[Mac App Store] MoneyBag - простий і зручний облік фінансів

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Додаток: MoneyBag | 99 руб. (Знижка 70%) | Для OS X

При всіх незаперечних переваги, техніка Apple володіє одним недоліком, який поки не вирішили в Купертіно: вона не вміє сама заробляти гроші, і це завдання вам доведеться реалізовувати самостійно. Але ось в справі обліку і акуратного витрачання - ваш Мак може надати посильну допомогу, досить скористатися однією з програм обліку фінансів. Мені ось недавно сподобалася програма MoneyBag, про яку я і розповім.


Перше, що помічаєш при запуску програми - це яскравий і барвистий інтерфейс
Перше, що помічаєш при запуску програми - це яскравий і барвистий інтерфейс. іконки великі, кольору використані доречно, все присмачене дрібкою акуратною анімації. Відразу при першому запуску демонструється навчання, в якому на декількох екранах показується призначення різних панелей і кнопок програми. Також при першому запуску в базу будуть додані «підроблені» дані, щоб ви могли подивитися програму в роботі.

Основа всього фінансового управління в програмі - так звані «грошові мішки» (які і дали назву всій програмі). Вони відповідають основним категоріям доходів і витрат. Ви створюєте їх згідно своїм фінансовим потокам і закладаєте в них прогнозований місячний бюджет. Потім ви вибираєте категорію цього «мішка»: доходи, витрати, накопичення і так далі. Фактично, так здійснюється планування бюджету.
Основа всього фінансового управління в програмі - так звані «грошові мішки» (які і дали назву всій програмі)
Після створення потрібних мішечків, можна починати роботу. Весь облік здійснюється дуже просто: пишемо в рядку для введення транзакцій щось типу «New jeans = 100», натискаємо Enter, і програма запам'ятовує цю транзакцію. Залежно від вибору мішечка - вона буде записана в плюс або мінус. До транзакцій можна додавати замітки, теги, географічну мітку і навіть картинки (наприклад, чеки або квитанції). Можна ставити нагадування на майбутнє, якщо це планована, але ще не здійснена операція. Є підтримка періодичних транзакцій.

За цим транзакціях програма веде непогану аналітику і за допомогою різних діаграм дозволяє з легкістю відповісти на одвічне запитання: «де гроші, Зін?».

Програма вийшла дуже простий і інтуїтивно в роботі, вона не вимагає тривалої підготовки і особливих навичок для роботи. Єдиний же її мінус - тотальне нерозуміння «великого і могутнього», навіть ввести назву транзакції російською не вийде. Будемо сподіватися, що розробники виправлять це в майбутньому.
Програма вийшла дуже простий і інтуїтивно в роботі, вона не вимагає тривалої підготовки і особливих навичок для роботи
Цими вихідними, з урахуванням 70% знижки, програма коштує всього 99 рублів, а з урахуванням ціни є непоганою покупкою.

Назва: MoneyBag
Розробник: George Sargunaraj C
Ціна: 99 руб. (Знижка 70%)
Завантажити: Для OS X

(Знижка 70%)   Завантажити:   Для OS X

За цим транзакціях програма веде непогану аналітику і за допомогою різних діаграм дозволяє з легкістю відповісти на одвічне запитання: «де гроші, Зін?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online