Міла Куніс кардинально змінила імідж - фото

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Міла Куніс.

Фото: Getty

Позавчора, 20 травня, в Лос-Анджелесі відбулася церемонія нагородження престижної музичної премії Billboard Music Awards-2018. На червоній доріжці заходу блищали знамениті співаки та актори. Серед гостей була помічена і американська актриса Міла Куніс.

Зірка з'явилася на червоній доріжці премії в новому образі: Міла зробила каре і обрізала чубок. Для виходу в світ актриса вибрала стильну спідницю від David Koma, доповнивши свій образ чорним топом і човниками на каблуці в тон наряду.

Міла Куніс

Фото: Getty

Міла Куніс

Фото: Getty

раніше ми робили підбірку відвертих нарядів зірок на премії Billboard Music Awards-2018 .

Крім цього став відомий список переможців престижної музичної премії Billboard Music Awards-2018 . Відзначимо, що в номінації "Кращий артист" нагороду отримав знаменитий британський співак Ед Ширан. Крім цього відомо, що Ед був номінований на 15 нагород, отримавши з них шість, в тому числі за "Кращу пісню на радіо" (пісня Shape of You) і "Кращий виконавець чарту Billboard Hot 100".

Дивіться відео про те, як Моніка Белуччі експериментувала з іміджем:

Читайте найважливіші новини в Telegram , А також дивіться цікаві інтерв'ю на нашому YouTube-каналі .

джерело: сьогодні
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online