Безкоштовний спорт в Москві: поради початківцям

  1. скандинавська ходьба
  2. біг
  3. Уроки танців
  4. йога
  5. Воркаут

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Літо - прекрасна пора року, щоб зайнятися спортом на свіжому повітрі, не витрачаючи ні копійки. Але, як це часто буває, найважче не почати, а продовжувати. Тим, у кого будь-який вид спорту асоціюється з нудьгою, наша добірка безкоштовних групових занять, де втягнутися в режим вам допоможе бадьора компанія однодумців. Літо - прекрасна пора року, щоб зайнятися спортом на свіжому повітрі, не витрачаючи ні копійки

Скандинавська ходьба. Джерело: www.onwf.ru

скандинавська ходьба

Складність для новачків 1 з 5

Як почати Якщо ви зовсім не хочете напружуватися, але почуття обов'язку перед собою не дає спокою, скандинавська ходьба - відмінний компроміс з совістю. Все, що потрібно для занять, це спеціальні палиці - вони повинні бути нижче, ніж лижні, щоб знизити навантаження на плечі і руки. І спортивне взуття, звичайно.

Де Приєднатися до безкоштовних занять зі своїм інвентарем можна в Ізмайловському парку (Збір біля пам'ятника В. І. Леніну, Нд 11:00) і в Нескучне саду (Збір біля кафе «Шардам», ср 19:30, сб 10:30)

Рада Якщо ви хочете добитися хоч якихось результатів, пам'ятайте про регулярність. Але навіть в постійних тренуваннях потрібен час для відпочинку. Ідеальний варіант для новачків - через день.

Безкоштовні заняття з World Class в Нескучне саду. Джерело: www.park-gorkogo.com

біг

Складність для новачків 2 з 5

Як почати Головне, що потрібно знати про біг - це правильне положення стопи: приземлятися треба на носок, щоб не травмувати суглоби жорстким зіткненням із землею. Для цього краще купити спеціальні бігові кросівки з правильною амортизацією.

Де Тренування в Нескучне саду , Пн о 8:00, вт, пт 19:30 (збір біля кафе «Шардам»); біговій клуб в Ізмайловському парку , Вт, чт 19:30, Сб 11:00 (збір на Центральній площі). І це лише кілька прикладів - бігових клубам в Москві немає числа!

Порада Щоб перейнятися філософією бігу, прочитайте книгу відомого сверхмарафонца Скотта Джурека «Їж правильно, біжи швидко». У ній чесно і без пафосу написано про те, як займатися, не зашкодивши собі.

Танці в парку Горького. Джерело: www.park-gorkogo.com

Уроки танців

Складність для новачків 3 з 5

Як почати Вивчіть розклад відкритих занять в парках, виберіть відповідний стиль (��сторичні танці XVII-XX століть або запальна зумба?) І знайдіть найближчу підходящу для вас майданчик.

Де Найвідоміші танцмайданчика - в парку Горького , Сокольниках , Царицино . Зверніть увагу, що при температурі нижче 10 ° C заняття не проходять.

Рада Якщо вам ближче парні танці - не сподівайтеся знайти однодумця прямо на заняттях, приходьте з партнером!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Йога в Парку Горького. Джерело: www.park-gorkogo.com

йога

Складність для новачків 4 з 5

Як почати До занять можна приступити в будь-якому віці і фізичному стані без потологии і травм. Йога відмінно розтягує м'язи і допомагає тренувати витривалість тіла. Однак важливо розуміти, що йога - це не просто спорт, а й спосіб життя. Заняття стануть в рази ефективніше, якщо ви будете готові прийняти філософію здорового життя.

Де В одному з 12 московських парків. На сайті Yogajournal публікується актуальний розклад безкоштовних занять, яке коригується по погоді - нижче 18 ° C тренування скасовуються.

Рада Ні в якому разі не займайтеся поодинці: контроль інструктора - найважливіша умова для безпечної йоги.

Воркаут в ВДНГ. Джерело: www.vdnh.ru

Воркаут

Складність для новачків 5 з 5

Як почати Воркаут - це ідеальний вид спорту для сучасної активної молоді, яка розуміє, що спортивне тіло не вимагає дорогого тренера. Познайомитися з азами вуличного фітнесу можна на сайті одного із засновників руху, Антона Кучумова - workout.su : Там є і онлайн-уроки для новачків, і карта найголовніших майданчиків для занять з розкладом спільних тренувань.

Де На спеціально обладнаних майданчиках на ВДНХ або в Нескучне саду , Де встановлені бруси, шведські стінки, каскад турніків для віджимань і підтягування, а також смуги перешкод. В парку Перемоги групові тренування проходять вт і чт 20:00.

Рада Для занять підійде і спеціальна зона, і лава в парку, але завжди потрібно пам'ятати про безпеку і вибирати ті місця, де падіння не буде травматичним: на майданчиках з гумовим покриттям.

?сторичні танці XVII-XX століть або запальна зумба?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online