Городяни та гості столиці зможуть зустріти Новий рік в будь-якому з 22 парків Москви

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Святкову програму на новорічну ніч готують співробітники Департаменту культури міста Москви в 22 столичних парках. Таким чином, ніч з 31 грудня на 1 січня можна буде весело провести в саду «Ермітаж», а також таких парках, як: Таганський, Ізмайловський, парк Перемоги на Поклонній горі, Парк Горького та інших.

- Головна тема цього сезону - театри. Кожна з 22 міських зон відпочинку буде оформлена в своєму неповторному стилі. Скрізь пройдуть цікаві концерти, постановки та перформанси. Основна програма в парках розпочнеться о 22:00 31 грудня і триватиме до 02: 00-03: 00 1 січня, - повідомив співробітник прес-служби Мосгорпарка.

Городяни та гості столиці в новорічну ніч зможуть відвідати «Квартирник у Висоцького» в Таганському парку. Справа в тому, що 25 січня 2018 року легендарному акторові і автору пісень Володимиру Висоцькому виповнилося б 80 років. На честь цього в парку прозвучать його пісні, а молоді актори покажуть уривки з вистав, в яких головні ролі виконував Володимир Висоцький, зазначає mos.ru . Бажаючі також зможуть взяти участь у майстер-класах з гри на гітарі і акторської майстерності.

Святкову програму на новорічну ніч готують співробітники Департаменту культури міста Москви в 22 столичних парках

Головна тема цього сезону - столичні театри

Новий рік на ковзанці відзначать відвідувачі Парку Горького. Московські діджеї в режимі нон-стоп будуть виконувати сети з тематичними піснями. А на танцювальному майданчику розташується інсталяція-провісник, яка буде «передбачати» майбутнє бажаючих на 2018 рік. Для того, щоб отримати прогноз, необхідно буде прикласти долоню до зчитувального пристрою. Після бою курантів на головній сцені парку почнеться виступ російської електронної групи D-Pulse.

У парку «Червона Пресня» в цю ніч запланована мандаринова вечірка. Вся територія буде прикрашені яскравими декораціями і оригінальними фотозоні. Відвідувачів парку будуть розважати мандаринові сніговики. Вечір відкриється виступом духового оркестру сніговиків, а потім продовжиться шоу театру світлового перформансу.

Для відвідувачів саду «Ермітаж» будуть встановлені три кольорові фотозоні. Жовта з декораціями палацу буде присвячена казкової героїні Попелюшки, а червона з акторами в парадних мундирах, горіхами і каміном - Лускунчика. У білій фотозоні гості саду дізнаються замок Снігової королеви. У новорічну ніч біля кожної зони почнеться театральне хід. А в годину пролунає святковий салют.

З 22 грудня по 14 січня в Москві пройде фестиваль «Подорож в Різдво»

Нагадаємо, що з 22 грудня по 14 січня в Москві пройде фестиваль «Подорож в Різдво». Міські майданчики перетворяться на театральні підмостки. Уявлення, спектаклі, концерти та майстер-класи будуть йти щодня в режимі нон-стоп з 10:00 до 23:00, а 31 грудня - з 10:00 до 03:00.

Відзначимо, що святкова програма в новорічну ніч буде проходити в парках: Горького; «Сокольники»; «Червона Пресня»; «Червоногвардійські ставки»; «Кузьминки»; «Садівники»; «Філі»; «Північне Тушино»; 60-річчя Жовтня; 850-річчя Москви; Перемоги на Поклонній горі; «Музеон»; Таганському; Бабушкінському; Ізмайловському; ліанозовської; Перовском; Гончарівському; Воронцовському, а також в садах імені Баумана, Лавандовій і «Ермітажі».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Майданчики фестивалю «Подорож в Різдво» прикрасять святкові арки у вигляді світних театральних фасадів

Напередодні новорічних свят на столичних вулицях з'являться арки, що складаються з мільйона світлодіодних ламп. Конструкції будуть схожі на фасади головних столичних театрів, так як саме театр став головною темою фестивалю «Подорож в Різдво» в цьому році ( далі ... ).

Композиція з світлодіодних ялин з'явиться в Десеновском до Нового року

- Декоративна композиція з'явиться на перетині вулиць Офіцерська і Рябинкина, - зазначила начальник відділу благоустрою місцевої адміністрації Раїса Сошина ( далі ... ).

Парк «Садівники» підготує для москвичів новорічну програму

Головною темою зимового сезону 2017-2018 років стануть театри, повідомляє сайт мера і уряду Москви. Тому для новорічної ночі кожен парк оформлять в неповторному стилі, згідно театральної тематики ( далі ... ).

Підписуйтесь на канал «Вечірньої Москви» в Telegram !

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online