В'язка чау-чау

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Стаття допоможе розібратися в в'язанні і вагітності собак породи чау-чау

Відповідь на питання, чи варто в'язати в майбутньому свого цуценя, потрібно дати задовго до того, як ви скористаєтеся послугами продажу чау-чау . Вся справа в тому, що спочатку необхідно вибирати собаку, придатну до подальшого розмноження. Не всі цуценята з одного посліду матимуть відмінні показники відповідності породі, що істотно вплине на ціну їх нащадків в майбутньому. Якщо Ви хочете займатися розведенням чау-чау, потрібно підготуватися до того, що це не проста робота, що вимагає від господаря собаки великої віддачі.

Стаття допоможе розібратися в в'язанні і вагітності собак породи чау-чау   Відповідь на питання, чи варто в'язати в майбутньому свого цуценя, потрібно дати задовго до того, як ви скористаєтеся послугами   продажу чау-чау


Перша в'язка чау-чау

Всі собаки течуть двічі на рік. Перша тічка у чау-чау відбувається у віці 7-9 місяців. Але може бути як раннє, так і пізній початок. У будь-якому випадку до півторарічного віку собак не рекомендується парувати. Це означає, що перша в'язка можлива не раніше третьої тічки.

За місяць до тічки у чау-чау перевіряють термін щеплення, якщо вона закінчується в найближчі кілька місяців, краще повторити заздалегідь, адже під час вагітності і після пологів такі процедури протипоказані собаці. Також необхідно провести профілактичну травичку глистів і взяти мазок на стафілокок. Всі процедури повинні бути завершені за 2 тижні до початку тічки.

Тічка у чау-чау триває 21-25 днів. Весь цей час собаку не можна спускати з повідка і вигулювати потрібно тільки у віддалених від інших собак місцях. Перші 10-12 днів Ваша дівчинка не підпустить до себе жодного кобеля. У цей час її поведінка буде нервовим і агресивним. З статевих органів буде витікати кров.

В'язка чау-чау

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online