Шлюби з іноземцями в ДНР - Спадкове право ДНР - Гражданcкое право ДНР - Адвокат Донецьк, юрист Донецьк ДНР - Донецьк адвокат ДНР юрист Макіївка юридична фірма

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Реєстрація шлюбу в ДНР з іноземним громадянином або особою без громадянства

Реєстрація шлюбу в ДНР з іноземним громадянином або особою без громадянства.

Юристами і адвокатами Юридичної компанії Донецька "Воробйов і партнери" при здійсненні консультацій жителів Донецька і в рамках нового проекту з надання унікальних послуг для іноземців в ДНР, детально вивчений процес укладення шлюбу в ДНР, на травень 2017 вступ шлюб в ДНР здійснюється відповідно до Тимчасового становищем "Про правила державної реєстрації актів цивільного стану" вступило в дію з 22.07.2015 р No 13-17.

2015 р No 13-17

Якщо у Вас виникло обопільне, а головне добровільне бажання укласти шлюб, а майбутній чоловік / дружина іноземна особа, вступ в шлюб можливо, але з деякими особливостями.

По-перше, для реєстрації шлюбу в Донецьку вік чоловіка і жінки повинен бути більше 18 років, на момент подачі заяви.

По-друге, вони обидва, не повинні перебувати у шлюбі. Враховуються і шлюби, укладені в інших країнах.

По-третє, майбутні чоловік і дружина повинні бути дієздатними і не бути родичами.

По-четверте, в Донецькій Народної Республіки одностатеві шлюби заборонені.

При дотриманні зазначених умов, нареченому і нареченій треба звернутися до відділення ЗАГС список адрес можна подивитися на офіційному сайті юридичної компанії Донецька «Воробйов і партнери» подати заяву для укладення шлюбу за встановленою законом формі.

Завантажити бланк заяви можна на сайті адвокатів і юристів Донецька адвокати.dn.ua

Для подачі заяви заявники, повинні надати паспорт громадянина або паспортний документ.

Заявник - іноземець, повинен надати:

- довідку про перебування іноземця в ДНР, яку можна отримати в секторі Міграційної служби МВС ДНР (Адреса: Донецьк, вулиця Ходаковського, будинок 10 Телефон: 304-19-99)

- довідку зі своєї країни, про сімейний стан з перекладом на російську мову і засвідчену нотаріусом;

- копію перекладеного на російську паспорта, якщо паспорт на іноземній мові засвідчено нотаріусом;

- копію закордонного паспорта.

Заявник - громадянин Республіки надає:

- паспорт;

- ідентифікаційний код.

Крім того, обидва боки які раніше були в шлюбі необхідно надати свідоцтво про розірвання шлюбу або свідоцтво про смерть чоловіка. При укладанні шлюбу неповнолітніх, необхідно надати рішення суду про зниження шлюбного віку.

Якщо у кого-то з майбутнього подружжя, немає можливості самостійно подати заяву, можливо зробити їх представникам за нотаріальним дорученням.

Наприклад, майбутній чоловік не може бути присутнім при подачі заяви і знаходиться в Російській Федерації. В такому випадку необхідно скачати бланк заяви тут , Звернутися до нотаріуса для того, щоб заповнити свою частину в заяві на реєстрацію шлюбу, на якому нотаріусом засвідчується справжність підпису заявника, прикладається ксерокопія паспорта, яка також засвідчується нотаріусом і довіреність, завірена нотаріусом на представника, який знаходиться в ДНР і зможе здати в ЗАГС в ДНР заяву. Після чого, повний пакет із зазначеними документами, поштою необхідно відправити майбутній дружині, яка заповнить свою частину заяви і подасть його в ЗАГС для призначення дати реєстрації шлюбу. У разі, якщо майбутня дружина так само не може самостійно подати заяву, вона повинна також звернутися до нотаріуса, з тим цими ж документами і зробити аналогічні дії, які були описані вище.

Слід зауважити, що сама реєстрація шлюбу не може відбуватися через представника, майбутнє подружжя повинні особисто бути присутнім в ЗАГС.

При пред'явленні особою без громадянства тимчасового посвідчення, паспортного документа іноземця, паспорта для виїзду за кордон в заяві робиться відмітка: «Особа попереджено про правові наслідки недійсності шлюбу у разі повідомлення завідомо неправдивих відомостей про свій сімейний стан» і засвідчується особистим підписом особи. Якщо заява пишеться у нотаріуса, то такий підпис засвідчується нотаріально.

Реєстрація шлюбу проводиться після закінчення 1 місяця з дня подачі заяви, за наявності поважної причини цей строк може бути скорочений.

Розмір мита за реєстрацію та видачу свідоцтва становить - 170,00 ріс. руб. 100,00 рублів за розгляд заяви та 300,00 рублів реєстрація шлюбу 500,00 рублів урочиста реєстрація шлюбу.

Реквізити для оплати мита можна скачати на сайті адвокатів і юристів Донецька Юридичної компанії «Воробйов і партнери» по сімейних справах адвокати.dn.ua

У паспортах ДНР вноситься запис із зазначенням П.І.Б. і року народження чоловіка, місця і дати реєстрації. У документах громадян іноземних держав запис про реєстрацію шлюбу не проставляється. У паспортах України вноситься запис про державну реєстрацію шлюбу.

ЮК "Воробйов і партнери"

джерело: http: //адвокати.dn.ua/

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online