Стягнення неустойки по аліментах в Уфі |

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

neustojka_po_alimentam

Утворилася велика заборгованість по аліментах в г Уфа? Ми допоможемо стягнути неустойку за аліментами!

Повсюдно у нас поширені випадки тривалої невиплати аліментів , В зв'язку з чим формується заборгованість по аліментах. Пресекательной нормою закону для таких моментів є ст. 115 СК РФ, за якою визначена відповідальність як стягнення неустойки по аліментах.

При незгоді в добровільному порядку погасити заборгованість по аліментах, ви маєте право стягнути її в суді. Зарахувавши пені по аліментах за кожен день прострочення у розмірі 0,5% загальної суми аліментного обов'язку. Суд розмір неустойки по аліментах має право збільшити при доказі збитків через прострочення виконання аліментних виплат. Позовна заява про стягнення аліментних неустойки дозволяють в Уфі в позовному провадженні світовими суддями, де до процесу залучаються обидві сторони.

Відповідальність за несвоєчасну сплату аліментів (нарахування неустойки по аліментах) виникає тільки при вини боржника по аліментах. Відповідальність не виникає якщо заборгованість по аліментах стала можливою вини інших осіб, наприклад, через звільнення і неможливості працевлаштуватися, через затримки з виплати заробітної плати та ін.

На практиці, багато випадків подачі заяви про стягнення неустойки по аліментах тільки через тривалу заборгованості по аліментах. Однак ця тривалість тільки як одна підстава для стягнення неустойки по аліментах, без визначення провини платника не може принести вам рішення суду про стягнення неустойки. Винність платника аліментів визначається, наприклад, при відмові погасити заборгованість по аліментах в разі реальної можливості оплати аліментів - є майно, яке можна продати і загасити борг.

Таким чином головним критерієм у справі про стягнення неустойки по аліментах для стягувача - доведення провини платника в появі аліментного обов'язку, а платнику - її відсутність. Тому обом сторонам радимо скористатися послугами юриста по стягненню аліментів в Уфі.

Юрист по аліментах нашій компанії є досвідченим фахівцем у справах про стягнення неустойки за аліментами, збере докази винності чи невинності неплатника аліментів.

Як розрахувати заборгованості неустойки по аліментах:

На прикладі, борг за березень 2015года - 35 000 рублів, неустойка по аліментах станом на 1 червня 2015года.

Борг за березень 35 000 рублів. Всього днів прострочення на 1 червня 2013р. - 122 дня.
На дату 1 липня 2015 р неустойка по аліментах становитиме 21350 рублів (35000х0,5 / 100х122).

Телефони компанії: 8 (347) 266-40-82, +7 967 7313037. Телефонуйте і ви отримаєте допомогу юриста по аліментах, і ціну за послуги з судового стягнення неустойки по аліментах.

Теги: неустойка за аліментами, неустойка по аліментах уфа, стягнення неустойки по аліментах, розрахунок неустойки по аліментах, неустойка за заборгованістю по аліментах, неустойка по аліментах позовну заяву, неустойка за несплату аліментів, неустойка по аліментах зразок заяви, борги з аліментів.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online