В якому банку вигідний кредит в 2018 році

  1. Пропозиції банків щодо позики готівкою
  2. Основні вимоги до клієнтів
  3. Особливості нарахування відсотків
  4. Пакет документів
  5. Взяти споживчий кредит із забезпеченням
  6. Вигідні кредити в 2018 році
  7. висновок

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Зміст статті

Якщо виникла необхідність оформити позику в фінансовій установі, необхідно вивчити чимало умов і пропозицій, щоб виявити, в якому банку вигідніше взяти кредит в 2017-2018 році. Розглянемо основні критерії вибору і актуальні пропозиції банків, а також з'ясуємо специфічні умови, за рахунок яких можна оптимізувати умови кредитної програми.

Пропозиції банків щодо позики готівкою

Визначивши перелік установ, до яких громадянин підходить за вимогами, як позичальник, можна вивчати, в якому банку взяти вигідний кредит на більш цікавих умовах. Спочатку потрібно порівняти пропозиції за сумами та строками, щоб оцінити свої можливості щодо щомісячного платежу. Сьогодні діють такі пропозиції за споживчими позиками без забезпечення:

  • Сбербанк: до 1,5 млн. Рублів до 5 років;
  • ВТБ 24: до 3 млн. Рублів до 5 років;
  • Альфа-банк: до 1 млн. Рублів до 3 років;
  • Райффайзенбанк: до 1,5 млн. Рублів до 5 років;
  • Уралсиб банк: до 1 млн. Рублів до 5 років (або до 7 років - в індивідуальному порядку);
  • Стібанк: до 2 млн. Рублів до 5 років;
  • Совкомбанк: до 400 тис. Рублів до 3 років;
  • Россельхозбанк: до 1 млн. Рублів до 5 років;

Розглядаючи в 2018 році звичайний споживчий кредит, в якому банку вигідніше провести оформлення залежить від потреб клієнта. Наприклад, якщо потрібна величина близько 1 мільйона, але за три роки таку суму клієнт повернути не зможе через обмеження в доході, йому потрібна програма, розрахована на 5 років. А тому зі списку потрібно викреслити Альфа-банк і Совкомбанк.

За таким же принципом варто оцінити і мінімальні межі кредиту. Зазвичай, запит починається від 20-40 тис. Рублів, але є і програми, нижня межа яких розташована на позначці в 100 тис. Рублів. Мінімальний термін взаємодії з повернення боргу лімітований в середньому від 3-х місяців. Але деякі установи не готові укладати договір менш, ніж на рік (Альфа-банк, Райффайзенбанк).

В якому банку можна взяти найвигідніший кредит готівкою в 2018 році

Основні вимоги до клієнтів

Оцінюючи який кредит найвигідніший в 2018 році і в якому банку, потрібно попередньо оцінити свої характеристики на предмет відповідності вимогам до позичальників. Вони відрізняються у всіх установ, але мінімальний набір можна висловити так:

  • Громадянство РФ. Позичальники, які не беруть участь громадянами, також можуть отримати позику в деяких установах, але перелік їх вельми обмежений.
  • Постійна реєстрація. У більшості випадків, можна розраховувати на позику і при наявності тимчасового документа, але тільки на термін, що не перевищує період його дії. Для громадян інших держав обов'язковим буде наявність посвідки на проживання чи дозволу на проживання та ведення діяльності. З організацій, які працюють тільки з громадянами з постійною пропискою можна назвати: ВТБ 24, Альфа-банк, Райффайзенбанк, Уралсиб, Сітібанк, Россельхозбанк і ін.
  • Вікове обмеження: 21-65 років. Але існують пропозиції і для більш молодих заявників - від 18 років. Іноді, як наприклад, в Ощадбанку з такими будуть співпрацювати лише при наявності поручителя. А в Райффайзенбанку не приймуть заяву у клієнта молодше 25 років. В якому банку вигідно взяти споживчий кредит більш літнім громадянам в 2018 році, залежить від обраного терміну кредитування. Є програми з обмеженням до 70-75 років (Сбербанк, Русский Стандарт, Хоум Кредит) і навіть до 85 років (Совкомбанк).
  • Наявність постійної зайнятості. Визначення стабільності у кожної установи своє. Деяким досить і 3-х місячного стажу (ВТБ-24, Сітібанк, Уралсиб), але частіше зустрічається критерій - від 6 місяців. До загального трудового стажу також є вимога: 1 рік за минулі 5 років. Зміст статті   Якщо виникла необхідність оформити позику в фінансовій установі, необхідно вивчити чимало умов і пропозицій, щоб виявити, в якому банку вигідніше взяти кредит в 2017-2018 році Якщо потенційний позичальник відповідає основним вимогам банку і має стабільний дохід, то у нього більше шансів взяти кредит на вигідних умовах і невисокий відсоток

При вивченні вимог в 2018 році за вигідними кредитами, на якому банку зупинитися залежить і від величини доходів. Деякі з них готові співпрацювати лише з клієнтами, які отримують певний рівень доходів. Наприклад, від 10 тис. Рублів в Альфа банку або від 15 тис. Рублів в Райффайзенбанку (25 тис. Рублів - для москвичів і петербуржців), від 30 тис. Рублів в Сітібанку.

Особливості нарахування відсотків

Розмір пропонованої ставки - основний пункт, який потрібно оцінити, вибираючи, в якому банку вигідно взяти кредит готівкою. Заявлені установами параметри в 2018 році виступають усередненими. Кінцевий показник виявляється лише при розрахунку індивідуальних характеристик клієнта. Сьогодні пропозиції по банківським програмам виглядають таким чином:

  • Сбербанк: від 17,9%
  • ВТБ 24: від 17-19%;
  • Альфа-банк: від 23,99%;
  • Совкомбанк: від 26,9%;
  • Россельхозбанк: від 22,9%;
  • Сіті банк: від 25%;
  • Уралсиб: від 22,5%;
  • Райффайзенбанк: від 17,9%.

Оцінивши заявлені банками критерії досить просто зрозуміти, в якому банку вигідний відсоток по кредиту. Але багато хто з них передбачають додаткові умови, через які показник змінюється в бік зменшення або збільшення.

Але багато хто з них передбачають додаткові умови, через які показник змінюється в бік зменшення або збільшення

Страхування позики призводить до зниження річної процентної ставки і збільшує шанси на схвалення

Найчастіше додаткове вимога пов'язана з придбанням поліса страхування життя. При його наявності ставку знижують на 0,5-1%. Бувають і зворотні ситуації, наприклад, в Россельхозбанк в 2018 році передбачено підвищення на 4,5% для клієнтів без поліса. Тому необхідно провести більш детальний аналіз умов нарахування в обраному закладі.

Існують розробки по зниженню ставки за дотримання певних умов. Наприклад, в Уралсиб банку можна отримати знижку в 1%, якщо подавати заяву через сайт, а не особисто. У Ренесанс банку і деяких інших діють знижки при позитивній історії кредитування у заявника.

Пакет документів

Останнє, що потрібно з'ясувати, щоб точно дізнатися в якому банку в 2018 році найбільш вигідний кредит, це обов'язковий перелік документів для оформлення. Стандартний список виглядає так:

  • паспорт;
  • Трудова книжка;
  • ПДФО-2.

За умови використання поруки, потрібні аналогічні папери від поручителя. При заставної програмі, необхідні документи про право власності на житло та описують його характеристики.

Деякі установи передбачають оформлення без обов'язкового надання довідки. У цьому випадку буде потрібно додаткове підтвердження особи, наприклад, права, пенсійне або СНІЛС. Такі умови можливі в Совкомбанк.

У ряді випадків дозволено замінити довідку документом, який допоможе пояснити рівень платоспроможності клієнта. Документи на наявне у власності авто, закордонний паспорт з відміткою про вчинення поїздки в недавньому минулому, медичний поліс добровільного страхування і т.п.

Вибравши, який найбільш вигідний кредит готівкою і в якому банку його краще взяти, варто оцінити і ще один критерій: порядок отримання грошей і особливості повернення боргу. Іноді для отримання кредиту, необхідно відкривати рахунок. Тут варто уточнити, чи буде його обслуговування платним. Також можна замовити позику на наявний рахунок у даній установі. Але іноді бувають ситуації, коли банк здійснює переклад дозволеного розміру тільки на рахунок іншої фінансової установи, де у клієнта є рахунок. Якщо позика потрібна готівкою, то варто з'ясувати тариф на дану процедуру. Переважно вона безкоштовна, якщо виконується в підрозділі банку, але може бути лімітована за величиною.

Зарплатний клієнт також може розраховувати на найвигіднішу пропозицію за споживчим кредитом готівкою в своєму банку

Взяти споживчий кредит із забезпеченням

При необхідності запросити вельми значну величину, яка не входить в зазначені діапазони, в якому банку вигідний споживчий кредит, залежить від можливості надати заставу або забезпечення.

Наприклад, в Ощадбанку заручившись допомогою поручителя, можна запросити вже і вдвічі більшу величину - до 3 млн. Рублів. При цьому дохід обраного поручителя братиме участь в розрахунках і допоможе отримати позитивну відповідь, якщо заробітна плата позичальника не така вже й велика.

Заставні програми в кожній установі індивідуальні і пропонують різні умови. Тут визначити, в якому банку вигідно брати кредит не вийде. Все залежить від наявності у заявника відповідного під вимоги застави:

  • Сбербанк: приватний будинок, ділянка, квартира, гараж, таун-хаус і т.п. нерухомість.
  • Россельхозбанк: будь-яке ліквідне майно заявника, співпозичальника або поручителя, в т.ч. юр.лица.
  • Совкомбанк: автомобіль не старше 19 років, що не знаходиться в заставі і не бере участі в програмі автокредитування.
  • Східний Експрес банк: квартира, заміський будинок, комерційна нерухомість.
  • Локобанк: автомобіль не старше 16 років.
  • Уральський банк реконструкції та розвитку: автомобіль не старше 6 років (для іноземних моделей - 8 років), відсутня з метою отримання прибутку.

Кредит готівкою під заставу або з поручительством схвалюють набагато легше. З такими умовами потенційний позичальник може розраховувати на найнижчий відсоток за користування.

Заставні програми відрізняються дуже значними сумами: до 10 млн. Рублів в Ощадбанку, до 15 млн. Рублів в Росевробанке, до 9 млн. Рублів в Райффайзенбанку.

Запросити можна тільки суму в межах вартості запропонованого об'єкта за мінусом 20-40%, які враховують амортизацію, зміна ціни при настільки тривалому взаємодії і можливість швидкої реалізації. Терміни повернення боргу обмежені вже 10-20 роками.

Щоб виявити найвигідніший кредит і в якому банку його краще запитати, варто порівняти найголовніший параметр, що впливає на величину переплат - процентну ставку. До слова, за програмами з порукою або заставою, вона зазвичай на кілька пунктів нижче за рахунок наявності підтвердження платоспроможності клієнта в повному обсязі в порівнянні з сумою позики.

Вигідні кредити в 2018 році

Окремо варто відзначити, що клієнтам, які отримують заробітну плату на банківську картку можна взяти найбільш вигідний кредит в тому банку, якому в 2018 році вони отримують нарахування від роботодавця. Звернувшись до свого закладу, можна дізнатися про наявність спеціальних умов для зарплатних клієнтів за кредитами. Зазвичай, вони виражаються в прискореною процедурою розгляду заявки, меншого пакету документів і більш цікавою ставкою:

  • Сбербанк: від 15,9%;
  • Альфа-банк: від 16,99%;
  • Россельхозбанк: від 15,5%;
  • Уралсиб: від 17%;

Деякі банки пропонують вигідні споживчі кредити пенсіонерам, якщо ті переводять свою пенсію

Деякі установи розробляють окремі програми з лояльними умовами для співробітників компаній-партнерів.

Пропонуються аналогічні вигідні кредити пенсіонерам, в яких банках вони отримують виплати. Наприклад, в Ощадбанку діє знижка в 2%, отримання відповіді на запит в день подачі заяви і оформлення лише за паспортом та пенсійним.

Багато установ розробляють спеціальні програми для літніх громадян. Наприклад, в Совкомбанк це Пенсійний плюс за ставкою від 19,9%. Для такої категорії передбачається переважно не тільки знижена ставка, але і менші обмеження за запитом суми. Для більшості програм, літнім громадянам немає необхідності пояснювати величину свого доходу і пройти всю процедуру можна лише за паспортом.

висновок

Бажано вибираючи, в якому банку взяти вигідний кредит у 2018 році, вибрати такого, яким можна вносити платежі декількома способами: через термінали, перекладами з карток, через посередників (Зв'язковий, Золота корона), перерахуваннями через відділення пошти чи інші банківські структури. Чим більше варіантів, тим менше ймовірності зіткнуться з проблемою при оплаті.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online