Віза в США для українців 2019 / Як пройти співбесіду для в'їзду в країну?

  1. Особливості отримання американської візи: співбесіду в посольстві
  2. Скільки буде коштувати оформити візу в США в 2019 році?
  3. Які пільги і переваги надаються українцям при отриманні візи в США?
  4. Про що ще необхідно пам'ятати, подаючи на американську візу?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Мабуть, ні для кого не секрет, що в Сполучених Штатах живе багато українців. І ще більша кількість громадян України хотіли б там побувати. Причин тому може бути багато. У кого-то в США родичі і друзі. Хтось хоче заробити там трохи грошей для того, щоб краще жити у себе на батьківщині. Хтось мріє вчитися в цій країні. Інші просто хочуть познайомитися з американською культурною. Знаходяться й ті, хто сміливо мріє про те, щоб приїхати туди і залишитися назавжди. Як би там не було, всім цим людям потрібна віза для того, щоб потрапити в США.

Особливості отримання американської візи: співбесіду в посольстві

Говорячи про те, як українцям отримати візу в США в 2019 році, варто, перш за все звернути увагу на її особливості. Дуже важливо розуміти, що американська віза дуже сильно відрізняється від шенгенської. І мова тут йде не тільки про те, що коштує вона дорожче і отримати її складніше. Тут є величезна кількість різних факторів, які варто брати до уваги.

  • Американську візу видають за результатами співбесіди;
  • Для отримання американської візи не потрібен певний пакет документів, крім паспорта, анкети, фотографій та інших базових документів;
  • Основний критерій при отриманні візи - неімміграційні наміри (за винятком претендентів на візи для імміграції, зрозуміло).

Для того, щоб прояснити ситуацію з отриманням візи в США, варто звернути увагу на кожну з цих особливостей. Відразу варто відзначити, що всі вони так чи інакше пов'язані з співбесідою. Отже, що ж воно собою являє?

Кожен українець, вперше претендує на отримання американської візи, повинен пройти співбесіду з офіцером в американському посольстві. Проводиться воно, головним чином, для того, щоб офіцер міг переконатися в тому, що заявник не планує залишатися в США надовго. Тут знову варто обмовитися, що ці умови не стосуються тих, хто претендує на імміграційну візу.

Тут варто дати кілька рекомендацій, пов'язаних з співбесідою:

  • Бажано мати при собі достатньо документів, які підтверджують те, що заявник зацікавлений в тому, щоб повернутися в Україну (сім'я, робота, навчання можуть стати досить вагомими приводами);
  • Мета поїздки повинна бути представлена ​​максимально точно і ясно, потрібно бути готовим надати всі необхідні документи;
  • Небажано демонструвати добре володіння англійською мовою або вказувати в анкеті тривале перебування в країні без досить вагомих на те підстав;
  • Будь-яке хвилювання, невпевненість може викликати недовіру у візового офіцера, що спричинить за собою проблеми;
  • Вказівка ​​неправдивої інформації у візовій анкеті може спричинити за собою плачевні наслідки;
  • Близькі родичі та друзі в США нерідко можуть стати вагомою причиною для відмови.

Уже виходячи з одних лише цих рекомендацій, нескладно прийти до висновку про те, що американську візу отримати не так просто. В таких умовах буде куди краще звернутися за допомогою до професіоналів. Правда, це може істотно вплинути на кінцеву вартість візи в США в 2017 році.

Скільки буде коштувати оформити візу в США в 2019 році?

Говорячи про вартість американської візи, варто відразу зазначити, що обходиться вона недешево. Один тільки консульський збір складає 160 доларів. І це для тих, хто претендує на стандартну туристичну або студентську візу. У той же час, наприклад, віза нареченого або нареченої обійдеться заявникові в 260 доларів. Важливо знати і те, що в разі відмови в отриманні дозволу на в'їзд ці гроші не повертаються.

Крім того, чимало коштів може піти на підготовку необхідних документів. Чимало витрат може спричинити за собою і залучення візового агентства, послуги якого також можуть обійтися в суму від 100 доларів, в залежності від того, який тип візи в США потрібен. Разом з тим, не можна не сказати про те, що оформляти візу через агентство буде набагато розумніше. Це пов'язано, перш за все, з гарантіями, наданими фірмами. Нерідко вони обіцяють повернути навіть візовий збір у разі відмови - настільки вони впевнені у своєму успіху.

Словом, тим українцям, які планують отримувати візу в 2019 потрібно бути морально готовими віддати за неї приблизно 250-300 доларів, щоб отримати бажану впевненість в тому, що гроші не будуть витрачені даремно.

Які пільги і переваги надаються українцям при отриманні візи в США?

Зрозуміло, важливим є питання про те, чи є в українців переваги перед громадянами інших країн у цьому процесі. Відповідаючи на нього, можна відзначити кілька позитивних моментів, які виділяють Україні серед деяких інших країн, таких, як, наприклад, Росія.

  • Візу в США українцям видають на 10 років;
  • До українським громадянам більш лояльно ставляться візові офіцери під час співбесіди.

Разом з тим, громадянство ніяк не впливає на вартість візи, а також на терміни її оформлення. Варто згадати і про те, що українцям, які звертаються не в київське посольство, буде складно отримати візу. Це пов'язано з тим, що довести своє бажання залишитися в країні, громадянами якої вони не є, буде проблематично.

Про що ще необхідно пам'ятати, подаючи на американську візу?

Увага також слід звернути ще на один цікавий момент. На отриманні візи в посольстві справа не закінчується. Важливим етапом є проходження митного контролю. Бувають випадки, коли навіть отримали дозвіл на в'їзд в закордонний паспорт не пускають в Сполучені Штати вже в аеропорту.

Щоб цього уникнути, важливо мати при собі квитки у зворотний бік і приїжджати саме в той штат, для поїздки в який була видана віза. Допомогти в цій ситуації може і таке місто, як Нью-Йорк - в місцевих аеропортах так багато людей, що митники перевіряють всіх без особливої ​​ретельності.

Крім того, увагу потрібно звернути і на дотримання візового режиму. Незважаючи на те, що в'їзд був поставлений на півроку, дуже важливо виїхати саме в той час, яке було зазначено в анкеті. В іншому випадку можуть виникнути великі проблеми при повторній поїздці в Америку.

Які пільги і переваги надаються українцям при отриманні візи в США?
Про що ще необхідно пам'ятати, подаючи на американську візу?
Отже, що ж воно собою являє?
Скільки буде коштувати оформити візу в США в 2019 році?
Які пільги і переваги надаються українцям при отриманні візи в США?
Про що ще необхідно пам'ятати, подаючи на американську візу?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online