По той бік: 6 ідей навіщо ховати інстаграм-пости в архів

  1. Що таке архів в Інстаграм, де він, як прибрати пост в архів і як повернути назад
  2. 6 ідей застосування архіву в Інстаграм

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

А чи знаєте ви, що в Інстаграме є архів? Це секретний розділ, який видно тільки вам. Ви можете додавати туди фотографії та діставати їх назад в будь-який час. Здорово?

Коли архів тільки з'явився, ніхто толком не зрозумів, навіщо це сталося і що тепер з цим архівом робити. Але тепер ми звикли і придумали, що корисного дає нам ця функція.

Що таке архів в Інстаграм, де він, як прибрати пост в архів і як повернути назад

Розділ архіву позначений круглою стрілкою з годинником у верхньому правому куті екрану.

Саме сюди вам потрібно буде зайти, якщо ви захочете переглянути архівний пост або повернути його в стрічку. Все, що ви сховали до архіву, бачите тільки ви.

Щоб прибрати публікацію в архів, потрібно відкрити пост, зайти в меню «три крапки» (справа вгорі) і у вікні вибрати «Архивировать».

Щоб повернути публікацію з архіву, потрібно зайти в архів, зайти в потрібний пост, зайти в меню «три крапки» і у вікні вибрати «Показати в профілі».

Врахуйте, що пост повернеться на те саме місце, де був, а не нагору публікацій. Тобто якщо ви повернете пост, після якого опублікували вже 20 нових постів, значить щоб долістать до цієї публікації в ваш обліковий запис, доведеться прокрутити 20 постів.

6 ідей застосування архіву в Інстаграм

Коли архів тільки з'явився, багатьом його призначення було незрозуміло. Навіщо ховати пости, якщо їх можна видалити? Що має статися, щоб захотілося повернути пост, який ти заховав?

Зараз ідея архівувати публікації вже не здається такою дивний. І ось 6 ситуацій, в яких архів вам стане в нагоді.

Архівувати рекламні публікації

блогери заробляють на рекламі в своїх акаунтах. І часто рекламні публікації розміщуються в стрічці лише на 24 години. Це робиться для того, щоб не псувати очевидно рекламними постами свою стрічку. Однак, видаляючи пост, ви видаляєте і всю статистику. Звичайно, можна зробити скріншоти, але це зайва морока.

Архівувати пост, ви ховаєте його зі свого облікового запису, але при необхідності завжди можете подивитися його статистику і коментарі під ним. І можете показати рекламодавцю.

Так само можна ховати пости взаімопіара, анонси курсів, конкурсів і марафонів і все те, що вже втратило свою актуальність, але може вам стати в нагоді як шаблон, бази або статистики.

Ось, наприклад, зазвичай я б видалила пост-анонс марафону і мені було б складно знайти приклад для статті. Але тепер я такі анонси ховаю в архів і якщо мені потрібен скріншот для прикладу - це справа 5 секунд.

Підігрів інтересу

Коли соціальні мережі тільки з'явилися, було модним виражати свої бурхливі емоції через «віртуальне самогубство» - видалення сторінки (ключове слово тут ВІРТУАЛЬНЕ!). Здавалося, що ОСЬ ТЕПЕР все помітять, які дивно цікаві пости я писала. ОСЬ ТЕПЕР все зрозуміють, як нудна і зів'яне їх стрічка без мене. Коли емоції вщухали, сторінка в один клік поверталася назад. Разом з усім вмістом.

За допомогою архіву в Інстаграм можна провернути щось подібне - заховати всі публікації. Людина заходить на ваш аккаунт - а там порожньо. Що трапилося? Куди все поділося ?? Зламали? Забанили? Що відбувається взагалі ??? Ось тут-то він і усвідомив, якого скарби в вашій особі позбувся.

Такий фокус виконала Тейлор Свіфт напередодні виходу нового відео. Всі публікації були заховані, фанати наплодили чуток і пліток, а потім на підігріту публіку був анонсований новий кліп.

Всі публікації були заховані, фанати наплодили чуток і пліток, а потім на підігріту публіку був анонсований новий кліп

Те ж саме можна зробити перед запуском нової колекції, відкриттям нового магазину або просто якщо ви вирішили змінити вид діяльності і / чи перетворити особистий аккаунт в робочий.

Коли розлучилася з хлопцем, але це не точно

Ще один емоційно-соціальний момент - стосунки з протилежною статтю. Варто посваритися з чоловіком, як з профілю відразу пропадає «щаслива дружина кращого чоловіка» і всі спільні фотки зі сторінки видаляються. Передплатники тут же починають питати, що ж сталося і приписувати вам розлучення і поділ майна.

Якщо фотографії не видаляти, а всього лише заховати в архів, то коли (якщо) буря вщухне, їх можна буде легко повернути назад і зробити вигляд, що так і було.

невдалий контент

Пам'ятайте, як в «Службовому романі»? «Невдалі ноги, Людмила Прокопівна, треба ховати!».

Те ж саме можна сказати про невдалі пости в Інстаграм. Вибираючи партнера для взаімопіара або рекламний майданчик, люди переглядають профіль. І ось ці «незашедшіе» публікації з жалюгідним кількістю лайків і відсутністю комментов можуть зіграти проти вас.

Залишаючи їх в архіві, ви можете повертатися до них, аналізувати, згадувати, які теми не спричинили відгук у вашій аудиторії і більше так не косячіть.

результати конкурсу

Конкурси часто використовують для розкрутки аккаунта. І в російській Інстаграме прийнято розписуватися кров'ю під результатами подібних активностей. організатори використовують сторонні сервіси пошуку переможців , Викладають пости з результатами, знімають підведення підсумків в сторіз - в загальному роблять все, щоб їх не запідозрили в підтасовуванні.

Пости з результатами розіграшів зазвичай не дуже красиві, не надто змістовні, і не дуже цікаві. Залишати їх в акаунті немає ніякого сенсу. По суті вони потрібні лише для того, щоб всі побачили: ось результати розіграшу, конкурс завершено, переможець знайдений. Але все одно знайдуться ті, хто все пропустив.

Сховавши пост з результатами в архів, ви забираєте його з стрічки, але завжди можете показати при необхідності тим, хто сумнівається у вашій чесності (і забанити їх потім. Навіщо вам читачі, які вам не вірять?).

Ігри та квести

Ігри та квести - ще один з варіантів розкрутки Інстаграма. Якщо людина постійно заходить в ваш аккаунт, проводить в ньому багато часу, зависає в постах, шукає щось, коментує - так він взаємодіє з вашим аккаунтом. Інстаграм бачить це, робить висновок, що ваш контент цікавий і підвищує ваші пости у видачі.

Ідея для інтер'єрного аккаунта:

Ви ховаєте в архів одну зі старих фотографій (раджу вибрати пост, який набрав хороший відгук). У редакторах додаєте або забираєте з кадру якийсь елемент (можна і зняти повторно, якщо зможете зробити точно такий же знімок). Публікуєте нову фотографію і пропонуєте читачам вгадати, що ви додали / прибрали.

Потім ви повертаєте старий пост з архіву, оголошуєте переможця, пропонуєте читачам знайти в профілі пост-першоджерело і перевірити свою уважність.

Потім ви повертаєте старий пост з архіву, оголошуєте переможця, пропонуєте читачам знайти в профілі пост-першоджерело і перевірити свою уважність

Як бачите, архів не такий вже і даремний. І це лише деякі ідеї використання цієї функції. Напевно можна придумати щось ще. І я буду вам вдячна, якщо своїми ідеями ви поділіться в коментарях. Адже ви вже користуєтеся архівом в Інстаграм?

Здорово?
Навіщо ховати пости, якщо їх можна видалити?
Що має статися, щоб захотілося повернути пост, який ти заховав?
Що трапилося?
Куди все поділося ?
Зламали?
Забанили?
Що відбувається взагалі ?
Навіщо вам читачі, які вам не вірять?
Адже ви вже користуєтеся архівом в Інстаграм?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online