Оплата членських внесків в ЕРІП

  1. Ви можете оплатити членські внески за допомогою Системи «Розрахунок» (ЕРІП).
  2. Початок оформлення членського внеску тут, в кінці сторінки .
  3. Початок оформлення членського внеску тут, в кінці сторінки .

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

На сайті rfe.by в розділі об'єднання можна оформити оплату членських внесків «БРОО радіофізиків» через систему ЕРІП.

На сайті rfe Ви можете оплатити членські внески за допомогою Системи «Розрахунок» (ЕРІП).

1. Необхідно оформити оплату внеску на сайті rfe.by і отримати код з номером членського квитка і номером внеску для оплати в ЕРІП.

2. Після того, як Ви отримаєте номер внеску для оплати в ЕРІП, Ви може його оплатити через ЕРІП одним із зручних Вам способів:

  • електронними грошима (iPay, Webmoney, Easypay, belqi);
  • платіжною карткою (в інтернет-банку, мобільному-банку, банкомат, інфокіоск, касах банку *);
  • готівкою (пристрій cash-in, каси банку *).

Для самостійного проведення платежу (в інтернет-банку, мобільному-банку, банкомат, інфокіоск) необхідно зайти в особистий кабінет Вашого інтернет-банку (мобільного-банку, банкомат, інфокіоск). Далі вибрати:

  1. + Система «Розрахунок» (ЕРІП)
    + м.Мінськ
    + Інші послуги
    > БРОО радіофізиків
  2. Ввести номер вашого членського внеску
  3. Перевірити коректність інформації
  4. здійснити платіж

Знаходження послуги в дереві послуг системи «Розрахунок» (ЕРІП) в деяких пунктах оплати може відрізнятися від описаного вище. У зв'язку з цим, у разі виникнення проблем з пошуком послуги, пропонуємо виконати пошук по УНП: 102238741 або по коду послуги: 4355281.

Якщо Ви здійснюєте платіж в касі банку, будь ласка, повідомте касиру про необхідність проведення оплати членського внеску «БРОО радіофізиків» через систему «Розрахунок» (ЕРІП). Назвіть оператору каси номер Вашого членського внеску, а так же код послуги 4355281 або УНП БРОО радіофізиків: 102238741.

Початок оформлення членського внеску тут, в кінці сторінки .

Здійснити платіж Ви можете з особистого кабінету сайту   iPay Здійснити платіж Ви можете з особистого кабінету сайту iPay.by , Шляхом списання грошей з рахунку Вашого мобільного телефону.

Для входу в особистий кабінет використовуйте свій номер телефону і сеансовий пароль, для отримання якого достатньо відправити будь-яке SMS-повідомлення на номер 5533 (вартість SMS визначається тарифним планом абонента). Після успішного входу в особистий кабінет Ви можете здійснювати платежі, вибираючи послуги для оплати. Крім того, Ви можете дізнатися баланс Вашого рахунку мобільного телефону, переглянути історію платежів, при необхідності роздрукувати чек.

Комісія системи iPay складе для абонентів МТС 3%, Life 3,5%

** виключення становлять номери телефонів, підключення на корпоративний тариф, тарифний план «Вільний life :)» та абоненти, що використовують оплату послуг стільникового зв'язку за фактом. Для здійснення операцій в Системі iPay доступна не вся сума балансу особового рахунку: після списання підсумкової суми операції на вашому рахунку повинно залишитися не менше 0,10 білоруських рублів для абонентів МТС і не менше 0,50 білоруських рублів для абонентів life :)

Початок оформлення членського внеску тут, в кінці сторінки .

Питання можна ставити в групі Фейсбук або по e-mail: [email protected]

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online