Фігурантам кримінальної справи про вибух газу в Волгограді пред'явили звинувачення

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фото: ТАСС / Дмитро Рогулін

Слідчі пред'явили звинувачення трьом фігурантам справи про вибух побутового газу в житловому будинку в Волгограді, повідомляє прес-служба Слідчого комітету Росії. Власника торгового павільйону, його батька і найнятого ними працівника звинувачують у виконанні робіт, що не відповідають вимогам безпеки, що призвело з необережності смерть двох і більше осіб.

За даними слідства, Юрій Бабаян знайшов на сайті оголошення і найняв 35-річного місцевого жителя Володимира Лексункіна для підключення торгового павільйону, що належить його синові, Юраславу Бабаяну, до міського водопроводу.

Працівник повинен був виконати роботи по проколу грунту під проїзною частиною вулиці Панфіловська в Радянському районі Волгограда в напрямку водяного колодязя, розташованого біля будинку № 60 по Університетському проспекту.

При цьому, роботи проводилися без узгодження з адміністрацією міста, АТ "Волгоградгоргаз" та іншими контролюючими органами.


В ході їх виконання була пошкоджена газова труба, в зв'язку з чим Лексункін викликав аварійно-рятувальну бригаду АТ "Волгоградгоргаз". Витік вдалося усунути. Через дві години в ході відновлювальних робіт стався вибух побутового газу. В результаті повністю обрушився третій під'їзд будинку № 60.

Інцидент стався 16 травня. У будівлі було 45 квартир, в яких проживали близько 100 чоловік.

Загинули чотири людини. 12 осіб було госпіталізовано.

Раніше повідомлялося про те, що фігуранти кримінальної справи заарештовані .

Поділитися в соціальних мережах:

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online