Зобов'язання при Купівлі Нерухомості для Отримання Громадянства Туреччини

  1. Нотаріально Завірена Зобов'язання при Купівлі Нерухомості для Отримання Громадянства Туреччини

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Турецьке урядове видання Resmi Gazete 7 грудня 2018 року опублікувало нову поправку до Закону про громадянство Туреччини Турецьке урядове видання Resmi Gazete 7 грудня 2018 року опублікувало нову поправку до Закону про громадянство Туреччини. Відповідно до неї, було введено ще одне спрощення для іноземців, охочих стати громадянами Туреччини. Тепер іноземці, які хочуть купити нерухомість на стадії будівництва, можуть також отримати турецьке громадянство. Для цього їм потрібно підписати регулює угоду в нотаріуса про продаж житла і зафіксувати покупку нерухомості вартістю 250 тисяч доларів США.

Раніше свідоцтво про право власності та звіт про оціночну вартість нерухомості були обов'язковими для отримання турецького громадянства. Якщо ж покупець хотів придбати нерухомість в споруджуваному проекті, у нього не було можливості отримати громадянство, оскільки через те, що проект не був завершений, реальна ціна не дорівнювала вартості, заявленої в звіті про оцінку. Тепер з новим регламентом це правило було усунуто. При покупці нерухомості на стадії будівництва досить нотаріально завіреного зобов'язання при покупці нерухомості.

Згідно з постановою, опублікованому в минулі місяці в офіційному виданні уряду Туреччини, процедура отримання громадянства було полегшено за рахунок зниження фінансового порогу, необхідного для отримання громадянства . Фіксована сума капіталу, необхідна для отримання права на громадянство Туреччини, була знижена з 2 мілліоновдо 500 тисяч доларів США. - Для бажаючих придбати громадянство шляхом покупки нерухомості сума була зменшена з 1 мільйона до 250 тисяч доларів США. - Також було знижено необхідну кількість створених робочих місць: зі 100 до 50 осіб.

Нотаріально Завірена Зобов'язання при Купівлі Нерухомості для Отримання Громадянства Туреччини

Нова поправка від 7 грудня 2018 року, додана до Закону про громадянство, полегшує умови для бажаючих придбати турецьке громадянство. Якщо іноземці підпишуть регулює угода у нотаріуса з продажу житла і зафіксують покупку нерухомості на суму 250 тисяч доларів США, вони можуть отримати громадянство Туреччини. Таким чином, досить нотаріально завіреної угоди, яке засвідчує, що продаж майна відбулася за готівковий розрахунок, і що було накладено зобов'язання не передавати або розривати договір протягом трьох років. Крім того, іноземці, які купують нерухомість на стадії проекту або будівництва, також можуть подати заяву на отримання громадянства.

Згідно з новим рішенням, опублікованому в офіційному виданні уряду:

• Зобов'язання при покупці нерухомості на суму не менше 250 тисяч доларів США.
• Зобов'язання по нерухомості має бути складено і завірено нотаріусом.
• В нотаріально завіреному угоді повинно бути вказано, що за зобов'язанням нерухомість не буде продана протягом 3 років.
• Зобов'язання при покупці нерухомості також дійсно для проектів на стадії планування і будівництва.

Додаткова Інформація: На сторінці «Турецьке Громадянство» ми написали детальну інформацію про отримання громадянства Туреччини. Якщо у вас виник додатковий питання про вимоги до придбання громадянства, ви можете зв'язатися з нами по електронній пошті або телефону.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online