Рекламні банери

  1. види:
Замовити

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Рентабельність підприємства залежить від того, наскільки ефективні засоби просування його товарів або послуг на споживчому ринку. Рекламні банери є оптимальним інструментом залучення клієнтів. Ви можете замовити їх виготовлення в РА «МОРЕМЕДІА». Ці конструкції зазвичай монтуються на стінах будинків, між стовпами або в приміщенні.

Виріб являє собою полотно з вінілу з текстовою інформацією і зображенням, які наносяться на нього за технологією широкоформатного друку. Традиційно такі конструкції мають великі розміри і прямокутну форму. Вінілове полотно відрізняється високим ступенем зносостійкості, міцності, витримує негативний вплив спеки, вітру, морозу, опадів.

  • Термін виготовлення 1-3 дні

  • Розробляємо індивідуальний дизайн

  • Працюємо по всьому Криму!

  • Швидкий розрахунок вартості виготовлення

перфорована плівка

Ціна: 745 руб. / Кв. м

Замовити

завдання:

  • Залучення уваги потенційних клієнтів.

  • Цільова реклама послуг / товарів.

  • Формування правильного іміджу компанії / організації.

  • Систематичне інформування аудиторії про бонуси, знижки, новинки та інших пропозиціях.

види:

Фасадні вивіски зазвичай служать яскравим доповненням до головної. Їх друк замовляють для оформлення стін великих автосалонів, магазинів, торгових центрів.

Якщо звернути увагу на будь-який ТЦ Сімферополя (або іншого великого міста республіки Крим) з масою торгових точок і бутиків під одним дахом, стає очевидним є той факт - шанс, що споживач захоче відвідати саме ваш магазин, невеликий. Причина тому - відсутність гарної візуальної підказки потенційним покупцям. Вони не знають про переваги вашої пропозиції: акціях, цінах і т. Д.

Саме тому банери для зовнішньої реклами - ефективний маркетинговий хід. Ваша прибуток буде зростати при мінімальних витратах, адже вартість друку таких виробів прийнятна.

Вуличні розтяжки часто замовляють на зміну самої вивісці. Таке рішення з точки зору позиціонування компанії не зовсім виграшне. Однак це дозволяє заощадити і отримати полотно в стислі терміни за рахунок швидкості виготовлення і нижчої ціни друку.

Інтер'єрні вивіски замовляють для монтажу всередині приміщень. Як правило, вони служать для оформлення салонів і торгових точок всередині ТЦ і інформують про нові товари і колекціях одягу, акції, знижки, розпродажі.

Замовивши виготовлення банера для зовнішньої реклами в нашій компанії, ви отримаєте ефективний інструмент просування, головними якостями якого є соковиті кольори і відмінну якість друку!

Замовивши виготовлення банера для зовнішньої реклами в нашій компанії, ви отримаєте ефективний інструмент просування, головними якостями якого є соковиті кольори і відмінну якість друку

Широкоформатний друк банерів виконують на спеціальній ламінованої або литий тканини. Завдяки високій міцності і стійкості до будь-яких погодних умов банери на литому полотні знаходять застосування в вуличній рекламі (розтяжки, фасадні банери та ін.). Якщо ж вам потрібно створити унікальний дизайн приміщення або вітрини, підготувати виставковий стенд або рекламне оголошення, ефективно провести рекламну акцію, то оптимальний і до того ж більш бюджетний вибір - ламіновані банери.

Щоб дізнатися, скільки коштує зробити рекламний банер з доставкою по Криму, і подати заявку на його друк, зателефонуйте нашим фахівцям за телефонами: +7 (978) 901-00-00 та +7 (978) 720-47-53.

Ціни на рекламні банери

Наші роботи

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online