Клава Кока в нових кросах Superstar від adidas Originals

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Взуття поза часом і для будь-якого випадку.

Цієї осені adidas Originals знову звертається до однієї зі своїх найпопулярніших моделей - Superstar, і представляє актуальну колекцію для хлопців і дівчат. Стерши кордону між спортом і модою, ці кросівки давно стали визнаною класикою вуличного стилю. В рамках підтримки запуску нових моделей Superstar Клава Кока знялася в заповітних кроссіках.

Клава Кока в нових кросах Superstar від adidas Originals

Фото: Архіви прес-служб

Також в честь цієї культової моделі в п'ятницю, 11 листопада, adidas Originals запускає в своєму флагманському магазині машину часу і організовує вечірку SUPER FRIDAY. Бренд запрошує всіх бажаючих не просто відзначити старт продажів і придбати собі нову пару легендарних кросівок, але і згадати про унікальний арт-просторі Superstar Moscow. Саме цей поп-ап проект протягом усього 2015 року було будинком Superstar в центрі Москви, справжнім місцем сили для московських прихильників вуличної культури і, так чи інакше, передбачив своїм відкриттям довгоочікуване повернення adidas Originals на Кузнецький. У цей вечір гості зможуть оживити в пам'яті кращі моменти і події минулого року, послухати чудову музику, а також і подивитися фільм «Переверни платівку» з програми міжнародного фестивалю документального кіно Beat Film Festival. Лайн-ап, як завжди, різноманітний: діджеї OL і Lapti, молоді російські інді-рокери Cricket Captains і представник хіп-хоп спільноти YungRussia Zeus of Arc. У центрі ж уваги опиняться класичні білі кросівки Superstar з фірмовими трьома смужками базових квітів з боків. Виготовлені зі шкіри, вони відмінно підійдуть для осінньої вологою і вогкою погоди, а завдяки лаконічному силуету і мінімалістичному дизайну органічно завершать будь-який образ. Спеціально для тих, хто звик виділятися в натовпі, adidas Originals запропонує створити кастомізовану пару. На один вечір відомі вуличні художники Москви Snek, Spacer, Dery перенесуть своє мистецтво з вулиць міста в стіни магазину, а справжнім полотном для їх самовираження стануть білі Superstar.

Коли: 11 листопада, 19.00.

Де: магазин Originals Moscow, Кузнецький міст 6/3.

Нова колекція вже доступна в фірмових магазинах adidas по всій Росії і на офіційному сайті adidas.ru .

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online