Як дізнатися заборгованість по аліментах: список способів

  1. Як дізнатися про заборгованість по аліментах онлайн?
  2. Що таке єдиний портал держпослуг?
  3. Порядок дій через портал державних послуг
  4. Дізнатися про заборгованість через мобільні пристрої
  5. Як дізнатися заборгованість по аліментах через соцмережі?
  6. Порядок розрахунку заборгованостей через сайт ФССП
  7. Які ще є способи розрахувати борг?
  8. Як отримати розрахунок заборгованості безпосередньо у пристава?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Зміст своїх неповнолітніх дітей є прямий батьківської обов'язком, навіть після розлучення Зміст своїх неповнолітніх дітей є прямий батьківської обов'язком, навіть після розлучення. Зазвичай батько, який живе окремо з дитиною, виплачує щомісяця аліменти, відповідно до встановленої судом або угодою сумою.

Для забезпечення прав дитини законом передбачено безліч різних санкцій за несплату або несвоєчасну виплату аліментних платежів, починаючи від виплат неустойки за затримку і закінчуючи адміністративної або навіть кримінальної відповідальністю неплатника.

Таким чином, наявність боргів позовів про аліменти виплат може загрожувати безліччю неприємностей батькові-платнику, і тому рекомендується заздалегідь дізнатися заборгованість по аліментах, а ще краще регулярно перевіряти на її наявність.

Як дізнатися про заборгованість по аліментах онлайн?

Мабуть, найпростішим і зручним способом на сьогоднішній день з'ясувати, чи є у вас борги позовів про аліменти виплат, є отримання цієї інформації в режимі онлайн Мабуть, найпростішим і зручним способом на сьогоднішній день з'ясувати, чи є у вас борги позовів про аліменти виплат, є отримання цієї інформації в режимі онлайн. Основними є такі способи для з'ясування цих відомостей:

  • Зареєструватися на Єдиному порталі державних послуг http://www.gosuslugi.ru/
  • Завантажити, а потім встановити спеціальні додатки для смартфона з розрахунку заборгованостей аліментних платежів.
  • Використовувати спеціалізований додаток розрахунку боргів по аліментах в будь-який соцмережі.
  • На онлайн-порталі Федеральної служби судових виконавців http://fssprus.ru/

Що таке єдиний портал держпослуг?

Цей сайт державних послуг є інформаційним порталом, що дозволяє всім бажаючим отримати цікаву для них інформацію з різних питань, у тому числі і за виконавчим провадженням, наприклад, провести розрахунок боргів по аліментах.

Також на цьому сайті передбачена можливість зворотного зв'язку. Наприклад, якщо ви знайдете в розрахунках помилку або ж неточності, то ви можете за допомогою порталу повідомити про це.

Порядок дій через портал державних послуг

  1. Для розрахунку заборгованості по аліментних платежах необхідно зареєструватися, якщо ви вперше на сайті, або зайти через свій аккаунт, якщо ви робили це раніше.
  2. Перейдіть у вкладку «Електронний Уряд», зайшовши за посиланням http://www.gosuslugi.ru/
  3. З особистого кабінету перейдіть в розділ «Органи влади» і виберіть у списку «Міністерство юстиції РФ», а саме клікніть на його підрозділ «Федеральна служба судових приставів».
  4. Розрахунок заборгованості по аліментах шукайте в розділі «Надання інформації по знаходяться на виконанні виробництвам».
  5. Там же можна ознайомитися з представленою довідковою інформацією і переконатися, наприклад, що послуга розрахунку заборгованостей по аліментах є абсолютно безкоштовною для всіх відвідувачів порталу.
  6. Клацніть "Отримати послугу», потім введіть логін і пароль, вкажіть потрібні для цього відомості, таким чином, буде виконано розрахунок боргів по аліментних платежах.

Дізнатися про заборгованість через мобільні пристрої

Щоб розрахувати борги з аліментів або бути впевненим в їх відсутності, можна використовувати свій смартфон Щоб розрахувати борги з аліментів або бути впевненим в їх відсутності, можна використовувати свій смартфон. Необхідно мати гаджет на таких операційних системах, як: iOS, Android або Windows Phone. Зайти з нього до відповідного вашої ОС магазин додатків, і за запитом «ФССП» знайти і встановити однойменне додаток для розрахунку боргів.

Зверніть увагу, що у офіційного програми з розрахунку боргів аліментів є жовто-зелений герб, як і у самої служби ФССП.

Як дізнатися заборгованість по аліментах через соцмережі?

У деяких соціальних медіа, серед них «Вконтакте» і «Однокласники», можна розрахувати вже наявні заборгованості по аліментних платежах через свій аккаунт У деяких соціальних медіа, серед них «Вконтакте» і «Однокласники», можна розрахувати вже наявні заборгованості по аліментних платежах через свій аккаунт. Дізнатися про заборгованість по аліментах можна перейшовши у вкладку «Програми» зі своєї сторінки аккаунта і знайшовши там «Банк даних виконавчих проваджень».

Як і в зазначеному вище мобільному додатку «ФССП», тут можна підписатися на отримання інформування через СМС про суму заборгованості лише нарахованої або про зміни в уже існуючих боргах по аліментних платежах.

Порядок розрахунку заборгованостей через сайт ФССП

На зазначеному сайті можна отримати розрахунок по боргах аліментних виплат як самого боржника, так і одержувачу. Якщо ви платник аліментів, то порядок ваших дій для розрахунку боргів буде такою:

  1. Зайдіть під своїм акаунтом або зареєструйтеся, якщо ви вперше на сайті.
  2. Перейдіть на вкладку територіальних органів ФССП, якшо по кнопці зліва «Територіальні органи» і там вибравши свій округ.
  3. Після потрапляння на сайт регіонального управління ФССП, перейдіть у вкладку «Інформаційні системи». Клацніть по кнопці «Банк даних виконавчих проваджень» і введіть свої персональні дані.

Також сервіс покаже вам додаткову інформацію провадження за виконавчим листом. Таку, як ПІБ судового пристава, його контактні дані, а також, найголовніше, номер вашого виконавчого провадження.

Які ще є способи розрахувати борг?

Також крім онлайн сервісів, де є можливість розрахувати свою заборгованість по аліментах, можна звернутися безпосередньо до приставам-виконавцям за своїм місцем проживання, тобто в особистому порядку. Розрахунок заборгованості по аліментах можна отримати, зробивши письмовий запит в службу або ж зателефонувавши туди.

Для розрахунку заборгованості по аліментах потрібно дзвонити в службу приставів-виконавців, які займаються вашим виконавчим провадженням. Знайти адреси або ж телефони відділень ви можете на сайті http://fssprus.ru/iss/agency_reestr

Як отримати розрахунок заборгованості безпосередньо у пристава?

Незважаючи на існування онлайн сервісів, де можна перевірити заборгованість по аліментах, найнадійніший спосіб перевірки - це пряме звернення до служби судових приставів-виконавців, що займаються вашою справою Незважаючи на існування онлайн сервісів, де можна перевірити заборгованість по аліментах, найнадійніший спосіб перевірки - це пряме звернення до служби судових приставів-виконавців, що займаються вашою справою.

Після того як на порталі ФССП РФ ви змогли отримати інформацію про своє пристава-виконавця, в тому числі дізналися його ПІБ і телефон, вам необхідно знайти адресу на тому ж порталі, куди вам слід звернутися для розрахунку заборгованості.

Зверніть увагу, що судові пристави мають відведені години прийому окремо для платників аліментів та для одержувачів. Тому для розрахунку боргів по аліментах необхідно дізнатися години прийому і бажано записатися заздалегідь.

Варто зазначити, що у випадках якщо ви не встигаєте через роботу потрапити у відведений час на прийом до пристава, то він може легко з вами домовитися про прийом в позаурочний час. Судові пристави-виконавці часто йдуть на зустріч в даних питаннях, так як вони теж зацікавлені у виконанні вами аліментних зобов'язань.

Хотілося б зауважити, що налагодивши спілкування з судовим приставом-виконавцем у вашій справі, співпраця з ним стане неодмінно приємним і, головне, зручним для вас.

Як дізнатися про заборгованість по аліментах онлайн?
Що таке єдиний портал держпослуг?
Як отримати розрахунок заборгованості безпосередньо у пристава?
Як дізнатися про заборгованість по аліментах онлайн?
Як дізнатися заборгованість по аліментах через соцмережі?
Які ще є способи розрахувати борг?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online