Холодильник Samsung або Bosch

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Samsung і Bosch - одні з найбільш затребуваних брендів на ринку холодильної техніки! Про якість моделей обох виробників сьогодні сперечатися не доводиться, однак цінова політика, функціональне наповнення і дизайнерські особливості холодильників все ж варто розглянути окремо для більш виправданого вибору!

Інтернет магазин ABV надає можливість купити справжні холодильники від фірм Samsung і Bosch, вибираючи з величезного асортименту таких пристроїв. Ви також можете скористатися допомогою менеджерів магазину по одному з телефонів: (067) 634-4010, (050) 075-5597 або (063) 887-6220. Онлайн-супермаркет: www.abv.c оm.ua.

Особливості холодильників Samsung

Йдеться про вироби південно-корейського бренду, які відрізняються високими показниками продуктивності, якості та технологічності! Одна з лідируючих позицій на ринку пристроїв Samsung належить не тільки завдяки імені бренду, але і за рахунок унікального функціонального наповнення.

Конструктивні та технологічні відмінності Samsung:

  1. Дизайн. Всі холодильники бренду незалежно від вартості виготовлені в фірмовому стилі компанії! Ви зможете вибрати агрегат як в класичному сірому або білому кольорі, так і виконаний в пастельних відтінках.
  2. Управління. Samsung виготовляє холодильники з сенсорним, електронним, механічним і електромеханічним управлінням. У деяких моделях реалізована система «TouchControl» - найпрогресивніший управління, що реалізовується перевага в моделях преміум класу.
  3. Двигун. Більшість холодильників Samsung оснащуються двигунами інверторного типу, що дозволяє мінімізувати енергоспоживання навіть наймогутніших агрегатів, а також в кілька разів збільшити їх стійкість до зношування.

В асортименті Samsung Вам запропоновані холодильники наступних типів:

  • Класичний - двохдверні апарати з верхнім розташуванням морозильної відсіку.
  • «Combi» - пристрої, в яких морозильна камера розташована внизу. Основна відмінна риса таких моделей полягає в збільшеному обсязі відсіку для заморозки (не менше 60% від всього корисного об'єму).
  • «Side by Side» - це 2-х і 3-х дверні холодильники, які відносяться до найдорожчих, функціональним і містким апаратів від Samsung.

Особливості холодильників Bosch

Холодильні апарати Bosch - пристрої німецького виробництва, які відрізняє висока довговічність, економічність і функціональність!

Функції, які вигідно відрізняють агрегати марки Bosch від конкурентів:

  1. Автооттаіваніе. Система автоматично відключається з встановленим інтервалом. При цьому здійснюється відведення зайвої вологи, а також її випаровування назовні.
  2. 0% FCKW FKW - в ролі хладагента в Bosch використовують речовини, безпечні для озонового шару.
  3. Поверховий холод у камері заморозки. Для кожного боксу в морозилку відведено окремий хладогенератор для більш рівномірного і швидкого заморожування.

З усіма інноваційними рішеннями Bosch і Samsung Ви можете детально проконсультуватися з менеджерами онлайн-супермаркету ABV!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online