У Сургуті плату за дитячий сад компенсують лише малозабезпеченим багатодітним батькам і ветеранам: Новини Накануне.RU

У Сургуті плату за дитячий сад компенсують лише малозабезпеченим багатодітним батькам і ветеранам

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Глава Сургута Вадим Шувалов прокоментував інформацію про скасування звільнення батьківської оплати за нагляд і догляд за дітьми в дитсадках, передає кореспондент Накануне.RU . За словами мера, компенсація залишається, але буде носити точковий і адресний характер.

Це означає, що з 1 липня компенсацію за дитячий сад отримуватимуть не всі багатодітні сім'ї або сім'ї учасників бойових дій, а тільки незаможні або ті, в яких є діти або батьки-інваліди. Статус необхідно буде підтверджувати документально.

При цьому сім'ям будуть як і раніше повертати 20% плати за садок на першу дитину, 50% - на другого і 70% - на третю.

Інформація те, що в місті зміниться порядок отримання компенсацій за дитячий сад для багатодітних сімей та учасників бойових дій з'явилася 26 квітня і підняла громадський резонанс.

Вчора ситуацію, що склалася обговорили на засіданні думи Ханти-Мансійського автономного округу. Було сказано, що паніки серед батьків посприяло некоректне інформування батьків з боку керівництва дитячих садків. Тим часом, деякі батьки Сургута через зміни, пов'язаних з нарахуванням пільг, готові вийти на мітинг.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online