На що люди беруть кредит і коли можуть відмовити?

  1. Мета кредитування.
  2. Основні умови видачі окремих видів кредиту.
  3. Схвалюваності кредитів.
  4. На що не дадуть кредит?
  5. Корисне по темі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Жити за власними доходами можуть не багато людей. Сучасний світ пропонує досить багато спокус, створюючи часто штучну потребу в речах. Здавалося б, є хороший теплий будинок, але виробники пропонують зробити сучасний ремонт, є мобільний телефон, але вийшла новинка з великим набором, іноді непотрібних, функцій.

Суспільство вимагає постійного оновлення і відповідності, тому люди починають скуповувати речі, модний одяг, техніку та ін. Багато хто робить це на власні гроші, але рівень доходів часто не дозволяє великих витрат. В цьому випадку люди починають думати про кредитування - де і який кредит брати?

Під девізом «купи зараз - плати потім» банки видають величезні суми на різні потреби клієнтів. З кожним роком ці потреби зростають, як і їх вартість. Взяти кредит зараз можна майже на все: від квартири до нових туфель. При стабільному доході платити за зобов'язаннями не складає труднощів, але як тільки затримали зарплату або пішов на лікарняний - борг починає зростати сніжним комом. Вибратися з боргової ями складно і довго, а для кого-то це стає і зовсім не під силу.

Мета кредитування.

Кредит може видаватися на різні цілі. Залежно від цього банки пропонують кредити:

  • Цільові - видаються на придбання певної речі або послуги. Так само як іпотека, автокредит, кредит на навчання. Після придбання товару позичальник зобов'язаний відзвітувати про витраченої сумі.
  • Нецільові кредити. Це звичайні споживчі кредити, мета використання яких для банку неважлива. В даному випадку позичальникові видаються гроші з певними умовами повернення, а то, як він витратить їх, це вже його справа.

Розглянемо найчастіші цілі, для яких люди беруть кредити: Розглянемо найчастіші цілі, для яких люди беруть кредити:

  • Нерухомість. Кредит на нерухомість називається іпотекою. Це один з найскладніших видів кредиту, оскільки тут задіяні великі суми, тривалі терміни і заставу. Мати власне житло - мрія кожної людини, але доходи більшої частини населення малі, і накопичити на житло практично нереально. До того ж величезна інфляція знецінює накопичення. Іпотека дозволяє жити у власній квартирі / будинку і платити протягом певного терміну. Після виплати кредиту нерухомість переходить у власність.
  • Автомобіль. Машина - не розкіш, а засіб пересування, яке стало доступним багатьом людям. Як у випадку з іпотекою, у момент оформлення автокредиту клієнт може відстрочити виплату за нього, але вже їздити на своїй машині. Автокредити є середньостроковими позиками на строк від 5 років.
  • Навчання. Здобути вищу освіту безкоштовно зараз стало складно. Вузи обмежують кількість бюджетних місць, тому студентам доводиться платити за своє навчання. Для цього банки пропонують кредити на навчання. Вони видають періодичними траншами щороку. Протягом навчання позичальникові можна оплачувати тільки відсотки, а після закінчення вузу - платити повноцінними платежами. Підводний камінь тут полягає в тому, що йде велика переплата за відсотками, а ймовірність знайти високооплачувану роботу відразу після навчання мала.
  • Споживчі цілі. На відміну від попередніх видів, коли гроші перераховуються на рахунок організацій, ці кредити видаються готівкою клієнту, і він користується грошима на свій розсуд. Споживчі цілі можуть бути найрізноманітнішими: покупка речей, ремонт, оплата послуг та ін.
  • Кредит на техніку. Такі кредити видаються в торгових точках. Наприклад, покупець хоче купити ноутбук, але у нього немає з собою грошей. Кредитний фахівець оформляє йому кредит або розстрочку на обраний товар і протягом півгодини задоволений покупець йде додому з бажаною покупкою. Терміни таких кредитів невеликі - зазвичай до року, а ставки тут будуть високими (до 70% річних). При оформленні можна внести частину суми готівкою, а решту оформити в кредит. Більш докладно можна почитати тут .
  • Кредит на відпочинок. Турагентства часто пропонують оформити путівку в кредит, щоб надати клієнту більш комфортний відпочинок. Наприклад, клієнт має суму для відпочинку в Єгипті в тризірковому готелі, а йому запропонували відпочинок на Мальдівах в більш іменитому готелі з усіма включеними послугами. Оскільки грошей не вистачає, турфірма пропонує оформити путівку в розстрочку або кредит на кілька місяців.
  • Значущі події. Весілля, ювілей, похорон - ці всі події, які трапляються в житті кожної людини. Їх прийнято відзначати з особливим розмахом, щоб «не гірше, ніж у людей». Так, молодята беруть кредит на весілля, а потім погашають його за рахунок подарунків гостей

Де брати кредит - тут все просто: В основному на різні цілі кредит видає банк ренесанс Кредит . Можна звернутися туди

Заявка на кредит готівкою в РенКредіт

Ліцензія ЦБ РФ №3354

  • Сума позики до 700 тис., Ставка від 11.3%
  • Швидкий розгляд заявки по паспорту- приймуть рішення без походу в офіс
  • Без комісій за надання та дострокове погашення та інших прихованих комісій
  • Гроші можна перевести на карту Кукурудза

Основні умови видачі окремих видів кредиту.

Умови Іпотека Автокредит Споживчий На навчання На техніку На подія На відпочинок Сума Від 300 т.р. до 100 млн.р. Від 100 т.р. до 5 млн.р. Від 10 т.р.до 1 млн.р. Від 20 т.р. до 300 .т.р Від 3 т.р. до 100 т.р. Від 10 т.рт до 100 .т.р від 10 т.р. до 100 т.р. Термін До 30 років До 5-7 років До 5 років До 5 років До 1 року До 1 року До 6 міс. Відсоток Від 11% Від 12% Від 15% Від 15% Від 30% Від 15% Від 20%

Схвалюваності кредитів.

Кредит може бути схвалений в тому випадку, коли позичальник підтвердить свою платоспроможність і матимуть хорошу кредитну історію. Позичальникам з неофіційним і нестабільним доходом, з наявністю прострочень, боргів розраховувати на будь-який кредит не варто. Через великі дефолтів банки дуже строго підходять до профілю клієнтів. Найскладніше отримати кредит на іпотеку, оскільки він є самим довгостроковим, хоча тут є запорука, який банк може реалізувати при наявності боргу.

Автокредити видаються простіше, особливо, якщо клієнт робить хороший початковий внесок (30-50%).


Кредити на події, техніку, відпочинок оформляються найчастіше по одному документу і отримати їх можна в день звернення. Вимоги до позичальника тут більш лояльні. За рахунок високих відсотків банк може з легкістю перекрити дефолт неплатників.

На що не дадуть кредит?

Є цілі, на які не можна отримати кредит в банку. До них можуть належати: ігрові цілі (азартні ігри, ставки та ін.), На покупку зброї, на власні похорони (деякі позичальники примудряються і на це, собі на операцію, лікування від смертельного захворювання та ін.
У цьому випадку навіть при хорошій зарплаті позичальника буде отримано відмову. Але можна схитрувати і написати «Правильну» мета. Інший варіант - звернутися в МФО за позикою.
Читайте також: Де і який мікропозик взяти?

Корисне по темі

Копіювання матеріалів з сайту без згоди автора заборонено. Більш детально на http://mobile-testing.ru/rules

На що не дадуть кредит?
В цьому випадку люди починають думати про кредитування - де і який кредит брати?
На що не дадуть кредит?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online