Онлайн калькулятор розрахунку податків з зарплати в 2019 році

  1. Порядок роботи з калькулятором
  2. Калькулятор розрахунку суми податків з заробітної плати

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Одним з питань, яке постійно необхідно вирішувати - як розрахувати належні суми працівнику з урахуванням податкових відрахувань і розрахунок відрахувань до фондів (ПФР, ФФОМС, ФСС). Для вас надано калькулятор розрахунку податків з заробітної плати співробітника, який допоможе вам зробити обчислення. Для цього необхідно лише ввести вихідні дані.

Зміст статті

Порядок роботи з калькулятором

Для того щоб зробити розрахунок, вам необхідно ввести суму заробітної плати за місяць, а так само суму, отриманої наростаючим підсумком по співробітнику з початку року. Вона необхідна для калькуляції податків до фондів, а так само це є умовою для застосування відрахувань на співробітника.

На 2015 рік, максимальне значення сукупної зарплати для застосування відрахувань - 280 тис, карбованців. А так же встановлені зменшені процентні ставки для ПФР, при перевищенні 711 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і в ФСС - 670 тисяч рублів. У 2016 році дані показники зросли і складуть: для ПФР 796 ти. руб., а для ФСС - 718 тис. руб, сума максимальної зарплати для застосування відрахувань в 2016 році становить 350 тис. рублів.

Далі необхідно ввести інформацію про стандартні відрахування. Якщо якийсь із них не залежить від граничної зарплати в 350 тис. Руб., То його поставте в "відрахування без обмежень".

Для того, щоб розрахувати загальні суми податків, що сплачуються роботодавцем і співробітником у вас є два варіанти:

  1. Ви можете ввести суму заробітної плати до обчислення з неї податків, все суми будуть розраховані автоматично, в тому числі ту суму зарплати, яка буде належати працівникові після сплати податків.
  2. Ви можете ввести суму заробітної плати, яку працівник отримує "на руки", після чого калькулятор розрахує всі податки в зворотному порядку і покаже суму зарплати, яку необхідно нарахувати виходячи з суми отриманої "на руки". При цьому не забудьте врахувати відрахування, якщо вони йому надані. Розрахунок буде скоректований на ці суми також автоматично.

Калькулятор розрахунку суми податків з заробітної плати

Для розрахунку заповніть всі необхідні поля:

Вихідні дані

Ми будемо вдячні, якщо ви почастуєте нас чашкою ароматної кави за наші труди, зробити це можна за допомогою цієї форми:

Корисна інформація по розрахунку заробітної плати

Компенсація за невикористану відпустку Компенсація за невикористану відпустку .
Відповідальність роботодавця в разі затримки зарплати .

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online