«Глорія Джинс» відкриє магазин в Кривому Розі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

22 червня в Кривому Розі Дніпропетровської області в ТЦ «Терра» компанія «Глорія Джинс» відкриє новий фірмовий магазин. Торгова площа магазину складає 326 кв.м.

Концепція передбачає, що магазини стануть не просто місцем для демонстрації одягу, а й підкреслять всі достоїнства колекцій.

На сьогодні мережа «Глорія Джинс» представлена ​​понад 450 магазинами в містах Росії і України. Сукупна площа всіх торгових об'єктів компанії складає 155 тис. Кв. м. До 2013 року корпорація планує довести кількість магазинів до 600 у всіх регіонах Росії, України і на деяких міжнародних ринках.

ДОВІДКА

«Глорія Джинс» - вертикально-інтегрований ритейлер, найбільша російська компанія, що спеціалізується на торгівлі модним одягом, взуттям та аксесуарами для будь-якого віку під марками «GloriaJeans» і «GeeJay».

Виручка торгової мережі в 2011 році -15,5 млрд. Рублів. В цьому році Глорія Джинс знову збирається побити рекорди: так, в минулому році продажі компанії виросли на 73%, а в порівнянних магазинах - на 22,5%. Валовий прибуток збільшився на 61,2% в 2011 році і склала 8,9 мільярда рублів, а чистий прибуток компанії виріс на 77%, склавши 2,5 мільярда рублів. Згідно з планом, продажу в 2012 році повинні перевищити 28 мільярдів рублів.

До 2013 року «Глорія Джинс» планує запустити свій Інтернет-магазин, довести кількість магазинів до 600 і домогтися продажів в більш ніж $ 1 мільярд доларів. До 2015 року ми плануємо збільшити кількість магазинів до 1000 у всіх регіонах Росії, України і на деяких міжнародних ринках.

Центральний офіс компанії знаходиться в місті Ростові-на-Дону; з нього відбувається управління сім'ю регіональними представництвами і тридцятьма трьома фабриками в Росії і в Україні, які виробляють понад 65 000 000 одиниць продукції на рік. В Fashion-Корпорації Глорія Джинс працює близько 12,000 чоловік.

джерело - All Retail
Роздрукувати

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online