН »,« Як відрізнити професійного ріелтора від дилетанта? »,« 2 березня 2018 р ДонЕкспоцентре відбулися чергові збори Південної палати нерухомості »

Довідка:

Асоціація ріелторів (АР ЮПН), раніше - НП «Південна палата нерухомості», що є правонаступником АЛЕ Асоціації «Південна гільдія ріелторів та оцінювачів») розвиває свою діяльність з 2002 року.

Голова Правління - директор компанії «Центр нерухомості« Алекс »Олександр Коночкін.

Виконавчий директор АР ЮПН - Валентина Дзімідайте. Сайт асоціації - http://arupn.ru/ , Тел. +7 (919) 891-92-99.

Контактна особа по темі прес-релізу - директор компанії ТОВ «Ростовська служба нерухомості» Діана Назарова. Тел. + 7-903-406-54-45, e - mail: [email protected] .

Публікація на сайті АР ЮПН: http://arupn.ru/news/100.html

Публікація на блозі Майстерні: https://alepalg-masterpress.blogspot.com/2018/06/blog-post_13.html

11 червня 2017 року завершився XXI Національний Конгрес з нерухомості. Лауреатом премії «Професійне визнання» в номінації «Краща брокерська компанія на ринку продажу житла 2017» став ростовський «Центр нерухомості Алекс».

XXI Національний Конгрес з нерухомості, щорічно проводиться під патронажем Російської Гільдії Ріелторів, працював у Воронежі з 7 по 11 червня. Ділова програма конгресу включала в себе майстер-класи, секції, дискусії, в яких активну участь взяли представники Південної палати нерухомості, керівники і співробітники агентств нерухомості м Ростова-на-Дону та Ростовської області.

В рамках Національного Конгресу з нерухомості традиційно підбиваються підсумки найбільш престижною ріелторської премії «Професійне визнання». У 2017 р претендентами на перемогу в номінації «Краща брокерська компанія на ринку продажу житла 2017 (для компаній з чисельністю співробітників понад 100 чоловік)» були ЦН «Алекс» (м Ростов-на-Дону), ТОВ «Аякс-Ріелт» (г. Краснодар) і федеральна ріелторська компанія «Поверхи» (м Тюмень). За рішенням журі переможцем премії став ростовський «Центр нерухомості Алекс».

- Така несподівана перемога в змаганні з дуже сильними конкурентами, звичайно, радує. Але вона і зобов'язує ставати ще краще. Тому премія «Професійне визнання» зобов'язує нас реалізувати давно задумані проекти по відкриттю двох-трьох нових офісів компанії і розширення власного навчального центру. А це значить, що ми готові прийняти в свою команду вже найближчим часом понад 100 осіб , - прокоментував засновник і директор «Центру нерухомості Алекс» Олександр Коночкін.

Довідка:

Центр нерухомості Алекс надає ріелторські послуги з 1996 р На сьогоднішній день компанія входить в число провідних операторів ринку нерухомості м Ростова-на-Дону маючи мережу офісів, надаючи якісні послуги в області покупки, продажу, оренди об'єктів нерухомості. В даний час компанія активно розвивається, розширюючи свою офісну мережу і збільшуючи кількість персоналу.

Центр нерухомості Алекс є дійсним Членом Російської Гільдії Ріелторів та НП «Південна палата нерухомості». У 2012 році компанія Алекс стала номінантів в престижному національному конкурсі «Професійне визнання - 2012» відразу в 2 номінаціях - «Краща брокерська компанія на ринку продажів житла 2012» та «Кращий інтернет-сайт ріелторської компанії 2012».

У 2013 році компанія Алекс стала переможцем Національного конкурсу в сфері нерухомості, будівництва та іпотеки CREDO 2013 року в номінації «Краща брокерська організація на ринку іпотечного кредитування» і однією з найпрестижніших нагород у сфері нерухомості, ставши переможцем XIX Міжрегіонального щорічного громадського конкурсу в сфері нерухомості «Каїсса - 2013» в номінації «Краща регіональна ріелторська компанія».

У 2014 р компанія стала переможцем конкурсу «Професійне визнання» в номінації «Краща компанія з юридичного супроводу угод з нерухомістю 2014» У жовтні 2014 року компанія стала переможцем Національного конкурсу в сфері нерухомості, будівництва та іпотеки CREDO 2014 року в номінації «Краща ріелторська організація на вторинному ринку житла ».

З 2016 року компанія виграла номінацію «Краща регіональна ріелторська організація на ринку міжрегіональних угод» на Національному конкурсі в сфері нерухомості, будівництва та іпотечного кредитування CREDO-2016.

Діяльність Центру нерухомості Алекс сертифікована відповідно до вимог, встановлених в Національному Стандарті СТО РГР 021.01-02 «Ріелторська діяльність. Послуги брокерські на ринку нерухомості ». Застраховані всі види ріелторської діяльності, які виявляються фахівцями Центру нерухомості Алекс.

Сайт компанії: http://www.cnalex.ru/ , http://vacancy.cnalex.ru/ , Контактна особа по темі прес-релізу: засновник і директор «Центру нерухомості Алекс» Олександр Вікторович Коночкін, тел .: 8 (863) 299-92-92, [email protected] .

Публікація на блозі Майстерні: http://alepalg-masterpress.blogspot.ru/2017/06/100.html

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online