Як зробити роздруківку дзвінків МТС

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У житті часом трапляються такі моменти, коли Вам на Ваш телефон вночі подзвонить хто-небудь з невідомого номера і буде мовчати в трубку, а ще гірше, погрожувати, але ні передзвонити цій недружелюбно абоненту, ні поскаржитися на нього Ви не зможете, тому що не знаєте його номера телефону.

У житті часом трапляються такі моменти, коли Вам на Ваш телефон вночі подзвонить хто-небудь з невідомого номера і буде мовчати в трубку, а ще гірше, погрожувати, але ні передзвонити цій недружелюбно абоненту, ні поскаржитися на нього Ви не зможете, тому що не знаєте його номера телефону

Бувають і інші ситуації, наприклад, коли Ви користуєтеся мобільним зв'язок, але раптом, в якийсь момент з балансу Вашого мобільного телефону раптово зникає істотна сума грошей і Ви не знаєте за що оператор списав з Вашого рахунку гроші.

У цій та інших подібних ситуацій, коли Вам потрібно розширене або розгорнуте пояснення з того чи іншого факту допомагає розібратися роздруківка дзвінків або деталізація рахунку, якої, з кожним днем, користуються все більше і більше людей в нашій країні. Давайте більш детально розглянемо поняття деталізації і роздруківки на прикладі оператора стільникового зв'язку МТС.

«Деталізація розмов МТС» - одноразова послуга, яка дозволяє абонентам мобільного оператора отримати повноцінний звіт, в якому міститься вся інформація про вхідні та вихідні дзвінки та СМС на Вашому номері, їх вартість.

У звіті також відображаються і цифри прихованих номерів, якщо з'єднання з такими номерами становило понад три секунд. Існує кілька способів того, як абонент може отримати роздруківку дзвінків, зупинимося на найбільш популярних з них.

Для того, щоб отримати деталізацію дзвінків і розмов на свій e-mail або в роздрукованому вигляді можна використовувати два методи:

1. Спочатку, для проведення вищезгаданої операції Вам необхідно зареєструватися в особистому кабінеті МТС ( інструкція по реєстрації ) Або Інтернет-Помічнику на сайті компанії.

Знайдіть у верхньому правому куті пункт меню «Особистий кабінет», натисніть і Ви перейдете на сторінку входу login.mts.ru . Тут Вам потрібно отримати пароль для свого номера, а точніше, того телефону, роздруківку дзвінків якого Ви хочете зробити.

Вводите в спеціальні поля номер і раніше отриманий пароль, якщо Ви ще не реєструвалися, то натисніть на пункт «Отримати пароль по СМС».

Якщо у Вас все вийшло, то перед Вами відкриється панель управління Вашим рахунком. Знаходимо в основному меню пункт «Рахунок / Контроль витрат», де Ви можете, вказавши період, отримати повний деталізований звіт на свою адресу e-mail, після чого його можна роздрукувати для більш зручного перегляду.

В Інтернет-Помічнику операція з отримання деталізації робиться абсолютно безкоштовно.

2. Другий варіант для тих, у кого є в запасі близько півгодини вільного часу і немає під рукою інтернету, тим більше якщо Ви перебуваєте не вдома, а десь в місті.

В цьому випадку Вам потрібно постаратися всіма можливими способами знайти найближчий салон зв'язку «МТС» і звернутися туди. Грамотні фахівці підкажуть вам, що потрібно зробити, щоб отримати роздруківку дзвінків МТС, а точніше, надати їм свій паспорт, назвати номер і термін деталізації.

Після чого співробітники відправлять Вашу заявку в розподільний центр і протягом півгодини Вам її роздрукують і передадуть.

Послуга надається платно з 12 квітня 2013 року - три рубля за одну добу періоду роздруківки, а деталізований звіт по балансу коштує 70 рублів.

Але тепер Ви не важливо, хто б Вам не подзвонив з прихованого номера, куди б не поділися Ваші гроші з балансу, Ви завжди зможете оперативно дізнатися що сталося, адже зараз Ви вже знаєте, як можна зробити роздруківку дзвінків на МТС.

Сподіваємося, що надана інформація була Вам корисною. Всього найкращого.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online