Як прив'язати кредитну карту до рахунку webmoney?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Заробіток, здійснення платежів і покупок в Інтернеті отримують з кожним днем ​​все більшого поширення. Сервіс грошових розрахунків webmoney можна назвати логічним продовженням особистої кредитної картки ...

За допомогою віртуальних грошей можна розплачуватися в Інтернеті за будь-які товари і послуги. А головне користувач не відчуває фізичної витрати грошей, але разом з тим отримує всі необхідні йому блага.

Завдяки Вебмані можна розплачуватися за абсолютно реальні товари в Інтернеті, які продавці потім надсилають поштою або за допомогою кур'єрської служби.

Щоб вивести електронні гроші на банківську картку, потрібно скористатися допомогою офіційних обмінників, які пройшли перевірку в системі Webmoney.

Найважливішим пунктом є власне вибір банківської карти для Вебмані. Багато банків пропонують два найпоширеніші види карт для виведення Вебмані: «миттєва» і «універсальна».

Перший вид дуже просто отримати, прийшовши до найближчого відділення банку, заповнивши необхідні документи з пред'явленням паспорта. Але клієнтові доведеться заплатити певну суму за обслуговування і «швидкість». Цей варіант дуже добре підійде в тому випадку, якщо потрібно в терміновому порядку перевести в готівку Вебмані.

«Універсальна» карта не вимагає оплати. По даній карті також відсутній відсоток за обслуговування, тому зняття готівки в банкоматі буде коштувати всього один відсоток.

Єдиний недолік «універсальної» кредитної картки в тому, що користувачеві доведеться почекати кілька днів до її випуску, так як вона іменна на відміну від «миттєвої». Замовити «універсальну» карту можна і через Інтернет на офіційному сайті банку.

Замовити «універсальну» карту можна і через Інтернет на офіційному сайті банку

Як прив'язати кредитну карту?

Тариф за зняття готівки за такими картками однаковий і становить один відсоток від суми, що знімається, а щомісячна плата за обслуговування рахунку відсутня.

Після того, як будь-яка з цих карт виявиться на руках у користувача, наступним кроком буде прив'язка карти до гаманця Вебмані.

Робиться це в системі Webmoney, де необхідно пройти процедуру авторизації. Після цього користувач потрапляє на сторінку закріплення карти за гаманцем.

Для закріплення необхідно заповнити спеціальну форму, в якій вказуються персональні дані користувача і реквізити кредитної карти, які вказані на конверті (номер карти, номер рахунку і т.д.).

Дані необхідно вводити дуже уважно, інакше заявка на закріплення карти буде відхилена. Після того, як дані були введені, потрібно натиснути кнопку «Далі».

Як правило, закріплення карти відбувається протягом 1-2 днів. Карта буде активована після того, як користувач відправить на неї першу суму грошей ...

-----

Сподобалася стаття? Будь ласка, поділіться з друзями. Дякуємо :)




Як прив'язати кредитну карту?
Сподобалася стаття?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online