Зі скількох років можна брати кредит в банку і де це краще зробити

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Питання: зі скількох років можна брати кредит в банку

Питання: зі скількох років можна брати кредит в банку?

Відповідь: в більшості випадків банки видають кредити особам, віком 23-25 ​​років (поворотна планка при цьому постійно змінюється), рідше банки видають кредити з 18 років (і то, найчастіше це буде кредитна карта), і дуже рідко деякі банки видають кредити на оплату навчання школярам з 14 років, але тільки при наявності повнолітніх поручителів з постійним достатнім доходом.

А тепер докладніше.

Чим керуються банки, коли визначають віковий ліміт, зі скількох років можна взяти кредит?

Банки керуються тільки своєю боязню, що вони видадуть кредит необов'язкового і не платоспроможному позичальнику. Дурневі зрозуміло, що 10 річна дитина не особливо розуміє цінність грошей.

По-друге, жоден кредитор не буде зв'язуватися з позичальником, якого не можна притягнути до кримінальної відповідальності за російським законодавством.

По-третє, якщо позичальник ніколи офіційно не працював, з чого він буде виплачувати борг? А якщо він працює тільки пару місяців, де гарантія, що його сьогодні завтра не звільнять?

Що ще визначає, зі скількох років можна взяти кредит в банку:

  • трудовий стаж
  • ступінь статевої зрілості
  • здатність повністю і цілком відповісти перед законом
  • наявність білого доходу
  • відслужив позичальник в збройних силах чи ні (до 27 років будь-яка молода людина в Росії є військовозобов'язаним, і його в будь-який момент часу можуть забрати в армію)

З усього з цього можна зробити висновок, що найчастіший ранній поріг, зі скількох років можна брати кредит, становить 18-21 рік (а ми знаємо, де видають кредити з 20 років ).

Ну і правда, більшість банків в своїх рекламних матеріалах вказують мінімальний вік позичальника 21 рік, але чи дійсно вони видають кредити людям з таким віком?

Практика показує, що в основній своїй масі банки видають кредити позичальникам у віці 23-25 ​​років, а то і пізніше (якщо, припустимо, у вас немає військового квитка). Якраз в цьому віці людина вже має певний трудовий стаж, якийсь білий дохід і його можна притягнути до кримінальної відповідальності.

Але все ж деякі банки готові давати кредити ще більш молодим позичальникам, наприклад, 18-ти річним (читайте статтю, де взяти кредит з 18-ти років ), А іноді навіть 14-ти річним, як наприклад Сбербанк . Що у них в голові, запитаєте ви?

Що у них в голові, запитаєте ви

Мотивація дуже проста!

У всіх класичних вікових аудиторіях дуже сильна конкуренція серед кредиторів, хороших позичальників взагалі практично не залишилося, є тільки одна вільна ніша - школярі / студенти і пенсіонери (до речі, якщо вашої бабусі чи дідуся потрібен кредит, читайте статтю, де і як взяти кредит пенсіонеру ).

Виходить або банкам не розширювати свою діяльність зовсім, або навчитися працювати з цією «екзотикою». А для цього банки розробляють понад хитрі кредитні продукти, щоб максимально убезпечити себе від невиплат. Наприклад, 14-ти річним школярам банки видають кредити тільки на освіту і тільки під поручительство третіх, дорослих і працюючих осіб, адже їх відповідальність за таке поручительство Не слабо.

Або, наприклад, думаєте чому, саме молодим позичальникам здебільшого пропонують тільки кредитні картки?

Кредитні карти - високомаржінальний кредитний продукт, їх дорожнеча для позичальника відбиває всі ризики по неплатникам.

Сподіваємося, ми дуже повно відповіли вам на питання - зі скількох років можна брати кредит в банку.

Нижче ми наведемо зведену таблицю банків-рекордсменів за «молодим» кредитах.

Найменування Вік Сума Термін Ставка (річних) Сбербанк від 18 років до 15 000 р до 5 років від 14,9% Тінькофф Банк від 18 років до 300 000 р кредитна карта від 24,5% Пошта Банк від 18 років до 300 000 р кредитна карта від 27,9% Ак Барс від 18 років до 300 000 р кредитна карта від 21% Авангард від 19 років до 300 000 р кредитна карта від 21% МКБ від 18 років договірна до 60 місяців від 25% Банк Відкриття від 18 років договірна договірної від 14% Хоум Кредит Банк від 18 років до 800 000 р до 60 місяців від 20%

Сподобалося - розкажи друзям!

Оціни статтю!

Оцініть статтю


Питання: зі скількох років можна брати кредит в банку?
Чим керуються банки, коли визначають віковий ліміт, зі скількох років можна взяти кредит?
По-третє, якщо позичальник ніколи офіційно не працював, з чого він буде виплачувати борг?
А якщо він працює тільки пару місяців, де гарантія, що його сьогодні завтра не звільнять?
Ну і правда, більшість банків в своїх рекламних матеріалах вказують мінімальний вік позичальника 21 рік, але чи дійсно вони видають кредити людям з таким віком?
Що у них в голові, запитаєте ви?
Або, наприклад, думаєте чому, саме молодим позичальникам здебільшого пропонують тільки кредитні картки?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online