Smart Keyboard для iPad Pro - такий клавіатури ви ще не бачили

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Не так давно компанія Apple випустила 12-дюймовий MacBook, в якому клавіатура представляла собою справжній витвір мистецтва. На цьому вдалі експерименти з клавіатурами в Купертіно вирішили не закінчувати і ось, разом з iPad Pro , Анонсований чохол-клавіатура Smart Keyboard.

дійсно великий 12,9-дюймовий дисплей iPad Pro відкриває перед власниками планшета безліч унікальних можливостей, пов'язаних з роботою над документами, презентаціями, графіками і т.д. Однак для досягнення максимальної зручності і збільшення продуктивності iPad Pro буквально потребує клавіатурі, реалізувати своє бачення якої вирішили в самій Apple. Продукт вийшов украй цікавий.

В Smart Keyboard компанія Apple поєднала чохол для iPad з клавіатурою, створивши дуже компактний і зручний аксесуар В Smart Keyboard компанія Apple поєднала чохол для iPad з клавіатурою, створивши дуже компактний і зручний аксесуар. Активних користувачів iPad найбільше порадує той факт, що піклуватися про місце, яке раніше необхідно було виділити в тій же сумці для підключається клавіатури, тепер не потрібно. Smart Keyboard досить розгорнути і приступити до роботи над документом, а коли необхідні справи будуть закінчені клавіатура знову перетвориться в зручний і функціональний чохол.

Конструкція Smart Keyboard, за тієї умови, що чохол-клавіатура для iPad Pro вийшов дуже легким, є дуже міцною Конструкція Smart Keyboard, за тієї умови, що чохол-клавіатура для iPad Pro вийшов дуже легким, є дуже міцною. Планшет буде стійко триматися і завдяки власній вазі, але головна заслуга тут все ж лягає саме на Smart Keyboard.

Створюючи Smart Keyboard в Apple подбали про захист кожної клавіші Створюючи Smart Keyboard в Apple подбали про захист кожної клавіші. Верхній шар клавіатури покритий спеціальною міцною тканиною, повністю повторює форму клавіш. Ніяких нерівностей, звичайно ж, тут бачити не доведеться - вирізали тканину за формою клавіш спеціальним лазером. Крім цього, тканина дозволила забезпечити пружинне натяг кнопок, за рахунок чого інженери компанії відмовилися від традиційних механізмів. Бруд або рідина Smart Keyboard так само не страшні - працювати з нею можна де завгодно.

І, нарешті, головна особливість Smart Keyboard - унікальний інтерфейс Smart Connector І, нарешті, головна особливість Smart Keyboard - унікальний інтерфейс Smart Connector. З його допомогою для підключення клавіатури до iPad Pro не буде потрібно ні проводів, ні настройки будь-які під'єднання. Smart Connector забезпечує двосторонню передачу даних і харчування клавіатурі завдяки спеціальному проводить матеріалу. Так, це означає, що заряджати Smart Keyboard не потрібно зовсім.

Сумніватися не доводиться, вже найближчим часом інші виробники почнуть копіювати Smart Keyboard - рішення вийшло дуже свіже, цікаве і технологічне Сумніватися не доводиться, вже найближчим часом інші виробники почнуть копіювати Smart Keyboard - рішення вийшло дуже свіже, цікаве і технологічне. Поки ж чохлом-клавіатурою, яка не потребує допомоги проводів і Bluetooth, похвалитися може тільки компанія Apple.

Купити Smart Keyboard для iPad Pro можна буде в листопаді, після того як Apple офіційно запустить продажу 12,9-дюймового планшета. Вартість унікального аксесуара складе $ 169.

Інші корисні статті:

Поставте 5 зірок внизу статті, якщо подобається ця тема. Підписуйтесь на нас ВКонтакте , Facebook , Twitter , Instagram , YouTube , Telegram , Viber і Яндекс.Дзен .



Повернутися в початок статті Smart Keyboard для iPad Pro - такий клавіатури ви ще не бачили

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online