26-29 листопада - виставка «Хутровіт ЯРМАРОК»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

26-29 листопада виставка «Хутровіт ЯРМАРОК» в ВИСТАВКОВОМУ ЦЕНТРІ ТОРГОВО-ПРОМИСЛОВОЇ ПАЛАТИ УКРАЇНИ (Київ, вул. Велика Житомирська, 33, район Львівської площі)

Вас цікавлять вироби з хутра та шкіри? Завітайте на виставку-ярмарок, щоб оновити свій гардероб і придбати зимову хутряний одяг. На ярмарку великий вибір шуб, дублянок, хутряних пальт, головних уборів, шкіряних курток, рукавичок, сумок та інших аксесуарів.

Кожен відвідувач зможе підібрати гарну і потрібну річ для холодної пори року. На виставці представлені як ексклюзивні моделі з нових колекцій, так і дизайнерські вироби українських виробників, що дозволяє зробити індивідуальне замовлення.

Спеціалізована виставка-ярмарок збирає в одному місці хутряні компанії, виробників хутряних виробів, хутряні салони (магазини) Києва та інших міст України, щоб порадувати любителів і цінителів натурального хутра.

На ярмарку представлено вироби класичного та сучасного дизайну з норки, соболя, шиншили, лисиці, каракуля, єнота, мутона, кролика.

Для чоловіків на виставці в асортименті шкіряні куртки, головні убори, рукавички.

Великий вибір аксесуарів дозволяє за один «похід» на виставку-ярмарок повністю підготуватися до зимового сезону. Асортимент виробів задовольнить будь-який смак і будь-який гаманець.

Широко представлена ​​добротна і якісна сезонна взуття. Для тих, кому подобається купувати заздалегідь - розпродаж взуття з зимових і весняних колекцій, великий вибір взуття з нових осінніх колекцій.

Доповнити свій гардероб красивою сумкою і рукавичками зможе кожен бажаючий - так різноманітний їх вибір на виставці.

«Хутровіт ярмарок» в ТПП (вул. Велика Житомирська, 33, район Львівської площі)

працює з вівторка по п'ятницю (включно). З 26 листопада протягом 4-х днів є можливість для реалізації найсміливіших планів по оновленню зимового гардеробу.

Виставка працює з 11.00 до 19.00. Вхід вільний.

Детальна інформація за телефонами: (096) 506-83-34, (044) 362-13-70, (093) 904-10-11

www.profexpo.kiev.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online