Яндекс - гроші - гаманець [реєстрація, прив'язка до карти, переведення в готівку]

  1. Яндекс Гроші - реєстрація і створення електронного гаманця
  2. Прив'язати банківську карту до гаманця Яндекс.Гроші
  3. Як перевести в готівку Яндекс Гроші

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Добрий день, шановні читачі блогу Rabota-Vo

Добрий день, шановні читачі блогу Rabota-Vo.ru! Багато з вас вже на практиці відчули, що робота в інтернеті - це не міф, а реальність. Хтось заробляє створенням контенту (текстів, фото, аудіо, відеоматеріалів) для сторонніх інтернет-ресурсів, а хтось знайшов себе в ролі вебмастера і створив мережу власних сайтів для заробітку. Ті, хто читав про те, як заробити на своєму сайті , Повинні пам'ятати, що найпоширеніший і ефективний спосіб заробітку на якісному сайті - це контекстна реклама.

Одним з лідерів контекстної реклами є Яндекс.Директ - спеціальний сервіс найбільшого в російськомовному сегменті інтернету пошукача Yandex. Сайти, на яких розміщуються оголошення Яндекс.Директ, складають Рекламної мережі Яндекса.

Якщо ваш інтернет-ресурс задовольняє вимогам, що пред'являються до сайтів-учасників Рекламної мережі Яндекса, то стабільний дохід від контекстної реклами вам гарантований. Але тут є один нюанс. Багато веб-майстри, які заробляють на біржах посилань, звикли до того, що всі розрахунки з ними здійснюються через Webmoney. Але у випадку з Яндекс.Директ цей фокус не пройде. Справа в тому, що Яндекс здійснює всі розрахунки з веб-майстрами, використовуючи або банківські перекази, або свої власні електронні гроші - Яндекс Гроші. Але якщо з відкриттям банківського рахунку доведеться повозитися (як мінімум потрібно особиста присутність в банку), то створити гаманець Яндекс Грошей можна прямо вдома, не встаючи з дивана. До слова, гаманець Yandex Грошей може знадобитися не тільки веб-майстрам. Його можуть використовувати для отримання оплати за виконану роботу та інші фрілансери. А народну мудрість про те, що не варто тримати всі яйця ( віртуальні електронні гроші ) В одному кошику (платіжній системі), зайвий раз підтвердила нездорова ситуація з заморожуванням рахунків Webmoney в Україні.

Яндекс Гроші - реєстрація і створення електронного гаманця

Для того щоб створити гаманець Яндекс Грошей , Досить мати електронну поштову скриньку на Яндексі. Як варіант, можна створити для нього окремий логін або пройти авторизацію через соціальні мережі. Не варто побоюватися, що зловмисники отримають доступ до ваших електронних грошей в разі злому пошти або аккаунта соціальної мережі. Електронний гаманець Яндекс Гроші буде захищений окремим платіжним паролем, відмінним від пароля до електронної пошти або аккаунту соцмережі. При реєстрації система зажадає ввести номер мобільного телефону (не забудьте включити його!), Для отримання СМС з кодом підтвердження. Рекомендується виконати прив'язку номера мобільного телефону до гаманця Яндекс Грошей для полегшення процесу відновлення доступу до аккаунту в разі виникнення такої необхідності. Можна, звичайно, цього не робити, а ввести в відповідному полі платежів цифровий код відновлення. Але складний код можна забути, простий - легко підібрати, а мобільний телефон - завжди і тільки з вами. Після того, як ви введете код підтвердження, отриманий в СМС, і натиснете на кнопку «Відкрити рахунок», системі буде потрібно якийсь час (зазвичай не більше п'яти хвилин) для обробки даних. Про те, що реєстрація пройшла успішно, система повідомить вас, змінивши статус на «готове». З цього моменту для вас відкриваються можливості поповнювати рахунок через термінали самообслуговування, приймати Яндекс Гроші від інших користувачів і витрачати їх на покупки в інтернеті.

Прив'язати банківську карту до гаманця Яндекс.Гроші

Ви можете також використовувати Яндекс гаманець для того, щоб розплачуватися в інтернеті банківською картою Visa або Mastercard, не розкриваючи при цьому продавцям товарів і послуг свої банківські платіжні дані. Для цього необхідно виконати прив'язку карти до Яндекс гаманця на відповідній сторінки сервісу Яндекс Грошей. Карта повинна бути випущена в Росії, Україні, Білорусії, Азербайджані, Казахстані, Естонії або Ізраїлі. Список країн може змінюватися, актуальна інформація про це завжди доступна на сайті Яндекс Грошей. Валюта картки не має значення, конвертація в рублі буде проведена автоматично. В процесі прив'язки система зніме з карти невелику суму (не більше 10 рублів в еквіваленті) і поверне її на картковий рахунок після того, як ви введете отриманий в СМС код авторизації. Якщо списання коштів відбулося, а СМС з кодом авторизації не спадає, то не варто лякатися. Ви можете дізнатися його, зателефонувавши на гарячу лінію в службу технічної підтримки вашого банку. У разі, якщо у вас немає банківської карти, ви можете замовити її безкоштовно безпосередньо в сервісі Яндекс Гроші.

Як перевести в готівку Яндекс Гроші

Звичайно ж, не завжди є можливість обходитися лише електронними грошима. Але Яндекс Гроші при необхідності можна і перевести в готівку. Зняти гроші з електронного гаманця можна, перерахувавши їх на банківську карту або банкомат ПриватБанку. Але для цього необхідно пройти додаткову процедуру ідентифікації, заповнивши та роздрукувавши анкету-заяву з сайту Яндекс Грошей і направивши її з копією паспорта в один з офісів Яндекса. Процедура ідентифікації потребує більше часу - до двох тижнів з моменту отримання документів. Також можна перевести в готівку Яндекс Гроші, виконавши переклад через систему CONTACT або на свій особистий рахунок, відкритий в одному з банків-партнерів.

На цьому хочу побажати всім успіхів в освоєнні електронних грошей і вдалою їх витраті! До нових зустрічей на сторінках блогу Rabota-Vo.ru!

Вас це може зацікавити:

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online